Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ζάκυνθος

: 52 αποτελέσματα
Δρόμος Αεροδρομίου, Ζάκυνθος - Αμπελόκηποι, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Drive μπορεί να καλύψει σε όλη την Ελλάδα ένα τεράστιο φάσμα αναγκών. Από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή ένα μικρομεσαίο ευρύχωρο όχημα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μέχρι και ειδικές κατηγορίες πολυτελών οχημάτων, εκτός δρόμου ή πολυθέσιων minivan. Ο στόλος οχημάτων περιλαμβάνει πρακτικά, οικονομικά και σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα, καθώς και οχήματα εκτός δρόμου, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και υβριδικά. - Παράλληλα, η Drive προσφέρει την υπηρεσία Transfer, ενοικίαση δηλαδή οχήματος με οδηγό, εξασφαλίζοντας έτσι ξέγνοιαστες μετακινήσεις και μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, city tours, μεταφορά VIPs, γκρουπς κ.ά. - Για τους επαγγελματίες η Drive Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων (operating leasing). - Με την υπηρεσία DRIVE VAN μπορείτε να καλύψετε κάθε ανάγκη μεταφοράς φορτίου που έχετε ενοικιάζοντας το επαγγελματικό όχημα της επιλογής σας από τον στόλο μας. Η υπηρεσία προσφέρεται στις περιοχές της Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Λαγανάς, Ζάκυνθος, 29092, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας
Η Avance Rent a Car περηφανεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει στους πελάτες της και γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ακόμα ένα βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών μας. Μέσα από τις σελίδες των εταιρικών πελατών μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα θέματα εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας ταξιδιού. - Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές και να έχετε κάνει την κράτησή σας σε δευτερόλεπτα. - Υπηρεσία παράδοσης κατόπιν ζήτησης για Αεροδρόμιο, Λιμάνι, ξενοδοχεία.
Αργάσι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών & Μοτοποδηλάτων
  • Βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες μισθώσεις αυτοκινήτων -
  • Δυνατότητα έγκυρης κράτησης με on-line booking σε χαμηλότερη τιμή -
  • Μίσθωση Minivan 7-9 θέσεων -
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων -
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με οδηγό -
  • Ενοικιάσεις μοτοσυκλετών, scooters & ATVs
Αλικανάς, Καταστάρι, 29090, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο. - Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στον Αλυκανά. - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Golden Dragon στον Αλυκανά Ζακύνθου.
Δρόμος Αεροδρομίου 8, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Η εταιρεία μας διαθέτει τις ακόλουθες κατηγορίες οχημάτων προς ενοικίαση: Μικρά λεωφορεία Jeep Αυτοκίνητα πόλης Cabrio Αυτόματα Λιμουζίνες Μοτοσυκλέτες Σχετικά με τις παροχές μας: Παραδόσεις - παραλαβές σε χώρο που επιθυμεί ο πελάτης Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος Παιδικό κάθισμα (κατόπιν ζητήσεως) Σύστημα πλοήγησης δρόμων GPS (κατόπιν ζητήσεως) Οδική βοήθειακαι τέλος, με ευχαρίστηση σάς ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για γάμους. Κάντε εντυπωσιακή άφιξη στην εκκλησία επιλέγοντας ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητά μας.
Κρατήσεις
Αργάσι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Αργάσι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Τσιλιβί, Τσιλιβί, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λομβάρδου 88, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Βανάτο, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Βασιλικός, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Εντός Κρατικού Αερολιμένα, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Καλαμάκι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Τραγάκι, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λομβάρδου 38, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Δρόμος Αεροδρομίου, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Πλησίον Κρατικού Αερολιμένα Ζακύνθου, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις και οι ανάγκες σας, στο Zante Car Hire έχουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς, κάντε κράτηση νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι ο προτιμώμενος τύπος αυτοκινήτου σας είναι διαθέσιμος.
Τσιλιβί, Τσιλιβί, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Αμπελόκηποι, Δρόμος Αεροδρομίου, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Αντιπρόσωποι της εταιρίας Europcar.
Λομβάρδου 26, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Σελίδα:
1 2 3
 
 
 
Όταν η μετακίνηση σε 4 τροχούς «είναι … θέμα», υπάρχει λύση: η ενοικίαση αυτοκινήτου! Για ενοικιάσεις και leasing αυτοκινήτων κάθε τύπου (ΙΧ, 4x4, jeep, λιμουζίνες με οδηγό – σοφέρ, για μακροχρόνια μίσθωση ή για γάμο) σε Ζάκυνθος, ο δρόμος σου σε έβγαλε στο καλύτερο σημείο. Η κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η κατηγορία σου! Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Ζάκυνθος είναι στο χέρι σου για να διαλέξεις το δικό σου. Καλοτάξιδο!
Η εταιρεία SAFEWAY rent  a car μας δίνει δέκα χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του καυσίμου …. Στην δύσκολη εποχή της κρίσης, όλοι μας αναζητούμε τρόπους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις οικονομικές μας υποχρεώσεις . Στην προσπάθειά μας να μειώσουμε  το κόστος των οικονομικών μας δαπανών, σχεδιάζουμε πλέον με περισσότερη λεπτομέρεια τα οικονομικά μας. Είναι γεγονός, ότι μία από τις πιο απαιτητικές οικονομικές υποχρεώσεις μας είναι και το αυτοκίνητό μας για το λόγο αυτό δίνουμε πλέον μεγαλύτερη προσοχή ακόμα και στο κόστος της βενζίνης. Επειδή στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να υπολογίζουμε ακόμα και το κέρδος λίγων χιλιομέτρων από το ρεζερβουάρ, διάβασε τις δέκα χρήσιμες συμβουλές  για εξοικονόμηση καυσίμου που μας έδωσε η εταιρεία SAFEWAY rent a car… Έξυπνοι τρόποι για την εξοικονόμηση της βενζίνης: 1)    Οδήγησε με σταθερή ταχύτητα μεταξύ 50-70 χλμ/ώρα! Θυμήσου πως η πολύ χαμηλή ταχύτητα αλλά ιδιαίτερα η πιο αυξημένη ταχύτητα, αυξά
Θέλεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο; Μάθε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές, από την εταιρεία ARENA car rental που δραστηριοποιείται στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, εδώ και 30 χρόνια... Ποιο είναι το όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου; Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, η πρώτη βασική προϋπόθεση είναι η ηλικία του οδηγού! Ο οδηγός είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να κατέχει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 12 μήνες. Ποια είναι η διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου; Η ενοικίαση αυτοκινήτου για μία ημέρα, ισούται με 24 ώρες και η καθυστέρηση στην επιστροφή του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει και επιπλέον χρέωση. Τι πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης για την ασφάλεια του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου; Ο πελάτης είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις καλύψεις που του προσφέρει η ασφάλεια. Είναι αναγκαίο να έχει ενημερωθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός κατά την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκι