Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ειδικοί Καρδιολόγοι Χανιά

: 5 αποτελέσματα
Ειδικός Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Κοραή 1 & Παπανδρέου Ανδρέα 63, Χανιά - Πλατεία Αλιφιεράκη Γιάννη, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Καρδιολόγοι | Ειδικοί Καρδιολόγοι
Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, triplex αρτηριών κάτω άκρων.
Ειδικός Καρδιολόγος
Μιχελιδάκη 16, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Καρδιολόγοι | Ειδικοί Καρδιολόγοι
Υπερηχογράφημα, Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού 24ωρου, Holter αρτηριακής πιέσης 24ωρου. Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή : 09:00 - 13:00 και 18:00 - 20:00. Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο κατόπιν ραντεβού.
Ειδικός Καρδιολόγος
Ηρώων Πολυτεχνείου 34, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Καρδιολόγοι | Ειδικοί Καρδιολόγοι
Ειδικός Καρδιολόγος
Μυλωνογιάννη Μαθιού 23, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Καρδιολόγοι | Ειδικοί Καρδιολόγοι
Ειδικός Καρδιολόγος
Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Εντός Μεγάρου Τριανόν, Χανιά, 73132, ΧΑΝΙΩΝ
Καρδιολόγοι | Ειδικοί Καρδιολόγοι
Εκπαιδευμένος σε προχωρημένες τεχνικές υπερήχων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Στην ενότητα Ειδικοί Καρδιολόγοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Ειδικοί Καρδιολόγοι σε Χανιά. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα