Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Λάρισα

: 86 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
3ο χλμ. Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά , Στρώματα
Η πολυεθνική εταιρία Istikbal είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής επίπλων και στρωμάτων του κόσμου: 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο έπιπλο - 1.500 σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, 3.000 καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική - 12 εργοστάσια παραγωγής σε 4 χώρες - 5 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, εξειδικευμένα στον ύπνο - 1.200.000 τ.μ. εμβαδόν χώρων παραγωγής - 17.000 εργαζόμενοι - στο top 5 των εργοστασίων επίπλου στον κόσμο. - ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή στρωμάτων και πρώτων υλών στρωμάτων.
5ο χλμ. Λάρισας - Συκουρίου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά , Έπιπλα Παιδικά
Κρατώντας σε υψηλό βαθμό την ποιότητα και την καλαισθησία των επίπλων η εταιρεία TOULIOS Χειροποίητες δημιουργίες παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής επίπλου από ξύλο, με κλασσικό νεοκλασικό και μοντέρνο σχεδιασμό άλλα και ειδικές κατασκευές που αντανακλούν την προσωπικότητά σας στο χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Προϊόντα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα με αυθεντικές χειροποίητες λεπτομέρειες δουλευμένες στο χέρι με μεράκι. - Κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία, μπουφές, σύνθεση και μικροέπιπλα, αποτελούν την γκάμα των επίπλων που θα βρείτε στο κατάστημα της επιχείρησής μας, στη Λάρισα. Μοναδικές δημιουργίες, ειδικές κατασκευές, χειροποίητα έπιπλα πραγματικά κοσμήματα για το χώρο, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για το έπιπλο. - Με τη βοήθεια της ομάδας των ειδικών μπορείτε να αναπαλαιώσετε και να σχεδιάσετε μοναδικές δημιουργίες ειδικές κατασκευές handmade από έπιπλα πραγματικά ''κοσμήματα'' που ξεχωρίζουν για το υπέροχο φινίρισμα και την έμφαση στη λεπτομέρεια.
6ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα, 41001, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
  • Την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών -
  • Την προώθηση προϊόντων με άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές -
  • Την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών ώστε να αισθάνονται σίγουροι για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους -
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων -
  • Χαμηλό κόστος -
  • Μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων
Κατάστημα Επίπλων
Βόλου 68, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Λαγού 55, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Άφθονο χώρο δημιουργικής έκφρασης έρχεται να δώσει στο προσωπικό και ανεπανάληπτο στυλ σας το Ένθεσις, ανοίγοντας σας νέους ορίζοντες μοναδικών επιλογών σε έπιπλα, φωτιστικά και πολυτελή υφάσματα. Η επαφή με τη φαντασία και την παράδοση, τα τολμηρά σχήματα και χρώματα δίνουν μία ποιότητα ατμόσφαιρας και άνεσης, ισορροπώντας το design με τη λειτουργικότητα. Στον τριώροφο ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο 1000 τμ. του Ένθεσις όλα τα ωραία μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τώρα.
Βιομηχανία Επίπλων
Τερψιθέα & 8ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βιοτεχνία Επίπλων
Βόλου 123, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευές Επίπλων
5ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βιομηχανία - Εμπόριο Επίπλων
Τερψιθέα & 6ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση και Εργοστάσιο Επίπλων - Ντουλαπών
4ο χλμ Λάρισας - Θεσσαλονίκης, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο Επίπλων
Ελευθερές & 8ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καταασκευή Επίπλων
4ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Η εταιρία ασχολείται με την κατασκευή καρεκλών, τραπεζιών. έχοντας τμήματα ταπετσαρίας και βαφής, για την παράδοση έτοιμων προϊόντων. Επίσης, έχουμε μακρά εμπειρία, στην επεξεργασία καπλαμά, επένδυσης και μαρκετερί μοντέρνου και κλασικού. Υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευάσουμε εξ αρχής καινούργια προϊόντα, με βάση τις προδιαγραφές και τα σχέδια των πελατών μας.
Βόλου 162, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κουτσόχερο & 17ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Και κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων.
Έκθεση Επίπλων
5ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εμπόριο Επίπλων
Ομορφοχώρι, Κόμβος Ομορφοχωρίου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εργαστήριο Επίπλων
Θράκης & Ροδόπης, Λάρισα, 41448, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Δήμητρας 25, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Διακοσμητής
Παπαναστασίου 113, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Σωκράτους 115, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Έπιπλα Γενικά
Σελίδα:
1 2 3 4 5
 
Μοιράσου το:
 
     
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Λάρισα. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Λάρισα, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Έπιπλα Γενικά Λάρισας Έπιπλα Γενικά