Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Αμπελόκηποι

: 18 αποτελέσματα
Λοχαγού Ντουρμά 11, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά , Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα κατόπιν παραγγελίας, ειδικές κατασκευές, αναπαλαιώσεις επίπλων (ντεκαπέ - πατίνες), σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού, σύνθετα, μπουφέδες, κουζίνες, καμαρόπορτες, θωρακισμένες πόρτες, έπιπλα μπάνιου, συρταριέρες, γραφεία και ό,τι αφορά το ξύλο. - Όπως το θέλει ο πελάτης με άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. - Κουφώματα εσωτερικού χώρου.

  • Πόρτες Laminate -
  • Πόρτες από: δρυς, οξιά, καρυδιά κ.τλ. -
  • Πόρτες επί παραγγελία -
  • Παιδικά έπιπλα -
  • Έπιπλα μπάνιου
Βιοτεχνία Επίπλων
Ρήγα Φεραίου 6, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Βενιζέλου Ελευθερίου 14, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Μικροεπίπλων
Βενιζέλου Ελευθερίου 21, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Αλλαγές υφασμάτων παντός είδους.
Λεωφόρος Καλλιθέας 60, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Αρκαδίου 23, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Βιοτεχνία Σαλονιών
Ελευθερίας 49, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Στην βιοτεχνία μας θα βρείτε: σαλόνια, σύνθετα ,τραπεζάκια TV, τραπεζάκια σαλονιού ,τραπεζαρίες κουζίνα ,τραπεζαρίες σαλονιών,κονσόλες,ντουλάπες ,Κρεβάτια ,κομοδίνα , καρέκλες ,πολυθρόνες ,σκαμπό.
Έκθεση Επίπλων
Λεωφόρος Καλλιθέας 68, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Μικροέπιπλα
Βενιζέλου Ελευθερίου 91, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Συνεργαζόμενο Κατάστημα της Εταιρίας Vicko
Έκθεση Επίπλων
Μαραθώνος 10, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Κολωνιάρη 77, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Καπετάν Άγρα 7, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Η επιχείρηση έχει σκοπό να σας προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design. Τα έπιπλα Χρήστος διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους.
Εισαγωγές και Παραγωγή Επίπλων
Βενιζέλου Ελευθερίου 20, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Λεωφόρος Καλλιθέας 39 & Φιλιππουπόλεως, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή Επίπλων
Μεγάλου Αλεξάνδρου 68, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Ζωοδόχου Πηγής 10, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Ελευθερίας 35, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Παναγοπούλου Νικολάου 33, Αμπελόκηποι, 56121, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έπιπλα Γενικά
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Αμπελόκηποι. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Αμπελόκηποι, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει