Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Μαγνησίας

: 23 αποτελέσματα
Σπυρίδη Σπύρου 28, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
  • Παχυσαρκία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων -
  • Εξατομικευμένα προγράμματα για εγκυμονούσες, θηλάζουσες -
  • Κλιμακτήριος, Εμμηνόπαυση -
  • Προβλήματα γονιμότητας (πολυκυστικές) -
  • Ανορεξία, Βουλιμία, Υπερφαγία -
  • Εξατομικευμένα προγράμματα γιά Αθλητές, αθλούμενους -
  • Ρύθμιση μεταβολισμού, ρύθμιση διατροφικής συμπεριφοράς -
  • Μετρήσεις ανθρωποκεντρικών χαρακτηριστικών -
  • Λιπομέτρηση
Γαζή Ανθίμου 130 & Σπυρίδη, 3ος όροφος, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διατροφική αξιολόγηση & παρακολούθηση - Παίδων – ενηλίκων – αθλητών – εγκύων - Διατροφική αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων – κλινική διατροφή - Ανάλυση σύστασης σώματος – Λιπομέτρηση - Μέτρηση βασικού μεταβολισμού
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μικρασιατών 79, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Αδυνάτισμα, παθήσεις, παιδιά, ασκούμενοι, εγκυμονούσες. Διατροφική εκπαίδευση, τροποποίηση συμπεριφοράς, λιπομετρήσεις.
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Καρτάλη Κωνσταντίνου 150, 2ος Όροφος, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Στο διαιτολογικό γραφείο παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για ενήλικες, παιδιά, εφήβους και άτομα τρίτης ηλικίας. Ειδικές συμβουλές και διαιτολόγια παρέχονται για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού καθώς και για αθλητές. Διατροφική αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων όπως Παχυσαρκία, Διαχείριση Βάρους, Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπέρταση, Υπερλιπιδαιμίες, Οστεοπόρωση, Διαταραχές νεφρικής λειτουργίας, Διαταραχές θυρεοειδούς κ.ά. Αξιολόγηση, Μετρήσεις: Αξιολόγηση Διατροφικής Κατάστασης, Εκτίμηση Λιπώδους Μάζας Σώματος ( μέτρηση δερματικών πτυχών ), Λιπομέτρηση, Ανάλυση Σύστασης Σώματος, Μέτρηση μυϊκής μάζας, Μέτρηση λιπώδους μάζας, Εκτίμηση υγρών σώματος, Σπλαχνικού λίπους.
Διαιτολογικό - Διατροφολογικό Γραφείο
Τοπάλη Κωνσταντίνου 89, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι: Λήψη διαιτολογικού ιστορικού, διατροφική παρακολούθηση, δερματοπτυχομέτρηση, λιπομέτρηση, ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση μυϊκής μάζας, έλεγχος υγρών σώματος, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, εκτίμηση οστικής πυκνότητας, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης σε παθολογικές καταστάσεις. Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για: Παιδική, Εφηβική, Ενήλικη Παχυσαρκία. Παθολογικές Καταστάσεις. Πεπτικό σύστημα: σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (κολίτιδα), χειρουργημένο έντερο, ελκώδη κολίτιδα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ηπατοπάθειες, διαφραγματοκήλη Νεφροπαθειών, Ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη μη Υπέρταση, Καρδιοπάθειες.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σπυρίδη Σπύρου 30, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σκύρου 16, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
28ης Οκτωβρίου 126, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δήμου Γιάννη 112, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολογικό Γραφείο
Ιάσονος 98, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σπυρίδη Σπύρου 64, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μυρμιδόνων 3, Αλμυρός, 37100, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Σπυρίδη 3, 2ος Όροφος, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αγίου Δημητρίου 17Β, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Οικονομάκη Τάκη 41 & Σπυρίδη, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Προώθηση υγιεινής διατροφής, παχυσαρκία, διαβήτης, υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στο αίμα, καρκινοπάθειες, γαστροεντερικά προβλήματα, γεροντικός υποσιτισμός και διαταραχές υποσιτισμού, είναι μερικές από τις παθήσεις που χρειάζονται άμεσα την συνεργασία του ασθενή με διαιτολόγο.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σόλωνος 2 & Αργοναυτών, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Χώρα, Σκόπελος, 37003, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Δημάρχου Κονταράτου 4, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Διατροφική υποστήριξη, ανάλυση σύστασης σώματος ( λιπομέτρηση ), μέτρηση βασικού μεταβολισμού ( RMR ), μέτρηση φυσικής δραστηριότητας.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Βόλος, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Ειδική διατροφή για παθολογικές καταστάσεις: υψηλή πίεση, χοληστερόλη, ουρικό οξύ. Σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, υπέρβαρα άτομα. εγκύους, παιδική παχυσαρκία. Λιπομέτρηση, ποσοστό σωματικού και σπλαχνικού λίπους. Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, επισκέψεις κατ'οίκον.
Διαιτολόγος
Καρτάλη Κωνσταντίνου 97, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Διαιτολόγοι
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Μαγνησίας. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Μαγνησίας.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ