Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ρόδος

: 109 αποτελέσματα
Αυστραλίας 54, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού

Στις παροχές του ταξιδιωτικού γραφείου μας περιλαμβάνονται:

 • Εκδόσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, κρατήσεις σε κρουαζιέρες με όλες τις εταιρείες. -
 • Οργανώνουμε ατομικά και ομαδικά πακέτα ανά τον κόσμο, γαμήλια ταξίδια, σχολικές εκδρομές, συνέδρια, οργανωμένες εκδρομές με πούλμαν στο νησί της Ρόδου και εκδρομές στα Δωδεκάνησα. -
 • Αναλαμβάνουμε και μεταφορά χρημάτων Western Union.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων:

 • Ενοικίαση αυτοκινήτου mini van με οδηγό. -
 • Μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων από μικρά και οικογενειακά αυτοκίνητα έως mini van και σπορ αυτοκίνητα cabrio ή open roof, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των πελατών της. -
 • Αυτοκίνητα για κάθε προϋπολογισμό, από οικονομικά έως πολυτελή, ανάλογα με τις δυνατότητες και το στυλ κάθε οδηγού. -
 • 24ωρη εξυπηρέτηση και προσωπική επαφή, καθώς και τη δυνατότητα online κρατήσεων, για εταιρείες, και προγραμμάτων μακροχρόνιας μίσθωσης. -
 • 24ωρη οδική βοήθεια και αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, παιδικά καθίσματα και πολυτελή αυτοκίνητα για τις VIP μετακινήσεις σας, με άριστη συντήρηση των αυτοκινήτων και με συστηματικό service. -
 • Παρέχεται και η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου mini Van, με οδηγό /Transfer, και private tour οργανωμένα με mini van σε όλα τα αξιοθέατα της Ρόδου.
Λ. Ηρακλειδών, Πλησίον Αεροδρομίου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας
Η Avance Rent a Car περηφανεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει στους πελάτες της και γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ακόμα ένα βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών μας. Μέσα από τις σελίδες των εταιρικών πελατών μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα θέματα εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας ταξιδιού. - Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές και να έχετε κάνει την κράτησή σας σε δευτερόλεπτα. - Υπηρεσία παράδοσης κατόπιν ζήτησης για Αεροδρόμιο, Λιμάνι, Ξενοδοχεία.
Λ. Ηρακλειδών 174, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Drive μπορεί να καλύψει σε όλη την Ελλάδα ένα τεράστιο φάσμα αναγκών. Από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή ένα μικρομεσαίο ευρύχωρο όχημα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μέχρι και ειδικές κατηγορίες πολυτελών οχημάτων, εκτός δρόμου ή πολυθέσιων minivan. Ο στόλος οχημάτων περιλαμβάνει πρακτικά, οικονομικά και σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα, καθώς και οχήματα εκτός δρόμου, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και υβριδικά. - Παράλληλα, η Drive προσφέρει την υπηρεσία Transfer, ενοικίαση δηλαδή οχήματος με οδηγό, εξασφαλίζοντας έτσι ξέγνοιαστες μετακινήσεις και μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, city tours, μεταφορά VIPs, γκρουπς κ.ά. - Για τους επαγγελματίες η Drive Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων (operating leasing).

7ο χλμ. Τσαΐρι - Αεροδρομίου, Ρόδος, 85106, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Η τριακονταετή εμπειρία μας στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και ο μεγάλος αριθμός Ελλήνων και ξένων πελατών μας, που έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, είναι στοιχεία που αποτελούν εγγύηση ότι θα μείνετε κι εσείς ικανοποιημένοι από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων Autounion. - Το γραφείο Autounion Car Rental είναι μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που διαθέτει μεγάλη ποικιλία οχημάτων όλων των τύπων και κατηγοριών.
28ης Οκτωβρίου 92, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Όλα συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη τιμή! - Η τελική τιμή ενοικίασης αυτοκινήτων περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστα χιλιόμετρα ενοικίασης -
 • Παραδίδουμε τα αυτοκίνητά μας απευθείας στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή στο κατάλυμά σας. -
 • Μέθοδοι πληρωμής. Μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα -
 • Πλήρης ασφάλιση (C.D.W.) -
 • 24ωρη οδική βοήθεια -
 • Βρεφικό κάθισμα - Δωρεάν Booster -
 • Ασφάλιση για ελαστικά, κάτω μέρος του αυτοκινήτου, για γυαλιά και καθρέφτες -
 • Παρέχουμε Σύστημα Κράτησης Αυτοκινήτου σε Πραγματικό Χρόνο το οποίο σας βοηθά να επιλέξετε από μια μεγάλη επιλογή Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων στη Ρόδο.
Ακτή Σαχτούρη 6, Τουριστικό λιμάνι, Ρόδος - Παλαιά Πόλη, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
 • 24ωρη εξυπηρέτηση -
 • Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και από τα ξενοδοχεία της Ρόδου -
 • Πολλών κατηγοριών αυτοκίνητα, όπως οικογενειακά αυτοκίνητα, mini jeeps, μικρά και μεσαία αυτοκίνητα, ανοιχτά αυτοκίνητα αλλά και αυτόματα αυτοκίνητα.
Ιερού Λόχου 22, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
 • 24ωρη εξυπηρέτηση -
 • Δωρεάν παραλαβή και παράδοση σε προκαθορισμένα σημεία και σε ξενοδοχεία -
 • Οικονομικές τιμές -
 • Δωρεάν παιδικό κάθισμα
Λεωφόρος Ηρακλειδών 63, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και από τα ξενοδοχεία της Ρόδου. Σας παρέχουμε δωρεάν χάρτες και 24ωρη ασφάλεια αυτοκινήτου. Διαθέτουμε πολλών κατηγοριών αυτοκίνητα, όπως οικογενειακά αυτοκίνητα, mini jeeps, μικρά και μεσαία αυτοκίνητα, ανοιχτά αυτοκίνητα αλλά και αυτόματα αυτοκίνητα. Οι τιμές μας είναι φιλικές και προσιτές. Ειδικές προσφορές για επαγγελματίες.
Λακκί, Λέρος, 85400, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών & Μοτοποδηλάτων
 • Ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων -
 • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων -
 • Rent a car -
 • Rent a moto
Λεωφόρος Πηγών, Φαληράκι, 85105, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λεωφόρος Ηρακλειδών, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Πεύκοι, Λίνδος, 85107, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Σεφέρη Γεωργίου & Μαβίλη, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Παράδοση και παραλαβή κατόπιν ζήτησής σας. Παροχή όλων των ασφαλειών, 24ωρη και άμεση οδική βοήθεια.
Καζούλη Ιωάννη 9, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικιάσεις αυτοκινήτου στη Ρόδο απο το 1968. Πληροφορίες και κρατήσεις on line. Άψογο service.
Λεωφόρος Ηρακλειδών & Μυρτενής, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Διάκου Αλεξάνδρου 5, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ιατρού Παπανικολάου Γεωργίου 17, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λεωφόρος Ηρακλειδών, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λεωφόρος Ηρακλειδών, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Rhodes car rental is the most modern car rental company on Rhodes island. With excellent customer service, professionalism and competitive rates our company is able to meet the most demanding needs of its customers regarding car rental.
Βενιζέλου Σοφοκλή 33, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Το Ετος rent a car βρίσκεται στην Ρόδο. Επιλέξαμε τη Ρόδο ως πόλη έδρευσης, διότι ξέρουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο, σε συνδιασμό με τον συνεχόμενα αυξανόμενο αριθμό εταιρικών δραστηριοτήτων στο νησί. Προσφέρουμε αυτοκίνητα για χρήση αναψυχής, για επαγγελματική χρήση και για κοινή χρήση. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε ένα ευρύ φάσμα πελατειακής βάσης στην τοποθεσία όπου επιλέγουμε να λειτουργήσουμε. Τελος, τα αυτοκίνητα περνάνε από συνεχείς ελέγχους τόσο για την αξιοπιστία τους στο δρόμο όσο και για την περιβαντολλογικής τους αξιοπιστία, προσπαθούμε τα αυτοκίνητα μας να εχουν την μικρότερη δυνατή ρύπανση σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6
 
 
Όταν η μετακίνηση σε 4 τροχούς «είναι … θέμα», υπάρχει λύση: η ενοικίαση αυτοκινήτου! Για ενοικιάσεις και leasing αυτοκινήτων κάθε τύπου (ΙΧ, 4x4, jeep, λιμουζίνες με οδηγό – σοφέρ, για μακροχρόνια μίσθωση ή για γάμο) σε Ρόδος, ο δρόμος σου σε έβγαλε στο καλύτερο σημείο. Η κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η κατηγορία σου! Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Ρόδος είναι στο χέρι σου για να διαλέξεις το δικό σου. Καλοτάξιδο!
Η εταιρεία SAFEWAY rent  a car μας δίνει δέκα χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του καυσίμου …. Στην δύσκολη εποχή της κρίσης, όλοι μας αναζητούμε τρόπους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις οικονομικές μας υποχρεώσεις . Στην προσπάθειά μας να μειώσουμε  το κόστος των οικονομικών μας δαπανών, σχεδιάζουμε πλέον με περισσότερη λεπτομέρεια τα οικονομικά μας. Είναι γεγονός, ότι μία από τις πιο απαιτητικές οικονομικές υποχρεώσεις μας είναι και το αυτοκίνητό μας για το λόγο αυτό δίνουμε πλέον μεγαλύτερη προσοχή ακόμα και στο κόστος της βενζίνης. Επειδή στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να υπολογίζουμε ακόμα και το κέρδος λίγων χιλιομέτρων από το ρεζερβουάρ, διάβασε τις δέκα χρήσιμες συμβουλές  για εξοικονόμηση καυσίμου που μας έδωσε η εταιρεία SAFEWAY rent a car… Έξυπνοι τρόποι για την εξοικονόμηση της βενζίνης: 1)    Οδήγησε με σταθερή ταχύτητα μεταξύ 50-70 χλμ/ώρα! Θυμήσου πως η πολύ χαμηλή ταχύτητα αλλά ιδιαίτερα η πιο αυξημένη ταχύτητα, αυξά
Θέλεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο; Μάθε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές, από την εταιρεία ARENA car rental που δραστηριοποιείται στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, εδώ και 30 χρόνια... Ποιο είναι το όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου; Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, η πρώτη βασική προϋπόθεση είναι η ηλικία του οδηγού! Ο οδηγός είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να κατέχει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 12 μήνες. Ποια είναι η διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου; Η ενοικίαση αυτοκινήτου για μία ημέρα, ισούται με 24 ώρες και η καθυστέρηση στην επιστροφή του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει και επιπλέον χρέωση. Τι πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης για την ασφάλεια του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου; Ο πελάτης είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις καλύψεις που του προσφέρει η ασφάλεια. Είναι αναγκαίο να έχει ενημερωθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός κατά την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκι