Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαιτολόγοι Ρόδος

: 19 αποτελέσματα
Σεφέρη Γεωργίου 78-80, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για : τις διακοπές, κατά την νηστεία, την δουλειά, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό ( ενημέρωση για τα οφέλη του θηλασμού ), τα παιδιά και τους εφήβους, την τρίτη ηλικία, αθλητές, κλινικές παθήσεις ( Διαβήτης, Οστεοπόρωση, Αναιμία, Καρδιαγγειακές παθήσεις, διατροφικές διαταραχές, ανορεξία, βουλιμία, κατάθλιψη, θυρεοειδής κ.ά ). Το γραφείο δέχεται συνεργασία και μέσω internet. Η δίαιτά σας μπορεί να γίνει μέσω internet ή με fax ή να αποσταλεί με courier αν βρίσκεστε εκτός Ρόδου.
Διατολογικό - Διατροφολογικό Κέντρο
Περνού 84Β, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Μελά Παύλου 56, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Θεμιστοκλή, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αναστασιάδη Δημητρίου 16, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διατροφική αξιολόγηση, ανάλυση σύστασης σώματος, πλάνο διατροφής και διατροφικές συμβουλές για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις σε όλα τα ηλικιακά στάδια.
Δημοκρατίας 48, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Αμερικής 3, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διατροφολογικό Κέντρο
Δενδρινού 2Β, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μεγάλου Κωνσταντίνου 20, Καλυθιές, 85105, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Διαιτολόγος
Λίνδου 85, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διατροφολόγος.
Διαιτολογικό Κέντρο
Σεφέρη Γεωργίου 110, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Πετρίδη Μιχαήλ 4, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Εξειδικευμένα διαιτολόγια για: Υγιεινή διατροφή. Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς. Πρόληψη και αντιμετώπιση παχυσαρκίας ενηλίκων, παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας. Παθολογικές καταστάσεις, πρόληψη και αντιμετώπιση (υπερλιπιδαιμίες, καρδιοπάθειες, υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις πεπτικού συστήματος, θυρεοειδισμός, κλπ). Διατροφικές διαταραχές (νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία, κρίσεις υπερφαγίας, αδηφαγική διαταραχή, νυχτερινή υπερφαγία, συναισθηματική υπερφαγία. Διατροφική υποστήριξη και παρακολούθηση ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων (όπως: παιδιά, έγκυες, γυναίκες που πραγματοποιούν θηλασμό). Περιπτώσεις απώλειας και αύξηση βάρους.
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Υψηλάντου 2, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος
Κάλαθος, Αρχάγγελος, 85102, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Κωνσταντίνου Υδραίου 75, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σινώπης 7 & Ατταλείας, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σύμης 3, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ευσταθίου Γ. 7, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Αρχάγγελος, Αρχάγγελος - Κοκκινόχωμα, 85102, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Διαιτολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Η αύξηση της παχυσαρκίας μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά φαγητά και συνήθως δεν ακολουθούμε ένα διαιτολόγιο με υγιεινές επιλογές. Έτσι πολλοί άνθρωποι δυσανασχετούν με το περιττό βάρος και προσπαθούν να αδυνατίσουν.
Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να ακολουθήσουν εξαντλητικές δίαιτες πιστεύοντας πως θα χάσουν πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τεχνικές με βάση τις οποίες κόβουν γεύματα πιστεύοντας ότι έτσι θα αδυνατίσουν εύκολα.
Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές δε πετυχαίνουν, καθώς το άτομο δεν ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να πεινάει και έτσι να εμπίπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

Η καλύτερη επιλογή για να καταφέρουμε να απαλλαχθούμε μόνιμα από τα περιττά κιλά, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή ενός διαιτολόγου σε Ρόδος. Οι λόγοι για να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό διατροφής, είναι πολλοί:

1) Οι διαιτολόγοι δημιουργούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Διαφορετικό πρόγραμμα για παράδειγμα θα ακολουθήσει ένας άντρας, διαφορετικό μια γυναίκα και φυσικά εντελώς διαφορετικό ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα παχυσαρκίας και έχει κριθεί απαραίτητη η μείωση των κιλών του.

2) Ο διαιτολόγος θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε βάρος, αλλά και να ακολουθήσουμε και να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Συμβάλλει δηλαδή, στο να γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή και όχι αγγαρεία απλώς για την απώλεια των περιττών κιλών.

3) Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών αλλά και η διατήρηση του βάρους σε βάθος χρόνου. Οι διαιτολόγοι μας δείχνουν πώς να διατηρήσουμε το επιθυμητό μας βάρος, διανύοντας ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κάνουμε συντήρηση των κιλών μας.


Ανεξάρτητα από την απώλεια κιλών, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είναι πιθανόν τα επισκεφτούμε έναν διαιτολόγο:

1) Αύξηση του βάρους/ Αύξηση Μυϊκής Μάζας: Περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και πρέπει να ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

2) Διατροφή Εγκυμοσύνης / Διατροφή Θηλασμού: Συγκεκριμένες οδηγίες για σωστή διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένωων θρεπτικών συστατικών.

3) Κλινικές Παθήσεις: Εξατομικευμένη διατροφή για άτομα με κάποια κλινική πάθηση, όπως πχ ο διαβήτης.


Οποιοσδήποτε λοιπόν και εάν είναι ο λόγος επίσκεψης, δε μένει παρά να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους διαιτολόγους σε Ρόδος.
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ
Γιατί… με όποιον δάσκαλο καθίσει, τέτοια γράμματα θα μάθει Η παραπάνω φράση, θα έλεγε κανείς, ταιριάζει «γάντι» και στην περίπτωση της διατροφής ενός παιδιού. Με λίγα λόγια, κάθε γονέας αποτελεί «δάσκαλο»- πρότυπο διατροφής για το παιδί του. Ολο και περισσότερα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών των παιδιών τους. Επίσης, φαίνεται ότι οι τροφικές προτιμήσεις των μικρών παιδιών μπορεί να σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Πώς μπορούμε λοιπόν ως γονείς να επηρεάσουμε θετικά τo διαιτολόγιο του παιδιού μας και να το οδηγήσουμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ενδεικτικά: Γινόμαστε το ζωντανό παράδειγμα. Λειτουργούμε ως θετικά πρότυπα, καταναλώνοντας ποικιλία φρούτων και λαχανικών. Εμπλέκουμε το παιδί μας στα ψώνια στο σουπερμάρκετ και κατευθύνουμε τις επιλογές του ενθαρρύνοντας τις πιο “υγιεινές” και ισορροπημένες. Μαγειρεύουμε υγιεινά και ενθαρρύνουμε το πα