Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Ηράκλειο

: 41 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
6ο χλμ. Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκάτ Σπίτια , Έπιπλα Γενικά , Τζάκια , Αλουμίνια , Κεραμοσκεπές
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Λεωφόρος Κνωσσού 259, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έδρα - Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσσού 199, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Ideal Strom
Έπιπλα κατοικίας. Κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες.
Κατασκευές Σαλονιών
Κατράκη Μάνου 465, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Βιοτεχνία Επίπλων
2ο χλμ Ηρακλείου - Μαλάδων, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κνωσού 220, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Παπαναστασίου Αλέξανδρου 122, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Βιοτεχνία Επαγγελματικών Επίπλων
Εθνικής Αντιστάσεως 115, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή και Εμπορία Επίπλων
Καντάνου 27 & Ελευθέρνης, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή - Εμπόριο Επίπλων
Κνωσσού 166, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Αγίου Μηνά 26, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο Κατασκευής Επίπλων
Ζωγραφιστού Παύλου 45, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κολλυβάς & 6ο χλμ Ηρακλείου - Ρεθύμνου, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Εισαγωγή και Εμπορία Ιταλικών Επίπλων
Κνωσσού 178, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευές Επίπλων
Οδυσσέως 29, Ηράκλειο, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Δημοκρατίας 85, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Έβανς 77, Ηράκλειο, 71201, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Κνωσού 176, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 81, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία Βλαντής δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1981. Η παράδοση, το όραμα και το πάθος για τελειότητα την εξέλιξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες επίπλων στην Κρήτη. Με τρία μεγάλα καταστήματα στο ηράκλειο Κρήτης και με δίχτυο διανομής σε Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου. Η συνταγή μας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά, κατασκευασμενα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να υπάρξουν σε Κρεβατοκάμαρες, Έπιπλα σαλονιού, Σαλόνια, Σύνθετα, Μπουφέδες, Καναπέδες, Πολυθρόνες, Τραπεζαρίες, Τραπέζια πτυσσόμενα,, Τραπεζάκια σαλονιού, Έπιπλα tv.
Εργοστάσιο
Άγιος Σύλλας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
       
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Ηράκλειο. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Ηράκλειο, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει