Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κοινόχρηστα - Έκδοση Κοινοχρήστων Χανιά

: 3 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Σφακίων 2, 4ος όροφος, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων , Καθαρισμός Χώρων , Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η επαγγελματική διαχείριση πολυκατοικιών και γενικότερα κτηρίων. Επειδή κάθε κτήριο έχει διαφορετικές ανάγκες, σας παραθέτουμε εν συντομία τα κυριότερα πακέτα μας:

  • απλή έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών του κτηρίου σας με τον πλέον σύγχρονο τρόπο -
  • έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών και διαχείριση του κτηρίου παρέχοντας εξειδικευμένους τεχνίτες για κάθε εργασία (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.λπ.) -
  • έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών-διαχείριση του κτηρίου και καθαρισμός των χώρων σας. Με το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού μας και χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα απορρυπαντικά καθαριότητας, σας εξασφαλίζουμε την υγιεινή που επιθυμείτε.

Εκτός από τη διαχείριση και τους καθαρισμούς κτηρίων, αναλαμβάνουμε την αφισοκόλληση καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών σας εντύπων, με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε. Η διανομή μας γίνεται πάντα με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, φροντίζοντας να ενημερώνουμε τον πελάτη μας για την εξέλιξη της διανομής ανά πάσα στιγμή. - Στόχος μας; … Να παρέχουμε άριστη σχέση ποιότητας και χαμηλών τιμών ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντα ικανοποιημένοι.

Βενιζέλου Ελευθερίου 52, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων
Σήφακα 60, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Παλαιότερα στις πολυκατοικίες συνήθως κάποιος ένοικος αναλάμβανε την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε μήνα. Αυτό, τις περισσότερες φορές, αποτελούσε πονοκέφαλο για τον διαχειριστή, καθώς θα έπρεπε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο, αφού έπρεπε να υπολογίσει το ποσό των κοινοχρήστων που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο χρόνος αυτός διογκωνόταν σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

Αυτά τα προβλήματα διορθώθηκαν με τις εταιρίες διαχείρισης κτιρίων σε Χανιά, οι οποίες αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία που ασχολείται με τη διαχείριση κτιρίων;

- Η έκδοση κοινοχρήστων πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία βγάζουν τα κοινόχρηστα του κάθε διαμερίσματος με εύκολο τρόπο.

- Συνήθως οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών συνεργάζονται με εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

-Οι εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων παρέχουν αναλυτική κατάσταση όλων των δαπανών του κτιρίου.

-Επιπλέον, εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων, μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Αυτό συνεπάγεται την είσπραξη των κοινοχρήστων, την πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων της διαχείρισης.Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να «λύσει τα χέρια» των διαχειριστών στην πολυκατοικία σας πραγματοποιώντας έγκυρα και αξιόπιστα την έκδοση των κοινοχρήστων σε Χανιά.