Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κοινόχρηστα - Έκδοση Κοινοχρήστων Ηράκλειο

: 12 αποτελέσματα
Ιερολοχιτών 26, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
  • Διαχείριση Κτιρίων και Πολυκατοικιών -
  • Είσπραξη Κοινοχρήστων -
  • Καθαρισμοί Κτιρίων και Πολυκατοικιών -
  • Διανομή Πετρελαίου – Προμήθεια Πετρελαίου -
  • Συνεργεία – Τεχνική Κάθε Ειδικότητας -
  • Αποφράξεις Αγωγών & Φρεατίων
Αρχιμήδους 15, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
ΝΕΟ Online σύστημα ενημέρωσης οφειλών ιδιοκτητών/ενοίκων. - - Οφέλη για τους ιδιοκτήτες του κτηρίου: - Καμιά απασχόληση του ιδιοκτήτη παρά μόνο για ελέγχους της δουλειάς μας αν το επιθυμεί. - Συνεχής εποπτεία του κτηρίου που σημαίνει καλύτερη συντήρηση, πρόληψη ζημιών και οικονομικότερη λειτουργία. - Πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, λόγω της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης (και όχι απλής έκδοσης). - Πλήρες αρχείο τεχνικών στοιχείων του κτηρίου με ιστορικό κάθε στοιχείου, που σημαίνει λεπτομερής παρακολούθηση των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται για ολοκληρωμένο έλεγχο. Έτσι π.χ. γνωρίζετε πότε και για ποιο λόγο επισκευάστηκε κάθε σύστημα και εγκατάσταση του κτηρίου. - Οφέλη για τους ενοικιαστές: - Επαγγελματική οργάνωση σημαίνει σωστότερη λειτουργία του κτηρίου. - Οργανωμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης (Help Desk) απαντά και διεκπεραιώνει γρήγορα και αξιόπιστα, ερωτήσεις και αιτήματα των πελατών μας. - Ευέλικτη είσπραξη απ' όπου μας ζητήσει ο πελάτης. - Φιλική εξυπηρέτηση από επαγγελματίες που συνεχώς εκπαιδεύονται ακριβώς στην εξυπηρέτηση πελατών.
Σμύρνης 29, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων, είσπραξη από τον χώρο και την ώρα που εσείς επιθυμείτε, πληρωμή των κοινοχρήστων λογαριασμών της πολυκατοικίας, προμήθεια με πετρέλαιο θέρμανσης, τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων, μια φορά τον χρόνο προμήθεια των ενοίκων - ιδιοκτητών με λίστα για τις κοινόχρηστες δαπάνες για την εφορία, τακτικές γενικές συνελεύσεις, εβδομαδιαίως έλεγχος των κοινοχρήστων χώρων (λεβητοστάσιο - αντλιοστάσιο κ.ά.) για αποφυγή ζημιών, καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων. - Σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία σας παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο κτήριο.
Διαχείριση Πολυκατοικιών - Έκδοση Κοινόχρηστων Λογαριασμών
Καστρινάκη Αντωνίου 30, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Παρέχουμε Μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων σε εσάς που είστε διαχειριστής στην πολυκατοικία σας. Μας στέλνετε τις δαπάνες του κτηρίου και σας αποστέλλουμε εντός της ημέρας 2 συγκεντρωτικές καταστάσεις, βοηθητικές καταστάσεις (πετρελαίου, νερού, ΔΕΗ κ.τ.λ.), ειδοποιητήρια και αποδείξεις για κάθε διαμέρισμα. Πλήρη διαχείριση του κτηρίου, που περιλαμβάνει: Πληρωμή κοινόχρηστων λογαριασμών Μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων και διανομή ατομικών ειδοποιητηρίων Είσπραξη από την πολυκατοικία ή από οποιοδήποτε χώρο εξυπηρετείΚαταγραφή μετρήσεων ρολογιών, θέρμανσης, νερού, για τον επιμερισμό των αντίστοιχων δαπανών Έγκαιρη προμήθεια καυσίμου κεντρικής θέρμανσης.
Ανθέων 42, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Έκδοση Κοινοχρήστων
Χρυσοστόμου 59, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Ιερολοχιτών 26, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Τα ειδικευμένα συνεργεία μας υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, αναλαμβάνουν γρήγορα και άμεσα την αποκατάσταση τυχόν ζημιάς. Καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων με ειδικευμένα συνεργεία.
Εταιρία Διαχείρισης Πολυκατοικιών - Έκδοση Κοινοχρήστων
Μαλικούτη 1Α, Ηράκλειο, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Λεωφόρος Παπανδρέου Γεώργιου 53, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Έκδοση Κοινοχρήστων
Κονδυλάκη Ιωάννη 17, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Έκδοση κοινοχρήστων, κατανομή, είσπραξη, υπηρεσίες καθαρισμού.
Υπηρεσίες Έκδοσης Κοινόχρηστων
Μίνωος 119, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Συνταγματάρχου Δαβάκη Κωνσταντίνου 30, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαχείριση Κτιρίων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Παλαιότερα στις πολυκατοικίες συνήθως κάποιος ένοικος αναλάμβανε την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε μήνα. Αυτό, τις περισσότερες φορές, αποτελούσε πονοκέφαλο για τον διαχειριστή, καθώς θα έπρεπε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο, αφού έπρεπε να υπολογίσει το ποσό των κοινοχρήστων που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο χρόνος αυτός διογκωνόταν σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

Αυτά τα προβλήματα διορθώθηκαν με τις εταιρίες διαχείρισης κτιρίων σε Ηράκλειο, οι οποίες αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία που ασχολείται με τη διαχείριση κτιρίων;

- Η έκδοση κοινοχρήστων πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία βγάζουν τα κοινόχρηστα του κάθε διαμερίσματος με εύκολο τρόπο.

- Συνήθως οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών συνεργάζονται με εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

-Οι εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων παρέχουν αναλυτική κατάσταση όλων των δαπανών του κτιρίου.

-Επιπλέον, εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων, μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Αυτό συνεπάγεται την είσπραξη των κοινοχρήστων, την πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων της διαχείρισης.Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να «λύσει τα χέρια» των διαχειριστών στην πολυκατοικία σας πραγματοποιώντας έγκυρα και αξιόπιστα την έκδοση των κοινοχρήστων σε Ηράκλειο.