Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Ηράκλειο

: 40 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Δημοκρατίας 85, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Βιοτεχνία Επαγγελματικών Επίπλων
Εθνικής Αντιστάσεως 115, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Λεωφόρος Παρλαμά Μενελάου 25, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κνωσσού 160, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έπιπλα με άποψη, για όλους τους χώρους του σπιτιού. Ιδιαίτερες προτάσεις επίπλου και διακόσμησης, μοναδικό design, προσεγμένη ποιότητα και πολύ υψηλό value for money, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Πώληση λιανική, χονδρική, επίπλωση ξενοδοχείων. Έπιπλα και διακοσμητικά για όλους τους χώρους του σπιτιού.
Κατασκευές Σαλονιών
Κατράκη Μάνου 465, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Αγίου Μηνά 18, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Παρασύρη Πέτρου, Ηράκλειο - Αγάκου Μετόχι, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία έπιπλο Φαρσάρης ιδρύθηκε στις αρχές της χιλιετηρίδας, το 1999, και εγκαταστάθηκε στον ιδιόκτητο χώρο της στην διασταύρωση των Κάτω Γουβών. Ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Γιάννης Φαρσάρης ακολούθησε πάντα τις αρχές του που καθόρισαν και τη φιλοσοφία του, μια φιλοσοφία που στηρίχτηκε σε πράγματα απλά αλλά απόλυτα συνεπή με αυτά που πρέσβευε. Κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο. Πλέον το εργοστάσιο έχει μεταφερθεί στον Εσταυρωμένο πλησίον ΙΚΑ, στην οδό Πέτρου Παρασύρη οπού στον ίδιο χώρο στεγάζεται η έκθεση κλασσικών επίπλων και οικονομικού BYFAR ECONOMY.
Κατασκευές Επίπλων
Οδυσσέως 29, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
62 Μαρτύρων 70, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κνωσσού 259, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έδρα - Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσσού 199, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Ideal Strom
Έπιπλα κατοικίας. Κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες.
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσσού 185, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο Κατασκευής Επίπλων
Ζωγραφιστού Παύλου 45, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο
Άγιος Σύλλας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εισαγωγή και Εμπορία Ιταλικών Επίπλων
Κνωσσού 178, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Κνωσσού 223, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Αγίου Μηνά 26, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Μουστακλή Σπύρου 24, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία Βλαντής δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1981. Η παράδοση, το όραμα και το πάθος για τελειότητα την εξέλιξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες επίπλων στην Κρήτη. Με τρία μεγάλα καταστήματα στο ηράκλειο Κρήτης και με δίχτυο διανομής σε Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου. Η συνταγή μας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά, κατασκευασμενα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να υπάρξουν σε Κρεβατοκάμαρες, Έπιπλα σαλονιού, Σαλόνια, Σύνθετα, Μπουφέδες, Καναπέδες, Πολυθρόνες, Τραπεζαρίες, Τραπέζια πτυσσόμενα,, Τραπεζάκια σαλονιού, Έπιπλα tv.
Κνωσσού 253, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Ηράκλειο. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Ηράκλειο, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει