Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κοινόχρηστα - Έκδοση Κοινοχρήστων Καλαμάτα

: 2 αποτελέσματα
Φαρών 88, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνεργεία Καθαρισμού , Διαχείριση Κτιρίων

Η ΑΧΤΙΔΑ clean αναλαμβάνει: - Καθαρισμούς: Αρχικούς, Τακτικούς ή Έκτακτους με έμπειρο προσωπικό άριστα αναλώσιμα υλικά και εξειδικευμένα εργαλεία σε: - Κατοικίες- Πολυκατοικίες - Επιχειρήσεις - Γραφεία - Ξενοδοχεία - Γήπεδα - Εμπορικά Κέντρα - Αλυσίδες καταστημάτων - Κλινικές - Ιατρικά Κέντρα. - Τράπεζες - Super Market - Δημόσιους Οργανισμούς. - Διαχείριση κτιρίων: Η Αχτίδα clean αναλαμβάνει τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας με υπευθυνότητα και συνέπεια και προ παντός πλήρη διαφάνεια. - Κοινόχρηστα: Το πρόγραμμά μας είναι αδιάβλητο, απλό και κατανοητό. - Αποφράξεις: Η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει αυτόνομη μονάδα απόφραξης και το προσωπικό της είναι πλήρως εξειδικευμένο.

  • Αποχετεύσεις δαπέδου - Φρεάτια - Μηχανοσίφωνες - Υδρορροές - Σιφόνια δαπέδου - Λεκάνες - Νιπτήρες. -
  • Νεροχύτες - Αποχετεύσεις (κάθετες, οριζόντιες, εντοιχισμένες) - W.C.- Πλυσίματα

Τεχνική Υποστήριξη: - Συντήρηση - Επισκευή καυστήρα- Καλοριφέρ -Υδραυλικά - Ηλεκτρολογικά - Καθαρισμοί κήπων - ακάλυπτων χώρων - φωταγωγών - Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Θουκυδίδου 19, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Παλαιότερα στις πολυκατοικίες συνήθως κάποιος ένοικος αναλάμβανε την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε μήνα. Αυτό, τις περισσότερες φορές, αποτελούσε πονοκέφαλο για τον διαχειριστή, καθώς θα έπρεπε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο, αφού έπρεπε να υπολογίσει το ποσό των κοινοχρήστων που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο χρόνος αυτός διογκωνόταν σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

Αυτά τα προβλήματα διορθώθηκαν με τις εταιρίες διαχείρισης κτιρίων σε Καλαμάτα, οι οποίες αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία που ασχολείται με τη διαχείριση κτιρίων;

- Η έκδοση κοινοχρήστων πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία βγάζουν τα κοινόχρηστα του κάθε διαμερίσματος με εύκολο τρόπο.

- Συνήθως οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών συνεργάζονται με εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

-Οι εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων παρέχουν αναλυτική κατάσταση όλων των δαπανών του κτιρίου.

-Επιπλέον, εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων, μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Αυτό συνεπάγεται την είσπραξη των κοινοχρήστων, την πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων της διαχείρισης.Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να «λύσει τα χέρια» των διαχειριστών στην πολυκατοικία σας πραγματοποιώντας έγκυρα και αξιόπιστα την έκδοση των κοινοχρήστων σε Καλαμάτα.