Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εκκενώσεις Βόθρων Ζάκυνθος

: 3 αποτελέσματα
Μεταφορά Λυμάτων
Αργάσι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Εκκενώσεις Βόθρων
Εκκένωση Βόθρων. Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ασχολείται με την εκκένωση βόθρων σε όλη την Ζάκυνθο. Η εταιρία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις όλων των τύπων βόθρων άμεσα και αποτελεσματικά από πολυκατοικίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, δήμους, καταστήματα, πλοία, βενζινάδικα, κλπ. Άντληση υδάτων. Διαθέτοντας κατάλληλο εξοπλισμό με ειδικές αντλίες μεγάλης αναρρόφησης ερχόμαστε να σας απαλλάξουμε από τα υπερχειλισμένα νερά στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Μεταφορά λυμάτων, βιομηχανικών λυμάτων. Την μεταφορά των λυμάτων η βιομηχανικών λυμάτων και την εναπόθεση τους σε εγκεκριμένο χώρο αναλαμβάνει με ασφάλεια η εταιρία μας.
Λαγανάς, Μαχαιράδο - Ποτάμι, 29092, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Εκκενώσεις Βόθρων
Εκκενώσεις βόθρων με βυτίο χωρητικότητας 18 κυβικών, ασφαλής μεταφορά χωρίς ενοχλητικές μυρωδιές 24 ώρες το 24ωρο, καθαρισμοί βιολογικών δεξαμενών πηγαδιών, πλοίων και όπου υπάρχει ανάγκη εκκένωσης. Η επιχείρηση μας διαθέτη όχημα τελευταίας τεχνολογίας για μικρούς και περιορισμένος χώρους σήμα μας το πράσινο ελεφαντάκι.
Ζάκυνθος, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Εκκενώσεις Βόθρων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Πρόβλημα με το βόθρο σου; Εδώ θα βρεις επαγγελματίες στις εκκενώσεις βόθρων σε Ζάκυνθος. Για άμεση και κυρίως οικονομική εξυπηρέτηση, αναζήτησε τους επαγγελματίες της κατηγορίας Εκκενώσεις Βόθρων.