Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενεργειακοί Επιθεωρητές Κέρκυρα

: 4 αποτελέσματα
Αλεπού, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ. - Άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αδειοδοτήσεις βιομηχανικών/βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, άδειες λειτουργίας ΕΟΤ. - Μελέτες πυρασφάλειας, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (Π.Ε.Α.). - ΥΔΕ, ηλεκτροδοτήσεις ΔΕΗ, Διαδικασίες Ν.4178/13 κ.λπ.
Ενεργειακός Επιθεωρητής
Κέρκυρα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.
Ενεργειακός Επιθεωρητής
Μαντζάρου Νικολάου 6, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, μελέτες πυρασφάλειας, πυροπροστασίας, άδειες λειτουργίας καταστημάτων, μελέτες πισίνων, μελέτες θέρμανσης, ψύξης.
Ενεργειακός Επιθεωρητής
Μαρασλή Γρηγορίου 38, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Θέλεις Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για το σπίτι σου; Στην ενότητα Ενεργειακοί Επιθεωρητές θα βρεις ενεργειακούς επιθεωρητές σε Κέρκυρα.
Ο ενεργειακός επιθεωρητής κ. Θωμάς Κυριακίδης, μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Στην Ευρώπη των 27, υπάρχουν περίπου 200 εκατομμύρια κτίρια (στην Ελλάδα,  μάλιστα υπάρχουν 4 εκατομμύρια κτίρια με συνολική επιφάνεια 552 εκατομμύρια m2) τα οποία ευθύνονται για το 40% της τελικής ενεργειακής κατανάλωσης και το ένα τρίτο περίπου των εκπεμπόμενων αεριών θερμοκηπίου. Τα κτίρια επίσης συμβάλλουν σημαντικά στην ρύπανση του περιβάλλοντος αφού ευθύνονται περίπου για το 50% των εκπομπών διοξειδίου του θείου (SO2) και το 35% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Με βάση αυτούς τους αριθμούς και στόχο τη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από τον κτιριακό τομέα, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την ανάπτυξη μεθοδολογιών που θα οδηγήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων και στον ορθό ενεργειακό σχεδιασμό των νέων κατασκευών. Λόγω του χαμηλού ρυθμού αντικατάστασης των κτιρίων (διάρκεια ζωής από 50 έως πάνω από 100 χρόνια) και το
Μάθε χρήσιμες πληροφορίες για το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) από τον Διπλωματούχο Πολιτικό  Μηχανικό Δ.Π.Θ - Ενεργειακό Επιθεωρητή, κ.Χρυσανίδη Αν. Χαράλαμπο... Πριν από αρκετές δεκαετίες, η βιομηχανία ήταν ο βασικός χρήστης ενέργειας και αποτελούσε παγκοσμίως τον κύριο τομέα ενεργειακής κατανάλωσης. Εδώ και αρκετά χρόνια αυτόν το ρόλο τον έχουν «χρεωθεί» τα κτίρια, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κτιριακός τομέας ευθύνεται για το 40% περίπου της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης στην Ευρώπη. Δηλαδή, τα κτίρια αποτελούν πλέον το βασικό «καταναλωτή» ενέργειας, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση το βιομηχανικό τομέα και τον τομέα των μεταφορών. Επιπροσθέτως, η κλιματική αλλαγή που παρατηρείται στον πλανήτη μας, έχοντας ως άμεση συνέπεια την εμφάνιση του φαινομένου του θερμοκηπίου (υπερθέρμανση της γης απ’ την εγκλωβισμένη θερμότητα) και η ανάγκη της ενεργειακής απεξάρτησης (για γεωπολιτικούς λόγους) από τρίτες χώρες, οδηγούν στην μοναδική οδό, της αναβάθμ