Φίλτρα
Προϊόντα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Είδη Θέρμανσης Πρέβεζας

: 4 αποτελέσματα
Εμπόριο Κλιματιστικών - Ξυλόσομπες - Αερόθερμα - Σόμπες Pellet
Κορυτσάς 4, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Εμπόριο Ειδών Θέρμανσης
Αττιντάνων 71, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Λεωφόρος Ιωαννίνων 222, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Λέβητες πετρελαίου, αερίου, ξύλου, Pellet, καυστήρες, ενδοδαπέδια θέρμανση, αυτονομίες θέρμανσης, θέρμανση εξωτερικών χώρων, αντλίες θερμότητας, θερμαντικά σώματα, ενεργειακά τζάκια, καπναγωγοί, ενεργειακές επιθεωρήσεις, σόμπες ξύλου, σόμπες Pellet, κλιματισμός, κλιματισμός εξωτερικών χώρων, πυρόσβεση, υγραέριο, φωτοβολταϊκά, διαχειρήσεις πολυκατοικιών.
Λεωφόρος Ιωαννίνων 34, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Είδη κλιματισμού, θέρμανσης, αναγομώσεις πυροσβεστήρων, μελέτες πυρασφάλειας, σχέδια ΔΕΗ, άδειες οικοδομικές, λειτουργίας καταστημάτων, πρατηρίων υγρών καυσίμων, ρυμούλκησης τρέιλερ.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην κατηγορία Είδη Θέρμανσης σε Πρέβεζας θα βρεις όλους τους εμπόρους, εισαγωγείς και αντιπροσωπείες των ειδών θέρμανσης. Για συσκευές θέρμανσης άμεσης απόδοσης (θερμοπομποί, σόμπες υγραερίου, πέλλετ, ξύλου ή ξυλόσομπες, σώματα πάνελ, αερόθερμα, convector, ηλεκτρικά καλοριφέρ) σε Πρέβεζας, ξέρουμε τους καλύτερους! Καθώς κρυώνει ο καιρός, τα καταστήματα με θερμαντικά σώματα έχουν την τιμητική τους.
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ