Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Βιβλιοπωλεία Ηράκλειο

: 46 αποτελέσματα
Έβανς 56-58, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Το ΛΕΞΙΣ ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1989 και αποτελούσε το πρώτο ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο στην Κρήτη, καθώς η δραστηριότητά του αφορούσε τότε αποκλειστικά και μόνο το ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό βιβλίο. - Η εξειδίκευσή του το βοήθησε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση σε μια εποχή που δεν υπήρχαν πολλές εξειδικευμένες επιχειρήσεις. - Το 1995 η επιχείρηση επεκτείνεται στην ίδρυση ενός νέου καταστήματος επίσης εξειδικευμένου στο επιστημονικό βιβλίο με ιατρικές εκδόσεις, πληροφορική, θετικές επιστήμες και cd κλασικής μουσικής. - Το 1998 η επιχείρηση επεκτείνεται σε ένα ακόμα κατάστημα με σχολικά βοηθήματα, γραφική ύλη και ελληνική λογοτεχνία. - Το 2003 συνενώθηκαν όλα τα καταστήματα σε ένα μεγάλο 300 τ.μ. με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Αργυράκη 3, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Ειδικό τμήμα στα είδη του αριστερόχειρα - Ξενόγλωσσα βιβλία - Λογοτεχνικά βιβλία - Παιδικά βιβλία - Σχολικά βοηθήματα - Γραφική ύλη λογιστηρίου κ γραφείου - Εξοπλισμός παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου
Βιβλιοχαρτοπωλείο
Έβανς 47, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Πλήρες βιβλιοπωλείο ( βιβλία λογοτεχνικά, Ιστορίας, Τέχνης, Φιλοσοφίας, Επιστημονικά, Ψυχολογίας, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα, όλος ο σχολικός εξοπλισμός και βοηθήματα). Πλήρες χαρτοπωλείο.
Θερίσου 8, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Παπά Πέτρου Γαβαλά 52, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Στο χώρο μας θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από βοηθήματα, σχολικά και βιβλία.. Διαθέτουμε συγχρονο φωτοτυπικό. Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις από usb stick.
Παπανδρέου Γεωργίου 20, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 226, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Χάνι Κοκκίνη, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Σχολικά, λογιστικά έντυπα.
Πλαστήρα Νικολάου 97 & Σφακίων 2, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Μίνωος 42, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Χαρτικά, Φωτοτυπίες, Βιβλιοδεσίες, Είδη δώρων
Αβέρωφ Γεωργίου 12, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Λύτρα Νικηφόρου 5, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Φιλελλήνων 17, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Εμπόριο Επιστημονικών Βιβλίων
Τσαγκαράκη Εμμανουήλ 4, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Έβανς 87, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Βουρβάχων 1, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Ούλωφ Πάλμε 17, Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Βιβλιοπωλείο
62 Μαρτύρων 24, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
62 Μαρτύρων 48, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Χονδρικό Εμπόριο Βιβλίων
Καλαμά 1, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Βιβλιοπωλεία
Τουριστικά είδη.
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Κάθε βιβλιοπωλείο είναι θησαυροφυλάκιο που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο θησαυρό της γνώσης: το βιβλίο! Βιβλιοπωλεία με βιβλία κάθε λογής: ελληνικά, ξενόγλωσσα βιβλία, bestseller (ευπώλητα), παιδικά, εκπαιδευτικά, σχολικά βιβλία, βοηθήματα, «λυσάρια», λεξικά, μυθιστορήματα, ελληνική και ξένη λογοτεχνία υπάρχουν στην κατηγορία Βιβλιοπωλεία σε Ηράκλειο. Αλλά και εξειδικευμένα νομικά, ιατρικά, επιστημονικά βιβλιοπωλεία σε Ηράκλειο συμπληρώνουν τον κόσμο του βιβλιοπωλείου! Και είναι όλα εδώ!
To Βιβλιοπωλείο Λυχνάρι μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις για ένα θέμα που απασχολεί όλους τους γονείς κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς…την επιλογή τσάντας! Με ροδάκια, χωρίς, σακίδιο πλάτης, … η ποικιλία είναι μεγάλη. Έρχεται σιγά – σιγά η ώρα να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία και όλοι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τη λίστα των σχολικών ειδών που πρέπει να προμηθευτούμε! Βασικό στοιχείο της λίστας μας είναι φυσικά η σχολική τσάντα. Με ήρωες ή όχι, με ροδάκια ή πλάτης, με πολλές θήκες ή λιγότερες;  Όλες αυτές οι ερωτήσεις μας προβληματίζουν στην επιλογή της κατάλληλης τσάντας για τους μικρούς και μεγάλους μας μαθητές. Κατά την επιλογή… Θέλοντας να τονίσουμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά της κατάλληλης σχολικής τσάντας σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη σας τα εξής: Χερούλια: Προτιμάμε σακίδια με δυο χερούλια αντί χιαστής τσάντας (ταχυδρόμου) καθώς το βάρος μοιράζεται καλύτερα στη πλάτη του παιδιού. Καλό είναι εδώ τα χερούλια να είναι ανατομικά, φαρδιά και επενδυμένα με υλικό