Φίλτρα
Εξειδίκευση
Παροχές
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Crossfit Αττικής

: 37 αποτελέσματα
Βασιλέως Αλεξάνδρου 67-69, Περιστέρι, 12134, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια , Διαιτολόγοι | Crossfit
TRX σημαίνει προπόνηση με αντιστάσεις για όλο το σώμα, ο οποίος συνήθως περιλαμβάνει 2 ρυθμιζόμενους ιμάντες με λαβές που χωράνε τόσο τα χέρια όσο και τα πόδια. - Το Zumba είναι ένα είδος διαλειμματικής προπόνησης, όπου εναλλάσσονται αργοί και γρήγοροι ρυθμοί, καθιστώντας το ιδιαίτερα δυνατό στην καύση θερμίδων, με πολλαπλά οφέλη: Γυμνάζει ταυτόχρονα όλο το σώμα με έμφαση στους γλουτούς & κοιλιακούς. Συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού, ενδυναμώνοντας την καρδιά & πνεύμονες. - Το CrossFit είναι ένα καινούριο άθλημα. Αποτελείται ουσιαστικά από ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, του power lifting, του στίβου, της κωπηλασίας και άλλων πολυαρθρικών ασκήσεων, οι οποίες επιλέγονται εντελώς τυχαία και εκτελούνται με βασικό ανταγωνιστή τον χρόνο. - Το kickboxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. - Spinning είναι μία ολοκληρωμένη προπόνηση 45 λεπτών που στα προχωρημένα επίπεδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα "σκληροτράχηλα" mountain bikes. Η ένταση είναι διαρκώς αυξανόμενη, η δυσκολία το ίδιο.
Yoga - Pilates - Personal Training - Crossfit - TRX
Βενιζέλου Ελευθερίου 30, Νέα Ιωνία, 14231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Yoga - Pilates - Personal Training - Crossfit - TRX
Λαμπράκη Γρηγορίου 545 & Χίου 6, Κερατσίνι, 18757, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Yoga - Pilates - Personal Training - Crossfit - TRX
Βουλιαγμένης 270, Άγιος Δημήτριος, 17343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Γυμναστήριο, σπα, σάουνα.
Yoga - Aerial Yoga - Pilates - Personal Training - Crossfit - TRX
Λεωφόρος Βάρης 90 & Καλαμάτας 1, Βάρη, 16672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Pilates - Yoga - Aerial Yoga - Personal Trainer - Crossfit - TRX
Θηβών 41Β, Πειραιάς, 18543, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Cross training - TRX - Aerial Fitness - Bosu - Yoga - Pilates - Aerobic - Zumba - Personal Training - Body Coach
Διονύσου 100, Νέα Μάκρη, 19005, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Μυική ενδυνάμωση, cross training, trx, aerial fitness, bosu, yoga, pilates aerobic, zumba, personal training, body coach, πολεμικές τέχνες, σάουνα, παιδικά τμήματα.
Yoga - Pilates - Personal Trainer - Crossfit - TRX
Λαμπράκη Γρηγορίου 39, Λυκόβρυση, 14123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Κοραή Αδαμάντιου 6, Αχαρνές, 13673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Δημοκρατίας 8, Εμπορικό Κέντρο Melissia Center, Μελίσσια, 15127, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Crossfit - TRX - Personal Training
Λοχαγού Σπηλιωτοπούλου 9, Ζωγράφος, 15773, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Brazilian Jiu Jitsu - Πυγμαχία - MMA και Crossfit
Ξάνθου 9 & Λευκάδος, Ταύρος, 17778, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Αχαρνών 419, Αθήνα - Άγιος Ελευθέριος, 11143, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Παπαστράτου 60 & Θερμοπυλών, Πειραιάς, 18545, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Ασκληπιού 8, Πειραιάς, 18545, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Ηρώων Πολυτεχνείου 13, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Θηβών 282, Αιγάλεω, 12241, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Yoga - Πιλάτες - TRX - Crossfit
Παράσχου Α. 80, Αθήνα - Γκύζη, 11474, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Crossfit - TRX
Λεωφόρος Ιωνίας 187-189, Αθήνα - Κάτω Πατήσια, 11145, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Σχολή καράτε
Pilates - Crossfit - TRX
Κολχίδος 36, Ελληνικό, 16777, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γυμναστήρια | Crossfit
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Crossfit μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Crossfit σε Αττικής. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς