Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εναλλακτικές Θεραπείες Καβάλα

: 6 αποτελέσματα
Ιοκάστης 39, Καβάλα, 65404, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες , Χειροπρακτική
Η ολιστική αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων, η σχολαστική αναζήτηση των βαθύτερων αιτιών που τις προκαλούν και η αποκατάσταση της διαταραγμένης σωματικής ισορροπίας είναι οι αρχές που υπηρετούμε. - Η μέθοδός μας συνίσταται στη στοχευμένη πίεση των τραυματισμένων μυών, στην αποκατάσταση του φυσιολογικού εύρους κινήσεως των αρθρώσεων, στην ενδυνάμωση των πασχόντων μυών και τέλος στη χειροπρακτική ανάταξη των μπλοκαρισμένων αρθρώσεων. - Καθηγητής φυσικής αγωγής - Εναλλακτικός θεραπευτής - Πτυχιούχος χειροπρακτικός - Μέλος της WMF (world massage federation) - Μέλος του διεθνούς οργανισμού εναλλακτικής ιατρικής - IAMA.
Ειδικός Ρεφλεξολόγος
Ύδρας 5, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες
Ρεφλεξολογία
Φιλελλήνων 11, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες
Ρεφλεξολογία, εναλλακτική ιατρική, ευ ζην.
Δαγκλή 25, 1ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες
Μια μεγάλη αίθουσα για την πρακτική των μαθημάτων της γιόγκα και ένα χώρο όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες εναλλακτικών θεραπειών ( ρεφλεξολογία, μασάζ κλπ ).
Κέντρο Ρεφλεξολογίας
Φιλικής Εταιρείας 1, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες
Ρεφλεξολόγος
Πιπίνου 4, Καβάλα, 65201, ΚΑΒΑΛΑΣ
Εναλλακτικές Θεραπείες
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Εναλλακτικές Θεραπείες μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Εναλλακτικές Θεραπείες σε Καβάλα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.