Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Φθιώτιδας

: 32 αποτελέσματα
WELHOME - ΒΕΡΔΕΛΗΣ

WELHOME - ΒΕΡΔΕΛΗΣ

Έπιπλα Γενικά
Γεωργίου Γεννηματά 15, έναντι Π.Ε.Λ., Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά , Στρώματα
Η πολυεθνική εταιρία Istikbal είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής επίπλων και στρωμάτων του κόσμου: 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο έπιπλο - 1.500 σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, 3.000 καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική - 12 εργοστάσια παραγωγής σε 4 χώρες - 5 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, εξειδικευμένα στον ύπνο - 1.200.000 τ.μ. εμβαδόν χώρων παραγωγής - 17.000 εργαζόμενοι - στο top 5 των εργοστασίων επίπλου στον κόσμο. - ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή στρωμάτων και πρώτων υλών στρωμάτων.
Έκθεση Επίπλων
Αβέρωφ Γεωργίου 31, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Ideal Strom
Κατάστημα Επίπλων
Αμφικτυόνων 70, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Αίαντος Λοκρού 23, Αταλάντη, 35200, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Αγίου Γρηγορίου 15, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Καποδιστρίου 44, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο πινάκων ζωγραφικής και ειδών δώρων.
Έπιπλα
Σπύρου Μουστακλή 32, Μακρακώμη, 35011, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Μεγάλης Βρύσης 2 & Στυλίδος, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κρίκου 39, Σπερχειάδα, 35003, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή ορθοπεδικών στρωμάτων ύπνου. Εμπόριο επίπλων και κρεβατιών. Αντιπροσωπεύει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στον τομέα της θέρμανσης.
Κατάστημα Επίπλων
Αμφίκλεια, Αμφίκλεια, 35002, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Ταϋγέτου 43, Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Grecostrom
Εμπορία Επίπλων
5ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Στυλίδας, Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Casa Ampia - Alberta - Calligaris - Calia Italia - ALF - Zanette - Serenissima - Candia - King Koil
Εισαγωγές και Εμπόριο Επίπλων
Λεωφόρος Καλυβίων 142, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βενιζέλου Ελευθερίου 16, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
4ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Στυλίδας, Αγία Παρασκευή Φθιώτιδας, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Αμφικτυόνων 70, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Μπότσαρη Μάρκου 24, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Πατρόκλου 11, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Παπαποστόλου Γεωργίου 61, Λαμία, 35131, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Φθιώτιδας. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Φθιώτιδας, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει