Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κοινόχρηστα - Έκδοση Κοινοχρήστων Χανιά

: 3 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Σφακίων 2, 4ος όροφος, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων , Συνεργεία Καθαρισμού
Επαγγελματική διαχείριση πολυκατοικιών, έκδοση κοινοχρήστων, καθαρισμοί κτηρίων, τουριστικών καταλυμάτων και πολυκατοικιών, αρχικοί καθαρισμοί οικιών και επαγγελματικών χώρων, γενικοί καθαρισμοί. Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους τεχνικούς ώστε να παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της πολυκατοικίας σας. Αναλαμβάνουμε την απλή έκδοση κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας, την έκδοση για το πετρέλαιο θέρμανσης και τους λογαριασμούς ΔΕΗ με κοινό μετρητή.
Σήφακα 60, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων
Βενιζέλου Ελευθερίου 52, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Παλαιότερα στις πολυκατοικίες συνήθως κάποιος ένοικος αναλάμβανε την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε μήνα. Αυτό, τις περισσότερες φορές, αποτελούσε πονοκέφαλο για τον διαχειριστή, καθώς θα έπρεπε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο, αφού έπρεπε να υπολογίσει το ποσό των κοινοχρήστων που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο χρόνος αυτός διογκωνόταν σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

Αυτά τα προβλήματα διορθώθηκαν με τις εταιρίες διαχείρισης κτιρίων σε Χανιά, οι οποίες αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία που ασχολείται με τη διαχείριση κτιρίων;

- Η έκδοση κοινοχρήστων πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία βγάζουν τα κοινόχρηστα του κάθε διαμερίσματος με εύκολο τρόπο.

- Συνήθως οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών συνεργάζονται με εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

-Οι εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων παρέχουν αναλυτική κατάσταση όλων των δαπανών του κτιρίου.

-Επιπλέον, εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων, μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Αυτό συνεπάγεται την είσπραξη των κοινοχρήστων, την πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων της διαχείρισης.Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να «λύσει τα χέρια» των διαχειριστών στην πολυκατοικία σας πραγματοποιώντας έγκυρα και αξιόπιστα την έκδοση των κοινοχρήστων σε Χανιά.