Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενδοκρινολόγοι Βοιωτίας

: 6 αποτελέσματα
Σοφοκλέους 20, Λιβαδειά, 32100, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι , Διαβητολόγοι
Θυρεοειδής (υπέρηχος), παραθυρεοειδείς, οστεοπόρωση, διαβήτης τύπου 1 και 2, διαβήτης κύησης, παχυσαρκία-μεταβολισμός, δυσλιπιδαιμίες, εμμηνόπαυση, υπόφυση, επινεφρίδια, ανδρολογία.
Ενδοκρινολόγος
Δαιδάλου 3, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ενδοκρινολόγος
Επαμεινώνδα 81 & Πλουτάρχου, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ενδοκρινολόγος
Βοιωτίας 11 & Θεσσαλονίκης, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ζαχαρώδης διαβήτης, νοσήματα θυρεοειδή και επινεφριδίων, οστεοπόρωση, διαταραχές περιόδου.
Ενδοκρινολόγος
Κάδμου 1 & Φίλωνος, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Παθήσεις θυρεοειδούς αδένος, σακχαρώδης διαβήτης, γυναικολογική ενδοκρινολογία, οστεοπόρωση, διαταραχές ασβεστίου, εφηβείας και ανάπτυξης, διαταραχές μεταβολισμού, υποφύσεως, επινεφριδίων. Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς αδένος.
Ενδοκρινολόγος
Επαμεινώνδα 33-35 & Μαντινείας 1, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Στην ενότητα Ενδοκρινολόγοι θα βρεις ενδοκρινολόγους σε Βοιωτίας. Για όλα τα ενδοκρινολογικά προβλήματα, διαταραχές θηροειδούς αδένα, διαταραχές γονιμότητας, ορμονών, μεταβολισμού στην κατηγορία Ενδοκρινολόγοι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Η γιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Eυαγγελία Γιαζιτζόγλου, μας ενημερώνει για την Υποθυρεοειδική Μυοπάθεια H ανεπάρκεια των ορμονών του θυρεοειδούς στον οργανισμό οδηγεί σε μια κατάσταση που είναι γνωστή σαν υποθυρεοειδισμός.Ο υποθυρεοειδισμός μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα συμπτώματα, όπως κόπωση, αύξηση του σωματικού βάρους, δυσανεξία στο κρύο, πνευματική επιβράδυνση, μυϊκές κράμπες και άλλα σοβαρότερα όπως το μυξοιδηματικό κώμα. Ανεξάρτητα από την αιτία του υποθυρεοειδισμού, μπορεί να παρουσιαστούν τόσο νευρομυϊκές όσο και μυοσκελετικές εκδηλώσεις οποιαδήποτε στιγμή στην πορεία της νόσου. Σχετικά συμπτώματα παρατηρούνται στο 30- 80 % των ασθενών με υποθυρεοειδισμό. Σπάνια, η  μυοπάθεια μπορεί να είναι η μοναδική εκδήλωση του υποθυρεοειδισμού. Συνήθως οι ασθενείς που πάσχουν από υποθυρεοειδική μυοπάθεια παραπονιούνται για εγγύς συμμετρική μυική αδυναμία, μυικό πόνο (μυαλγίες), δυσκαμψία, μυικές κράμπες και αδυναμία μυικής εκγύμνασης. Κλινικά, τα τενόντια αντανακλαστικά επιβ