Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικοί Σύλλογοι Αττικής

: 778 αποτελέσματα
Αμφικράτους 49, Υμηττός, 11631, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Στο Taekwondo Sport Club Ymittou το αθλητικό σωματείο είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), με Ειδική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Άδεια καταλληλότητας χώρου από τον Δήμο. - Η αγάπη των ανθρώπων που στελεχώνουν το Taekwondo Sport Club Ymittou για το άθλημα του Ταεκβοντό οδήγησε στην επένδυση σε μια νέα τεχνολογία στον χώρο των πολεμικών τεχνών, στο ηλεκτρονικό σύστημα MFS (Mind-Force-Speed). Εδώ, τα οφέλη του Ταεκβοντό ενισχύονται και επιτυγχάνονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς μέσα από μια σύγχρονη, πρωτοποριακή, ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική προπόνηση. Ο αθλούμενος κάθε ηλικίας και επιπέδου βιώνει μια μοναδική εμπειρία μέσα από την προπόνηση στο MFS και πάνω από όλα με ασφάλεια. - Το Ταεκβοντό είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα με πολλά οφέλη στη σωματική υγεία και στην ψυχική ισορροπία. Ακόμη στο Taekwondo Sport Club Ymittou οι προπονητές δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την αντιμετώπιση του μπούλινγκ, στην πειθαρχία και τον σεβασμό. Πάνω από όλα όμως οι αθλητές μικροί και μεγάλοι ανήκουν σε μια ομάδα που θέτει υγιείς στόχους με άξονα τον αθλητισμό και την πρόοδο.
Χαιρωνείας 11, Πετρούπολη, 13231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Αθλήματα: - TAE KWON DO - KICK BOXING - AYTOAMYNA - ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΡΥΘΜΙΚΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ - - Λειτουργούν: - Τμήματα για παιδιά απο 3 ετών & άνω - Τμήματα παμπαίδων/ παγκορασίδων - Τμήματα παίδων/κορασίδων - Τμήματα εφήβων/νεανίδων - Τμήματα ανδρών/γυναικών - Τμήματα αρχάριων - Τμήματα προαγωνιστικά - Τμήματα αγωνιστικά - Τμήματα πρωταθλητισμού (σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό & παγκόσμιο επίπεδο). - - Επίσης ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ διαθέτει και Επίσημη Αναγνώριση από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γεγονός που έχει οδηγήσει 226 αθλητές του συλλόγου να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους και ένταξή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, όλων των ειδικοτήτων, πολλοί εξ αυτών μάλιστα ΑΝΕΥ Πανελληνίων Εξετάσεων.
Σουλίου 102, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
 • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

 • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής -
 • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής -
 • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής
Αθανασίου Διάκου 1Α & Τριπόλεως, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι

Συμμετοχή ανελλιπώς σε όλους τους επίσημους αγώνες που διεξάγει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο). - Στο πρόγραμμα του συλλόγου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες και καλοκαιρινές γιορτές, εκδρομές, συμμετοχή σε αγωνιστικές εκδηλώσεις σαν το Διεθνές Meeting Γυμναστικής και το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής, αθλητικά Camps κ.α. - Ο σύλλογος συνεργάζεται με 8 έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και 2 τεχνικούς συμβούλους. Στεγάζεται στο «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» στην αίθουσα Ρυθμικής – Αεροβικής του Κλειστού Γυμναστηρίου Αργυρούπολης, χώροι που μας έχουν παραχωρηθεί από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, όπου έχουμε τοποθετήσει ειδικό παρκέ για τις απαιτήσεις της Αεροβικής Γυμναστικής. - Τα παιδιά κερδίζουν σωστή στάση σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, πειθαρχία, ευγενή άμιλλα, συνεργασία… - Έτσι ενώ ασχολούνται με το σώμα τους, διαμορφώνουν έναν ισχυρό και με ήθος χαρακτήρα.

Κλεισθένους 399, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι , Καφετέριες , Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις , Αθλητικές Σχολές
Στο Planet One διοργανώνονται με απόλυτη επιτυχία: - Ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τουρνουά εταιρειών, φιλικά παιχνίδια. Σχολικές εκδρομές όπου παρέχεται στα παιδιά ένα πρόγραμμα για βιωματική γνωριμία με αθλήματα των παραολυμπιακών αγώνων ή συμμετέχουν σε αθλητικές, ψυχαγωγικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά ξεφαντώνουν και οι γονείς τα χαίρονται στο ευχάριστο περιβάλλον των εγκαταστάσεων. Μαθήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Μοντέρνου Χορού Στις εγκαταστάσεις του Planet One φιλοξενείται η Ακαδημία ποδοσφαίρου Α. Ο. Κόσμος Βορείων Προαστίων και η Ακαδημία Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αγριογιάννη. Στην τρέχουσα χρονική περίοδο το Planet One διοργανώνει: - Το χειμερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) χωρισμένο σε 3 κατηγορίες. (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5) Φαρμακευτικών εταιρειών (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το τουρνουά ποδοσφαίρου (7χ7) βετεράνων για ηλικίες άνω των 35, (με έναν αγώνα την εβδομάδα). Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε στα συναρπαστικά τουρνουά που διοργανώνει το κέντρο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας χαλάρωσης και αναψυχής στο όμορφο και άνετο περιβάλλον του κέντρου μας. - Το Planet One διαθέτει: - Γήπεδα ποδοσφαίρου (5χ5) και (7χ7) προδιαγραφών και υποδομής FIFA, τα οποία διαθέτουν τους πιο εξελιγμένους συνθετικούς χλοοτάπητες, για την καλύτερη απορρόφηση των σωματικών κραδασμών. - Πολυμορφική αίθουσα (100m2 – α΄ όροφος) η οποία χρησιμοποιείται για παντός είδους εκδηλώσεις. - Αίθουσα υποδοχής και γραμματεία εγκαταστάσεων (40m2) με πλήρη εξοπλισμό μηχανογράφησης.
Λεωφόρος Θησέως 184, Καλλιθέα, 17675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Αθλητικές Σχολές

Πειθαρχία, Σεβασμός, Ευγενής άμιλλα, Σωματική και Πνευματική ευεξία, Πρωταθλητισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη δομή του TAE KWON DO.

 • TAE KWON DO -
 • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ TAE KWON DO -
 • KICK BOXING -
 • ΠΥΓΜΑΧΙΑ -
 • MMA -
 • KENPO KARATE -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΗΝΑΣ -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ CHEERLEADING -
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ LATIN ΧΟΡΟΥ

Ειδικά τμήματα από ηλικία 3 ετών.

Αγ. Νικολάου 103, Ίλιον, 13123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Αθλήματα: - TAE KWON DO - KICK BOXING - AYTOAMYNA - ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΡΥΘΜΙΚΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ - - Λειτουργούν: - Τμήματα για παιδιά απο 3 ετών & άνω - Τμήματα παμπαίδων/ παγκορασίδων - Τμήματα παίδων/κορασίδων - Τμήματα εφήβων/νεανίδων - Τμήματα ανδρών/γυναικών - Τμήματα αρχάριων - Τμήματα προαγωνιστικά - Τμήματα αγωνιστικά - Τμήματα πρωταθλητισμού (σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό & παγκόσμιο επίπεδο). - - Επίσης ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ διαθέτει και Επίσημη Αναγνώριση από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, γεγονός που έχει οδηγήσει 226 αθλητές του συλλόγου να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους και ένταξή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, όλων των ειδικοτήτων, πολλοί εξ αυτών μάλιστα ΑΝΕΥ Πανελληνίων Εξετάσεων.
Κρυστάλλη 42, Άγιοι Ανάργυροι, 13561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing - Muay Thai - Πυγμαχία - ΜΜΑ - Αείμαχον - Krav Maga - Tae Kwon Do - Cross Training - Pilates - Yoga - Zumba
Αθλητικός σύλλογος Kick boxing Πυγμή Victory Camp. Πολυχώρος μαχητικών και ομαδικών αθλημάτων, 850μ πλήρης εξοπλισμένος κατάλληλος και για τους πιο απαιτητικούς. Αναγνωρισμένος σύλλογος από τη ΓΓΑ. Πιστοποιημένοι προπονητές. Διαθέτουμε χώρο με βάρη και σάουνα. Ωράριο λειτουργίας : 10:30 - 13:30 και 16:00 - 22:30. Τμήματα : πρωινά - απογευματινά και παιδικά - ενηλίκων - αγωνιστικά. Εγγραφές καθημερινά.
Judo - Kick Boxing - Tai Chi - Pilates - Yoga - Zumba - Fitness
Εθνικής Αντιστάσεως 3, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
JudoKick BoxingTai ChiPilatesYogaZumbaFitness
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 16, 4ος Όροφος, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σκοπός του Karate Peiraia είναι η διάδοση του παραδοσιακού Καράτε και συγκεκριμένα του Shotokan που αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα στυλ Καράτε παγκοσμίως. Η πολυετή εμπειρία των προπονητών σε συνδυασμό με τις άρτιες -ευρωπαϊκών προδιαγραφών- εγκαταστάσεις (200 τ.μ) επιτυγχάνουν στα μέγιστα τον σκοπό μας. Η σχολή, είναι η μεγαλύτερη στον Πειραιά. Με την εγγραφή για τους μικρούς μας φίλους έως 12 ετών δώρο η στολή του καράτε. Πληροφορίες - Εγγραφές Καθημερινά 17:30 - 22:30 Η σχολή μας λειτουργεί όλες τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο.
Tae Kwon Do - Kick Boxing - Πυγμαχία
Λεωφόρος Ηρακλείου 397, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διαθέτει αίθουσα 400 τ.μ. με ριγκ πυγμαχίας, Kick Boxing ολυμπιακών προδιαγραφών και όλα τα βοηθητικά μέσα πυγμαχίας , Kick Boxing, Tae Kwon Do: σάκους, στόχους, αχλάδια, ασπίδες, πολύζυγα, δίζυγα, μονόζυγα, βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση, σκάλα και σχοινιά αναρρίχησης, κρίκους κ.λπ. Η αίθουσα περιλαμβάνει 220 τ.μ. ειδικό δάπεδο (τατάμι) με 2 ταπί αγώνων. Ο Α. Γ. Σ. ΙΩΝΕΣ Ν. Ιωνίας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα 200 τ.μ. με ριγκ, σάκους, στόχους ασπίδες, πολύζυγα, καθρέπτες κ.λπ. Διαθέτει επίσης μηχανήματα και ελεύθερα βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση. Οι αθλητές του κάθε συλλόγου μπορούν να κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων.
Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος
Λαγκαδίων 21, Ηλιούπολη, 16346, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο σύλλογος λειτουργεί από το 2006, διαθέτει πτυχιούχους εκπαιδευτές της ΣΚΟΕ και δραστηριοποιείται στο ΚΕΒΟΠ ( Χαϊδάρι ) κάθε Σάββατο και Κυριακή από 09:00 έως 13:00. Τα γραφεία λειτουργούν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 17:00 έως 20:30.
Tae Kwon Do
Βασιλέως Αλεξάνδρου 10-12, Καισαριανή, 16121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Έχουμε διαμορφώσει έναν χώρο που πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους με βάση τη δομημένη εκπαίδευση, τον σύγχρονο εξοπλισμό και της κατάλληλες συνθήκες άθλησης ώστε να αγαπήσουν το tae kwon do,ολα τα ολυμπιακά αγωνίσματα που καλλιεργούμε, τον αθλητισμό και κατ’επέκταση τις ηθικές αρχές που εκφράζουν. Ο σύλλογός μας αναδεικνύει μακροπρόθεσμα όχι μόνο πρωταθλητές αλλά ενεργούς, ολοκληρωμένους και υγιείς πολίτες. Tae Kwon Do : τμήματα όλων των ηλικιών, αγωνιστικά και αυτοάμυνας ενηλίκων. Ρυθμική Γυμναστική : τμήματα όλων των ηλικιών μαζικού αθλητισμού.
Ελληνικός Σύλλογος Aikido - Αυτοάμυνα
Τέρμα Σύρου, Κλειστό Γυμναστήειο Αντώνης Τρίτσης, Χολαργός, 15562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διδάσκονται μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μαθημάτων. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Kick Boxing - Karate - Krav Maga - Personal Training - Ρυθμική Γυμναστική
Ήβης 7, Περιστέρι, 12137, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αυτοάμυνα, Kick boxing - Personal Training, Ρυθμικ, Karate, Pilates, Zumba, Yoga, παραδοσιακοί χοροί, θεατρικό παιχνίδι.
Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Tae Kwon Do - Αικίντο
Φλέμινγκ 51, Ραφήνα, 19009, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Τζούντο, Tae Kwon Do, Αικίντο.
Μαθήματα Τένις
Τέρμα Γούναρη Δημητρίου & Ευγενίδη, Γλυφάδα - Αιξωνή, 16675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Eagle Claw - Kung Fu - Wu Style Tai Chi Chuan
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 92, 1ος Όροφος, Ηλιούπολη, 16344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σκοπός της σχολής είναι η διάδοση του Eagle Claw Kung Fu, καθώς και του Wu Style Tai Chi Chuan ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα εκπαίδευσης και τις μεθόδους διδασκαλίας που διδαχθήκαμε μέσα από την γνήσια γενεαλογική γραμμή του Ying Jow Pai. Η σχολή είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου και αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Αδραμυττίου 6, Νέα Φιλαδέλφεια, 14341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ομάδα Μπάσκετ - Κεντρικά Γραφεία
Λεωφόρος Ηρακλείου 466 & Κύπρου, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Αθλητικοί Σύλλογοι θα βρεις πληροφορίες για αθλητικούς συλλόγους σε Αττικής. Γυμναστικοί σύλλογοι, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, σύλλογοι στίβου, υδατοσφαίρισης είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Αθλητικοί Σύλλογοι.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς