Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κορινθίας

: 5 αποτελέσματα
Αρχαία Κόρινθος, Αρχαία Κόρινθος, 20007, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - Τα οχήματά μας ελέγχονται και ανανεώνονται τακτικά πάντα για τη δική σας ασφάλεια. Δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού καθίσματος για τους μικρούς μας επιβάτες.
Αδειμάντου 39, Κόρινθος, 20131, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Η εταιρία έχει την έδρα της στο κέντρο της πόλεως της Κορίνθου, στην οδό Αδειμάντου 39, και λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων. Χάρη στην πολυετή παρουσία μας στην αγορά, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθιστώντας μας συνώνυμο της ποιότητας. Η εταιρία μας διακρίνεται για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που παρέχει σε ιδιώτες, διατηρώντας υψηλά στάνταρ ποιότητας προς τους πελάτες μας. Επίσης, προσφέρουμε και ειδικά πακέτα, αποκλειστικά και μόνο για επιχειρήσεις του νομού, ενώ συνεργαζόμαστε και με αρκετά ξενοδοχεία κατά τη θερινή περίοδο.
Βενιζέλου Ελευθερίου 67, Λουτράκι, 20300, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
75ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Ίσθμια, 20150, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικιάσεις και εμπορία αυτοκινήτων.
Πλατεία 25ης Μαρτίου 8, Λουτράκι, 20300, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Όταν η μετακίνηση σε 4 τροχούς «είναι … θέμα», υπάρχει λύση: η ενοικίαση αυτοκινήτου! Για ενοικιάσεις και leasing αυτοκινήτων κάθε τύπου (ΙΧ, 4x4, jeep, λιμουζίνες με οδηγό – σοφέρ, για μακροχρόνια μίσθωση ή για γάμο) σε Κορινθίας, ο δρόμος σου σε έβγαλε στο καλύτερο σημείο. Η κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η κατηγορία σου! Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Κορινθίας είναι στο χέρι σου για να διαλέξεις το δικό σου. Καλοτάξιδο!
Η εταιρεία SAFEWAY rent  a car μας δίνει δέκα χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του καυσίμου …. Στην δύσκολη εποχή της κρίσης, όλοι μας αναζητούμε τρόπους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις οικονομικές μας υποχρεώσεις . Στην προσπάθειά μας να μειώσουμε  το κόστος των οικονομικών μας δαπανών, σχεδιάζουμε πλέον με περισσότερη λεπτομέρεια τα οικονομικά μας. Είναι γεγονός, ότι μία από τις πιο απαιτητικές οικονομικές υποχρεώσεις μας είναι και το αυτοκίνητό μας για το λόγο αυτό δίνουμε πλέον μεγαλύτερη προσοχή ακόμα και στο κόστος της βενζίνης. Επειδή στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να υπολογίζουμε ακόμα και το κέρδος λίγων χιλιομέτρων από το ρεζερβουάρ, διάβασε τις δέκα χρήσιμες συμβουλές  για εξοικονόμηση καυσίμου που μας έδωσε η εταιρεία SAFEWAY rent a car… Έξυπνοι τρόποι για την εξοικονόμηση της βενζίνης: 1)    Οδήγησε με σταθερή ταχύτητα μεταξύ 50-70 χλμ/ώρα! Θυμήσου πως η πολύ χαμηλή ταχύτητα αλλά ιδιαίτερα η πιο αυξημένη ταχύτητα, αυξά
Θέλεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο; Μάθε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές, από την εταιρεία ARENA car rental που δραστηριοποιείται στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, εδώ και 30 χρόνια... Ποιο είναι το όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου; Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, η πρώτη βασική προϋπόθεση είναι η ηλικία του οδηγού! Ο οδηγός είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να κατέχει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 12 μήνες. Ποια είναι η διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου; Η ενοικίαση αυτοκινήτου για μία ημέρα, ισούται με 24 ώρες και η καθυστέρηση στην επιστροφή του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει και επιπλέον χρέωση. Τι πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης για την ασφάλεια του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου; Ο πελάτης είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις καλύψεις που του προσφέρει η ασφάλεια. Είναι αναγκαίο να έχει ενημερωθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός κατά την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκι