Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Κέρκυρα

: 25 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Σαμαρά Σπύρου 2, 1 όροφος, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού -
 • Κλινική διατροφή, διατροφική υποστήριξη παθολογικών καταστάσεων -
 • Διατροφή μεγιστοποίησης της αθλητικής απόδοσης -
 • Παιδική διατροφή -
 • Εξατομικευμένη διατροφή μετά από την λήψη του ιστορικού του εξεταζόμενου, βασισμένη στο Μεσογειακό Διατροφικό Πρότυπο -
 • Λιπομετρηση, ανάλυση σύστασης σώματος.- Η Tanita MC780 αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στην επαγγελματική σειρά ζυγών - λιπομετρητών της Tanita, είναι πολυσυχνοτικός αναλυτής τμηματικής ανάλυσης σύστασης σώματος -
 • Μέτρηση βασικού μεταβολισμού- Το Fitmate μας επιτρέπει να εκτελέσουμε το τεστ του Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR) εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Ο εξεταζόμενος ξαπλώνει ήρεμος σε ένα κρεβάτι ή κάθεται σε καρέκλα ή πολυθρόνα για 10-15 λεπτά και αναπνέει μέσα από μία μάσκα. Το Fitmate εμφανίζει τα αποτελέσματα και σχετικά μηνύματα ελέγχου ποιότητας (διαρροή μάσκας, μη αποδεκτό μοτίβο αναπνοής κ.λπ.). Στο τέλος του τεστ τα αποτελέσματα τυπώνονται αυτόματα από τον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή -
 • Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς- διατροφική εκπαίδευση.
Βροκίνη Λ. 3, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι

Ο Εξοπλισμός - Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, πάντα κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη και όπου κρίνεται απαραίτητο, είναι τα παρακάτω:

 • Πλήρη ανάλυση του διατροφικού και ιατρικού ιστορικού. -
 • Ημερολόγιο τροφίμων. -
 • Μέτρηση περιφέρειας μέσης/γοφών. -
 • Ζυγομέτρηση και μέτρηση ύψους. -
 • Λιπομέτρηση για ανάλυση σύστασης σώματος. -
 • Μέτρηση βασικού μεταβολισμού για να δούμε τις καύσεις σε κατάσταση ηρεμίας με ένα σύγχρονο μηχάνημα. -
 • Μέτρηση καύσεων θερμίδων στην καθημερινή σας δραστηριότητα με εξειδικευμένο μηχάνημα. -
 • Υπέρηχος που ελέγχουμε τα επίπεδα του υποδόριου λίπους, του επιπλέον λίπους και της μυικής μάζας. - Ισορροπημένη διατροφή και ευεξία - Στάδια Ζωής-Παιδική και εφηβική ηλικία - Διατροφή και παθήσεις - Διατροφή για αθλητές - Διατροφή για Χορτοφάγους - Διαδικτυακές συνεδρίες απώλειας βάρους (μέσω e-mail/skype) - Ομαδικές συνεδρίες απώλειας βάρους 3-5 ατόμων
Λ. Αλεξάνδρας 39 & Θεοτόκη Γεωργίου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
 • Απώλεια – Πρόσληψη Βάρους -
 • Παιδική – Εφηβική Παχυσαρκία -
 • Εγκυμοσύνη – Θηλασμός – Εμμηνόπαυση -
 • Αθλητική Διατροφή -
 • Διατροφική εκπαίδευση γονέων -
 • Υποθυρεοειδισμός – Υπερθυρεοειδισμός -
 • Διατροφικές Διαταραχές -
 • Τροφικές δυσανεξίες -
 • Οστεοπόρωση -
 • Κλινικές παθήσεις -
 • Σακχαρώδης Διαβήτης -
 • Καρδιαγγειακή Νόσος -
 • Υπερλιπιδαιμίες (αυξημένη χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) -
 • Νεοπλασίες -
 • Υπέρταση -
 • Γαστρεντερικές Παθήσεις -
 • Αναιμία Χρόνια -
 • Νεφρική Ανεπάρκεια
Αριστοτέλη Σιδέρη 31, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολογική Υποστήριξη - Μεταβολικός Έλεγχος - πώλεια και διατήρηση βάρους - Τροποποίηση Διατροφικής Συμπεριφοράς - Σωματομετρία (Λιπομέτρηση) - Αντιμετώπιση Παιδικής Παχυσαρκίας - Αντιμετώπιση Κλινικών Περιστατικών (διαβήτης, υπέρταση, καρδιαγγειακά κ.ά.) - Εγκυμοσύνη - Θηλασμός - Δίαιτα από απόσταση
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Καββαδά Δημητρίου 24, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δονάτου Δημουλίτσα 76-78, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Σιδάριο, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δονάτου Δημουλίτσα 76-78, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Παροχή υπηρεσιών διατροφικής παρέμβασης και διατροφικής εκπαίδευσης βασισμένες στις πιο σύγχρονες οδηγίες και πρωτόκολλα Διεθνών και Ευρωπαϊκών οργανισμών και φορέων υγείας. Στόχος μας η διαμόρφωση ενός πλήρως εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για: απώλεια και αύξηση βάρους, παιδική και εφηβική παχυσαρκία, εγκυμονούσες και θηλάζουσες, ηλικιωμένους αθλητές, κλινικές παθήσεις, διαταραχές λήψης τροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την καθημερινότητα σας. Ακόμη, πραγματοποιούνται ολιγομελή τμήματα διατροφικής εκπαίδευσης για ενήλικες και παιδιά.
Διαιτολόγος
Μαρκορά Γερασίμου 34, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κέντρο δίαιτας και διατροφής.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μητροπολίτου Μεθοδίου 11, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δενδρινού Ανδρέα 6, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Msc Αθλητική Διατροφή
Studio Κλινικής θεραπευτικής Διατροφής
Δημουλίτσα Δονάτου 10, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινική προληπτική θεραπευτική διατροφή, διαιτολογία. Διατροφική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ζωής παιδιών, ανάπτυξης, ενίσχυσης, ανοσοποιητικού γυναικών, κύηση, θηλασμός, κλιμακτήριος, αθλητική διατροφή, καλή φυσική κατάσταση, νοσηρότητα, διατροφή τρίτης ηλικίας.
Βουλγάρεως Ευγενίου 61, Κέρκυρα, 49131, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Ρύθμιση μεταβολισμού και σωματικού βάρους. Εγκυμοσύνη και θηλασμός. Κλινική διατροφική θεραπεία. Προγράμματα διατροφής αθλητών.
Διαιτολόγος
Θεοτόκη Ιωάννη 23Α, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Πολυλά Ιακώβου 19-21, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Θεοτόκη Ιωάννου 27-29, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Κανάλια & Εθνική Οδός Λευκίμμης 1, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινικός Διαιτολόγος
Ευγενίου Βουλγάρεως 61, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ανδρεάδη Ανδρέα 5, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, υπέρηχος τοπικού λίπους, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, μέτρηση αεροβικής ικανότητας.
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Λεωφόρος Θεοτόκη Γεωργίου 18, Εντός Στοάς, Κέρκυρα, 49131, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι
Δίαιτα για 30 ημέρες : Συνέντευξη, ιατρικό, διατροφικό ιστορικό, μέτρηση ανθρωπομετρικών δεδομένων, ανάλυση σύσταση σώματος. 2 δίαιτες 15 ημερών. 4 συνεδρίες. Εκτιμώμενη απώλεια βάρους : 4-6 κιλά. Ανάλυση σύσταση σώματος, inbody 520 η καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο με δεκάδες πατέντες και πιστοποίησεις. Μέθοδος DSM BIA. 15 μετρήσεις σύνθετης αγωγιμότητας με χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα του σώματος. Σύνολο 45 τμηματικών αναλύσεων. Η πιο περιεκτική εκτύπωση αποτελεσμάτων : Ανάλυση σωματικής σύνθεσης, ανάλυση μυϊκής και άλυπης μάζας, διάγνωση παχυσαρκίας, ισοζύγιο άλυπης μάζας, σωματικό γράφημα, συνολική αξιολόγηση, διαχείριση βάρους, fitness score, ιστορικό.
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Κέρκυρα. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Κέρκυρα.
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ
Γιατί… με όποιον δάσκαλο καθίσει, τέτοια γράμματα θα μάθει Η παραπάνω φράση, θα έλεγε κανείς, ταιριάζει «γάντι» και στην περίπτωση της διατροφής ενός παιδιού. Με λίγα λόγια, κάθε γονέας αποτελεί «δάσκαλο»- πρότυπο διατροφής για το παιδί του. Ολο και περισσότερα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών των παιδιών τους. Επίσης, φαίνεται ότι οι τροφικές προτιμήσεις των μικρών παιδιών μπορεί να σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Πώς μπορούμε λοιπόν ως γονείς να επηρεάσουμε θετικά τo διαιτολόγιο του παιδιού μας και να το οδηγήσουμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ενδεικτικά: Γινόμαστε το ζωντανό παράδειγμα. Λειτουργούμε ως θετικά πρότυπα, καταναλώνοντας ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Εμπλέκουμε το παιδί μας στα ψώνια στο σουπερμάρκετ και κατευθύνουμε τις επιλογές του ενθαρρύνοντας τις πιο “υγιεινές” και ισορροπημένες. Μαγειρεύουμε υγιεινά και ενθαρρύνουμε το πα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Διαιτολόγοι Κέρκυρας Διαιτολόγοι