Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ελαιοτριβεία Ελλάδα

: 1.067 αποτελέσματα
4ο χλμ. Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας, Πύργος Ηλείας, 27100, ΗΛΕΙΑΣ
Έλαια & Προϊόντα Ελαίου , Ελαιοτριβεία
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Mythocia” παράγεται στο ελαιοτριβείο μας σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιοτική σταθερότητα από την παραγωγή έως και την παράδοση του ελαιολάδου στα χέρια σας. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς της περιοχής με σκοπό την παράγωγη ανωτέρου ποιοτικά ελαιολάδου. Μετά από συνεχή καθοδήγηση και παρακολούθηση καταφέραμε να παράγουμε ένα άριστα ποιοτικά και εύγευστο ελαιόλαδο που το ονομάσαμε Mythocia. - Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και οι εγκαταστάσεις μας εγγυώνται την άριστη ποιότητα, γεύση και άρωμα. - - Mythocia Bio ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΓΕ, Mythocia ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΓΕ, Mythocia Classic.
Πουρνάρι & 1ο χλμ. Πουρναρίου - Ελάτειας, Συκούριο, 40006, ΛΑΡΙΣΑΣ
Ελαιοτριβεία
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο -
 • Βιολογικό ελαιόλαδο -
 • Άθερμο ελαιόλαδο - Λιανική χονδρική -
 • Ελιές βρώσιμες ολόκληρες -
 • Ελιές εκπυρινωμένες -
 • Επεξεργασία-Τυποποίηση
Λευκότοπος, Νιγρίτα, 62200, ΣΕΡΡΩΝ
Ελαιοτριβεία
Συγκομιδή ελαιοκάρπου - Το πρώτο βήμα στη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου είναι η συγκομιδή του ελαιοκάρπου. Μόλις η παραγωγή σας φτάσει στο ελαιοτριβείο από εκεί αρχίζει ο ρόλος μας. - - Καθαρισμός – Πλύσιμο - Στο στάδιο αυτό οι ελιές οδηγούνται στο πλυντήριο ελαιοκάρπου, όπου απομακρύνονται φύλλα και ξένα σώματα και στη συνέχεια πλένονται πριν προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. - - Άλεσμα - Οι πλυμένες ελιές μεταφέρονται με ιμάντα στο σπαστήρα που ειναι το κύριο στάδιο της επεξεργασίας του ελαιοτριβείου. - - Μάλαξη - Μετά τη σύνθλιψη, η πάστα που έχει δημιουργηθεί ανακατεύεται αργά για περίπου 30-40 λεπτά ακόμα σε ειδικά μηχανήματα που ονομάζονται “μαλακτήρες”. Εκεί τα μικροσκοπικά σταγονίδια ελαιολάδου ενώνονται μεταξύ τους, κάτι που ολοκληρώνει τη μηχανική εξαγωγή. - - Διαχωρισμός - Μετά τη μάλαξη η ελαιοζύμη είναι έτοιμη για τη φάση του διαχωρισμού. Στο στάδιο αυτό μεταφέρεται στο φυγόκεντρο όπου και διαχωρίζεται ο φυτικός χυμός από τον πυρήνα. - - Τελικό στάδιο - Στο τελικό στάδιο το μείγμα φυτικού χυμού και λαδιού περνάει από έναν άλλο φυγοκεντρικό διαχωριστήρα από όπου και προκύπτει το καθαρό ελαιόλαδο.
Κάτω Λάκκα Θεσπιές, Αλίαρτος, 32002, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
 • Παραγωγή & Πώληση Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου -
 • Παραγωγή Βιολογικού Ελαιολάδου -
 • Οικολογικό Ελαιοτριβείο – Πρότυπο Ελαιουργείο
1ο χλμ. Πορταριάς - Νέων Μουδανιών, Νέα Μουδανιά, 63200, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ελαιοτριβεία
 • Παραγωγή, Πώληση Παρθένου Ελαιόλαδου -
 • Ελαιοτριβείο
Γαλατάκι, Κόρινθος, 20100, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
 • Παραγωγή, Πώληση Παρθένου Ελαιολάδου -
 • Παραγωγή Βιολογικού Ελαιολάδου -
 • Ελαιοτριβείο -
 • Ελαιουργείο -
 • Πληροφορίες Παραγωγής Ελαιολάδου
4ο χλμ Σιδηροκάστρου - Προμαχώνα, Σιδηρόκαστρο, 62300, ΣΕΡΡΩΝ
Ελαιοτριβεία
Ανεμόμυλος, Θουρία, 24009, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Το ελαιοτριβείο μας έχει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Γίνεται έκθλιψη ελαιοκάρπου και παραγωγή ελαιολάδου με την νέα τεχνολογία χαμηλής θερμοκρασίας.
Ρουσσοσπίτι, Ρέθυμνο, 74150, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ελαιοτριβεία
Σύγχρονο ελαιουργείο τρίτης γενιάς.
Γομάτι, Μεγάλη Παναγιά, 63076, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ελαιοτριβεία
Νέα Αβόρανη, Νέα Αβόρανη, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Δύο υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής λαδιού δίνουν τη δυνατότητα στον ελαιοπαραγωγόνα αλέσει τις ελιέσ του σε σύντομο χρονικό διάστημα που σε κάθε περίτωση δεν ξεπερνά τις 24 ώρες σε ένα περιβάλλον πρότυπο καθαριότητας και ασφάλειας. Η πιστοποίηση για τα βιολογικά προϊόντα και η συνεχής προσωπική επίβλεψη έρχονναι να βεβαιώσουν τα παραπάνω. Απόλυτα καθαρό λάδι χάρη σε έξι διαχωριστήρες. Συμβουλευτική υποστήριξη από τη γεωπόνο του ελαιοτριβείου. Για τη δική σας εξυπηρέτηση δεχόμαστε μόνο με ραντεβού και επεξεργαζόμαστε ελιές ανεξαρτήτως ποσότητας σε ιδιωτική άλεση (μεμονομένα) κατόπιν συνενόησης.
Πυρηνελαιουργείο
Πύργος Ηλείας, Πύργος Ηλείας - Αγγινάρα, 27131, ΗΛΕΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Κεντρικά Γραφεία
Ναυπάκτου 119, Μεσολόγγι, 30200, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Antonoliva
Λαίικα, Καλαμάτα, 24150, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Αθανασίου Ιωάννη & Γραμματικού Παναγιώτη, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ελαιοτριβεία
Έκθλιψη ελαιοκαρπού άνω των 150kg, αυτόματη ζύγιση ελαιοκαρπού, άθερμη επεξεργασία, δυνατότητα διάθεσης δοχείων ελαιολάδου. Αμοιβή βάσει βάρους ελαιοκαρπού. Η απόδοση ελαιοκαρπού σε ελαιόλαδο εξαρτάται από την ποικιλία του ελαιοκαρπού, τα εδαφικά χαρακτηριστικά, την άρδευση και την ωρίμανση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σταθερή και εγγυημένη.
Άγιος Σύλλας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ελαιοτριβεία
Σύγχρονο ελαιουργείο Αγίου Σύλλα.
Ελαιουργείο - Εμπόριο Λαδιού
2ο χλμ Επαρχιακής Οδού Τυμπακίου - Λαγολίου, Τυμπάκι, 70200, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ελαιοτριβεία
Άγιοι Πάντες, Βάμος, 73008, ΧΑΝΙΩΝ
Ελαιοτριβεία
Εμπόριο και τυποποίηση ελαιολάδου.
Κάτω Κεράσοβο, Ματαράγκα, 30011, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ελαιοτριβεία
Σύγχρονο διφασικό ελαιοτριβείο ψυχρής έκθλιψης.
Ελαιουργείο
Τσιβαράς, Καλύβες, 73003, ΧΑΝΙΩΝ
Ελαιοτριβεία
Εμπόριο και τυποποίηση ελαιολάδου.
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
 
     
Για να μη σου … βγει το λάδι ψάχνοντας για ελαιοτριβείο (λιοτρίβι), πας κατευθείαν στην κατηγορία Ελαιοτριβεία σε Ελλάδα. Και πώς ακριβώς θέλεις να σου … βγάλουν το λάδι; Σε παραδοσιακά ελαιουργεία - ελαιοτριβεία (λιοτρίβια); βιολογικά ελαιοτριβεία; ερασιτεχνικά ελαιοτριβεία ψυχρής έκθλιψης χωρίς υγρά απόβλητα; Τα ξέρουμε όλα! Εδώ θα βρεις την πληρέστερη λίστα ελαιουργείων - ελαιοτριβείων σε Ελλάδα για το δικό σου σπιτικό λαδάκι!