Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Έπιπλα - Καταστήματα Επίπλων Χανιά

: 22 αποτελέσματα
Λ. Καραμανλή 83, Πρώην Λεωφόρος Σούδας, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά , Στρώματα
Η πολυεθνική εταιρία Istikbal είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής επίπλων και στρωμάτων του κόσμου: 55 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο έπιπλο - 1.500 σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, 3.000 καταστήματα σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική - 12 εργοστάσια παραγωγής σε 4 χώρες - 5 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, εξειδικευμένα στον ύπνο - 1.200.000 τ.μ. εμβαδόν χώρων παραγωγής - 17.000 εργαζόμενοι - στο top 5 των εργοστασίων επίπλου στον κόσμο. - ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή στρωμάτων και πρώτων υλών στρωμάτων.
Έκθεση Επίπλων
Καζαντζάκη Νικόλαου 74Γ, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Λεωφόρος Καζαντζάκη 57, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα Επίπλων
Χανιά, Χανιά - Γερμανικό Πουλί, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Έκθεση Επίπλων
Λεωφόρος Σούδας 344, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατασκευή και Εμπορία Επίπλων
Αρώνι, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εμπόριο Επίπλων
Λεωφόρος Κυδωνίας 119, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Λισσού & Ηρακλείου, Έναντι Αστυνομικού Μεγάρου, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατάστημα επίπλων, φωτιστικών, υφασμάτων κλπ.
1ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Μουρνιών - Βαμβακόπουλου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
Αποκορώνου 113-115, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
3ο χλμ Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εδώ θα βρείτε λύσεις για σύγχρονο design μαζί με έμπειρους διακοσμητές στο χώρο του επίπλου, φωτισμού, σκίασης, υφάσματος - ταπετσαρίας.
Μπότσαρη Μάρκου 102, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Έκθεση Επίπλων
Πλαστήρα Νικολάου 30, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευές Επίπλων
3η Πάροδος Λεωφόρου Καραμανλή Κωνσταντίνου, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή και Εμπορία Επίπλων
Πιθάρι, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κτιστάκη Βαγγέλη 4, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Εμπόριο Επίπλων
6ο χλμ Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Κατασκευή και Εμπόριο Επίπλων
Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου 175, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αγίων Αποστόλων 33, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Λεωφόρος Κυδωνίας 114-116, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Έπιπλα Γενικά
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Ώρα για επίπλωση; Ώρα για μια επίσκεψη στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά σε Χανιά. Για καταστήματα επίπλων, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εισαγωγείς, εκθέσεις και αντιπροσωπείες επίπλων σε Χανιά, ξεκίνησε την αναζήτησή σου εδώ! Έπιπλα σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, κήπου, βεράντας ακόμη και για παιδικό δωμάτιο: καναπέδες, σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτοκάμαρες, πολυθρόνες, βιβλιοθήκες… από τον κόσμο των επίπλων κατευθείαν στη… γωνιά σου! Καλορίζικα!
Στην εποχή που οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής ολοένα και πληθαίνουν αντικαθιστώντας τον ανθρώπινο παράγοντα, επόμενο είναι να επηρεαστεί και η σύγχρονη στρωματοποιία. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, εγχώριες ή μη, διαθέτουν γραμμές παραγωγής που τυποποιούν το στρώμα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να «βγαίνει» εύκολα και γρήγορα. Επίσης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο τρόπος παρασκευής των στρωμάτων παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό και το ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα υλικά που έχει το στρώμα που ήδη κοιμόμαστε, οι βιομηχανίες επιμελούνται περισσότερο την εμφάνιση του παρά στο εσωτερικό του. Με γνώμονα την γρήγορη κατασκευή λοιπόν, το παραγωγικό στρώμα δεν μπορεί να καλύψει όποια ιδιαιτερότητα μπορεί να έχει κάθε σώμα. Είναι προφανές πως δεν μπορεί να σταματήσει μία μαζική παραγωγή για να αλλάξει σκληρότητα ή υλικά ή ύφασμα στο ένα στρώμα, ενός πελάτη… Γιατί λοιπόν να προσαρμοζόμαστε εμείς στο στρώμα παραγωγής και να μην επιλέξουμε το στρώμα που θα παραχθεί σύμφων
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλό είναι να ανανεώσουμε τον προσωπικό χώρο τον μικρών μας φίλων, που δεν είναι άλλος από το παιδικό τους δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να επιδράσει θετικά στην διάθεση τους. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας της διακόσμησης του παιδικού δωματίου είναι  μεγάλος καθώς οι μικροί μας φίλοι  μας είναι πολύ δύσκολοι κριτές και εσύ ως γονιός οφείλεις να τα ικανοποιήσεις! Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχει στυλ και χαρακτήρα, να είναι παιχνιδιάρικο και λειτουργικό ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του παιδιού για χαλάρωση και παιχνίδι το ίδιο καλά με αυτές της σχολικής μελέτης. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να δώσουμε στην προσωπικότητα του ίδιου του παιδιού. Το σημαντικό λοιπόν είναι να εξάψεις τη φαντασία των παιδιών ώστε αυτό να λειτουργήσει θετικά όταν είναι η ώρα και για μελέτη. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα γραφείο με κάποιο θέμα (π.χ. αυτοκίνητα ή παιδικούς ήρωες) ώστε η μελέτη να είναι πιο ευχάριστη. Σημαντικό είναι να υπάρχει