Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Ρόδος

: 28 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
5ο χλμ. Λ. Ρόδου-Λίνδου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά , Στρώματα
Η πολυεθνική εταιρία Istikbal είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής επίπλων και στρωμάτων του κόσμου: 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο έπιπλο - 1.500 σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, 3.000 καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική - 12 εργοστάσια παραγωγής σε 4 χώρες - 5 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, εξειδικευμένα στον ύπνο - 1.200.000 τ.μ. εμβαδόν χώρων παραγωγής - 17.000 εργαζόμενοι - στο top 5 των εργοστασίων επίπλου στον κόσμο. - ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή στρωμάτων και πρώτων υλών στρωμάτων.
Αναγρός 34, Αρχάγγελος, 85102, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά , Στρώματα
  • Κρεβατοκάμαρα -
  • Συνθέσεις Σαλονιού -
  • Τραπεζαρία Καρέκλες -
  • Στρώματα -
  • Παιδικό δωμάτιο -
  • Μικροέπιπλα
Καναδά 11, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Το 1965 ο Δημήτριος Γιωργαράς αποκτά το δικό του εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων επίπλων. Οι πρωτοποριακές ιδέες, επαναστατικές για την δεκαετία του ’70 δημιουργούν το πρώτο κατάστημα με έπιπλα εισαγωγής στην Ρόδο. Στην αναβαθμισμένη έκθεση παρουσιάζονται νέα υλικά και προτάσεις για όλους τους χώρους, που την καθιερώνουν ως προπομπό της μόδας και της ποιότητας στον χώρο του επίπλου. Ακολουθεί δεύτερη έκθεση στην Κω την δεκαετία του ‘80 και στις αρχές τις δεκαετίας του ‘90 η ριζική ανακαίνιση στο 5 όροφο κτίριο μας στην Ρόδο. Το ‘95 η έκθεση της Κω μεταφέρεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο και αναβαθμίζεται αισθητά.
Κατασκευές - Εμπόριο Επίπλων
Λεωφόρος Ρόδου - Λίνδου 233, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου 220, Ρόδος, 85150, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Βρεττάκου Νικηφόρου, Ρόδος - Ασγούρου, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Το Corian® είναι ένα πολύπλευρο διακοσμητικό υλικό, που έχει πολλαπλές εφαρμογές και χρήσεις μέσα και έξω από το σπίτι: από τις απλές επιφάνειες εργασίας στην κουζίνα και το μπάνιο, έως τους τομείς του επίπλου και του φωτισμού. Λόγω της έντονης αντιμικροβιακής του δράσης, το Corian® θεωρείται το απόλυτο υλικό, ως υγιεινή επιφάνεια, σε πλήθος εφαρμογών στα νοσοκομεία και τα εργαστήρια, καθώς επίσης στα ξενοδοχεία, στα ζαχαροπλαστεία και στα εστιατόρια, στα δημόσια μπάνια και στους χώρους υποδοχής.
12ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Φαληράκι, 85105, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Dunlopillo, tempur, elite strom, hypnos, ecosleep, sofa company, SMA, tomasella, flexa, down town, palamaiki, lorena canels.
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Ελευθερίας 32, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
3ο χλμ Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου 220, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Θεοχάρη Χρύσανθου 10, Ρόδος - Ανάληψη, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Σταδίου 3, Αρχάγγελος, 85102, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Μεταφέρουμε τα έπιπλα σας από τα εργοστάσια κατασκευής , Ελλάδας και Ιταλίας, με δικά μας μεταφορικά μέσα διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα ως το χώρο σας.
Κατάστημα Επίπλων
Σπανού Ιωάννη, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Λίνδου 216, Ρόδος, 85131, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα έπιπλα σαλονιού και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στην έκθεσή μας. Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της Factory Sofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών μας. Στη Factory Sofa θα βρείτε έπιπλα σαλονιού σε τιμές εργοστασίου, υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με μεράκι. Μεγάλη γκάμα σε σαλόνια τριθέσια, διθέσια, σαλόνια γωνιακά, σαλόνια πολυμορφικά με υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Κατάστημα Επίπλων
Λονδίνου 1 & Κωνσταντινουπόλεως, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 32, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εργοστάσιο Επίπλων
Ρόδος, Ρόδος - Τσαΐρι - Βιομηχανική Περιοχή, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατάστημα Επίπλων
Καζαντζάκη Νίκου 17, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εθνικής Αντιστάσεως 61, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή - Εμπόριο Επίπλων
3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου, Σγουρού, 85150, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2
 
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Ρόδος. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Ρόδος, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει