Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αθλητικοί Σύλλογοι Πάτρα

: 37 αποτελέσματα
Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do
Καποδιστρίου 13, Πάτρα, 26222, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do
Αγίων Πατέρων 3 & Αρέθα 152Α, Πάτρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do
Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Πάτρα, 26442, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Κεντρικά Γραφεία
Ακτή Δυμαίων, Πάτρα, 26222, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Γραφεία
Κιτίου 1 & Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Πάτρα, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Παντανάσσης 29, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πάτρα, Πάτρα - Μαρίνα Τερψιθέας, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do
Ανθείας 234, Πάτρα, 26332, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Εντός Κλειστού Γυμναστηρίου Δημήτριος Τόφαλος, Πάτρα, 26223, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πατρών - Κλάους 93 & Ρίτσου, Πάτρα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αθλητικός Σύλλογος Μπάσκετ
Αριστοτέλους 11, Πάτρα - Περιβόλα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής για Παιδιά
Χίου 2Β & Πατρών Κλάους, Πάτρα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πρώην Μέγας Αλέξανδρος
Γενική γυμναστική αγοριών, κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη ρυθμική κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη, ακροβατική αγοριών (ηλικίες από 5 ετών). Αγωνιστική ενόργανη διατροφική παρακολούθηση, συμβουλές (συνεργασία με διαιτολόγο). Αποκατάσταση, πρόληψη παθήσεων σπονδυλικής στήλης (συνεργασία με ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή) . Νέο τμήμα μοντέρνου χορού hip hop.
Πατρών - Κλάους 91-93, Πάτρα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Γυμναστικός Σύλλογος Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής για Παιδιά - Παράρτημα
Έλληνος Στρατιώτου 1, Πάτρα, 26223, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πρώην Μέγας Αλέξανδρος
Γενική Γυμναστική αγοριών, κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη ρυθμική κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών). Ενόργανη, ακροβατική αγοριών (ηλικίες από 5 ετών). Αγωνιστική ενόργανη διατροφική παρακολούθηση, συμβουλές (συνεργασία με διαιτολόγο). Αποκατάσταση, πρόληψη παθήσεων σπονδυλικής στήλης (συνεργασία με ορθοπεδικό και φυσικοθεραπευτή) . Νέο τμήμα μοντέρνου χορού hip hop.
Ομάδα Μπάσκετ
Πανεπιστημίου 480, Πάτρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ηρακλέους 138, Πάτρα - Εγλυκάδα, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αθλητικός Σύλλογος Σκοποβολής
Υψηλάντου Αλεξάνδρου 60, Πάτρα, 26225, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Πανεπιστημίου 480, Εντός Κλειστού Γυμναστηρίου Τόφαλος, Πάτρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Διοδώρου, Παραπλέυρως του ΚΤΕΟ Πατρών, Πάτρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ομάδα Μπάσκετ
Σκλάβου Γ. 4, Πάτρα - Καστελλόκαμπος, 26442, ΑΧΑΪΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Αθλητικοί Σύλλογοι θα βρεις πληροφορίες για αθλητικούς συλλόγους σε Πάτρα. Γυμναστικοί σύλλογοι, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, σύλλογοι στίβου, υδατοσφαίρισης είναι συγκεντρωμένοι στην κατηγορία Αθλητικοί Σύλλογοι.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς