Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Ηράκλειο

: 41 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
WELHOME - ΒΕΡΔΕΛΗΣ

WELHOME - ΒΕΡΔΕΛΗΣ

Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κνωσσού 259, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κνωσσού 253, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευές Επίπλων
Οδυσσέως 29, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων - Ειδών Δώρων
Αγίου Μηνά 26, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσσού 185, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εισαγωγή και Εμπορία Ιταλικών Επίπλων
Κνωσσού 178, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευές Σαλονιών
Κατράκη Μάνου 465, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο
Άγιος Σύλλας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατάστημα Επίπλων
Κνωσσού 208, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Sato
Λεωφόρος Κνωσσού 160, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Εθνικής Αντιστάσεως 20, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Βιοτεχνία Επίπλων
2ο χλμ Ηρακλείου - Μαλάδων, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατασκευή - Εμπόριο Επίπλων
Κνωσσού 166, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 81, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία Βλαντής δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1981. Η παράδοση, το όραμα και το πάθος για τελειότητα την εξέλιξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες επίπλων στην Κρήτη. Με τρία μεγάλα καταστήματα στο ηράκλειο Κρήτης και με δίχτυο διανομής σε Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου. Η συνταγή μας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά, κατασκευασμενα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να υπάρξουν σε Κρεβατοκάμαρες, Έπιπλα σαλονιού, Σαλόνια, Σύνθετα, Μπουφέδες, Καναπέδες, Πολυθρόνες, Τραπεζαρίες, Τραπέζια πτυσσόμενα,, Τραπεζάκια σαλονιού, Έπιπλα tv.
Παρασύρη Πέτρου, Ηράκλειο - Αγάκου Μετόχι, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία έπιπλο Φαρσάρης ιδρύθηκε στις αρχές της χιλιετηρίδας, το 1999, και εγκαταστάθηκε στον ιδιόκτητο χώρο της στην διασταύρωση των Κάτω Γουβών. Ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Γιάννης Φαρσάρης ακολούθησε πάντα τις αρχές του που καθόρισαν και τη φιλοσοφία του, μια φιλοσοφία που στηρίχτηκε σε πράγματα απλά αλλά απόλυτα συνεπή με αυτά που πρέσβευε. Κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο. Πλέον το εργοστάσιο έχει μεταφερθεί στον Εσταυρωμένο πλησίον ΙΚΑ, στην οδό Πέτρου Παρασύρη οπού στον ίδιο χώρο στεγάζεται η έκθεση κλασσικών επίπλων και οικονομικού BYFAR ECONOMY.
Κατασκευές και Εμπόριο Επίπλων
Παρασκευοπούλου 101, Ηράκλειο - Μασταμπάς, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έπιπλα για όλο το σπίτι και την επιχείρησή σας.
Έβανς 77, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έδρα - Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσσού 199, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Ideal Strom
Έπιπλα κατοικίας. Κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες.
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Ηράκλειο. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Ηράκλειο, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει
Για να έχεις ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο, διάλεξε το κατάλληλο στρώμα για το κρεβάτι σου σύμφωνα με τις προτάσεις του «ειδικού» κ. Νικολάου Κόκκινου… Είναι γεγονός ότι ο ύπνος καταλαμβάνει το 1/3 της ζωής του ανθρώπου, για το λόγο αυτό οι ώρες που αφιερώνεις για την ξεκούρασή σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την διατήρηση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής σου ευεξίας. Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος για το κρεβάτι σου,  είναι απαραίτητη, για την εξασφάλιση του ποιοτικού ύπνου που θα σε βοηθήσει να λειτουργείς  ακόμα πιο αποδοτικά σε όλες τις  απαιτητικές δραστηριότητες  της καθημερινότητας σου.  Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, ξυπνάς με έντονα τα σημάδια της σωματικής κόπωσης, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αναζητήσεις το κατάλληλο στρώμα, που θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου … Ξεκινώντας την «έρευνα αγοράς» για την αντικατάσταση του παλιού σου στρώματος, με ένα νέο, δεν αρκεί απλά και μόνο να προσέξεις την τιμή ή αν είναι ανατομικό ή ορθοπεδικό.  Για την μοναδική