Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Αθήνα

: 36 αποτελέσματα
Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα, 11257, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης , Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 107 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας σε έναν από τους παρακάτω τομείς:

 • Γαστρονομία -
 • Τουριστικά Επαγγέλματα -
 • Παραϊατρικά Επαγγέλματα -
 • Τεχνικά Επαγγέλματα -
 • Αισθητική & Spa -
 • Μόδα & Ομορφιά -
 • Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες -
 • Οικονομία & Διοίκηση -
 • Επαγγέλματα Αθλητισμού / Προπονητική -
 • Δημοσιογραφία & ΜΜΕ -
 • Παιδαγωγικά -
 • Εφαρμοσμένες Τέχνες -
 • Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία -
 • Οπτικοακουστικά

- ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα: Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074 - ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιάς: Σωτήρος Διός 1, 210 8224074 - ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 14, 2310 260200 - ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηράκλειο Κρήτης: Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, τηλ.: 2810 300900 - ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισα: Ασκληπιού 29, Λάρισα, 2410 660400 - ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος: Βύρωνος 1, 2241 240840 www.iek-akmi.edu.gr www.facebook.com/iekAKMIedu https://www.instagram.com/iekakmiedu

Φερών 15, Αθήνα - Πλατεία Βικτωρίας, 10434, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Κωλέττη 9, Αθήνα, 10681, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σχολή Σχεδίου
Λεωφόρος Κηφισίας 269, 1ος Όροφος, Αθήνα, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Θεατρικό Εργαστήρι
Δικαιάρχου 106-108, Αθήνα - Παγκράτι, 11632, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
3ης Σεπτεμβρίου 24, Αθήνα, 10432, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κέντρα Δια Βίου Μάθησης
Courses : mixed media fine arts ( ζωγραφική και εφαρμογές ), graphic design ( γραφιστική ), interior design ( διακόσμηση εσωτερικών χώρων ), visual merchandising ( διακόσμηση βιτρινών και επαγγελματικών χώρων ), comics cartoon animation 3D, fashion design. Καθημερινή φοίτηση. Open learning ( 2 φορές την εβδομάδα ). Distance learning ( 2 φορές τον μήνα ).
Εργαστήριο Ελεύθερου Σχεδίου
Ιπποκράτους 65, Αθήνα, 10680, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σχολή Ζωγραφικής
Λαγουμιτζή 67, Πλησίον ΙΚΑ, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11744, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Αναξάνδρου 5, Αθήνα, 11631, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Μιλτιάδου 11, Αθήνα, 10560, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Μονοετές πλήρες πρόγραμμα αργυροχρυσοχοΐας. Επίσης εναλλακτικό πρόγραμμα σπουδών στο κόσμημα, παράλληλη φοίτηση, προγράμματα εξειδίκευσης, θερινά, ταχύρρυθμα σεμινάρια, ανοικτό εργαστήριο, τμήματα ολιγομελή πρωί και απόγευμα. Πολυετής εκπαίδευση, εμπειρία, ευχάριστο περιβάλλον. Προσέγγιση one to one. Συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις, διαγωνισμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη. Συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού.
Μουσικό - Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
Μπαρμπάνου 5, Πλησίον Σταθμού Μετρό Άγιος Ιωάννης, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11744, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Πλατεία Σταδίου 5, Πλησίον Σταδίου Καλλιμάρμαρου, Αθήνα - Παγκράτι, 11635, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σχολή Αεροπορικών και Τουριστικών Σπουδών
Βουλής 5, Αθήνα - Σύνταγμα, 10562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Προγράμματα για Σπουδές στο Εξωτερικό
Χαλκοκονδύλη 5, Αθήνα - Πλατεία Κάνιγγος, 10677, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σπουδές στην ιατρική, φαρμακευτική, οδοντριατρική, κτηνιατρική, πολυτεχνικές σχολές, διοίκηση επιχειρήσεων και παιδαγωγικά στα καλύτερα πανεπιστήμια της Τσεχίας, Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Πολωνίας και Ουγγαρίας.
Σχολή Ζωγραφικής
Παυσανίου 8 & Ηρώνδα 16, Αθήνα - Παγκράτι, 11635, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Δημοχάρους 18, Αθήνα - Κολωνάκι, 11521, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σχολή Εκμάθησης Σχεδιασμού Υποδημάτων
Παλλάδος 32, Αθήνα, 10554, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Βασιλέως Κωνσταντίνου 4, Αθήνα, 11635, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Ολοκληρωμένος κύκλος σπουδών υποκριτικής τέχνης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Σεμινάρια Musical. Δίνονται πιστοποιητικά σπουδών.
Παλλάδος 24-26, Αθήνα - Μοναστηράκι, 10554, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Αισθητική: Στην αισθητική, άνθρωπος, έρευνα και τεχνολογία συναντώνται με σκοπό τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας και της ομορφιάς. Αισθητική, μακιγιάζ, νύχια: Πλήρης κύκλος σπουδών. Τμήμα διαρκείας 1 έτους. Εφαρμοσμένη αισθητική: Για επαγγελματίες εξειδίκευση σε τεχνικές θεραπείες μακιγιάζ: Ο make up artist είναι ο αρχιτέκτονας της δομής του προσώπου που με το φως και τη σκιά οδηγεί τα σχήματα και τους όγκους στο ιδεατό. Μαλλιά: Ο δρόμος για την απόκτηση της δικής σου υπογραφής που θα σε κάνει περιζήτητο. Νύχια: Θα διδαχθείς τεχνικές φροντίδας και περιποίησης των άκρων που θα υπηρετούν το δίπτυχο υγεία και ομορφιά.
Αγλαύρου 13, Αθήνα - Κουκάκι, 11741, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Το ΟΜ είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση της παρουσίας της εναλλακτικής θεραπευτικής στο σύγχρονο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Παραδοσιακή, Κινέζικη ιατρική - TCM, Βελονισμός, Tuina, Shiatsu,Sotai, Rejuvance, Φυσική αισθητική, επαγγελματική προσωπική εξέλιξη, ιατρικά μαθήματα.
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
Όχι στη Σχολή που πέρασες! Στη Σχολή που διάλεξες! Και μάλιστα εκεί που θες: Αθήνα - Μετά τις Πανελλαδικές, πας κατευθείαν σε ένα Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών! Για σπουδές στις πιο σύγχρονες ειδικότητες: Παιδαγωγικά, Λογιστική, Νέες τεχνολογίες, Πληροφορική, Οικονομία και Διοίκηση, Αισθητική, Τουριστικά, Ναυτιλιακά, ΜΜΕ και Αθλητισμός, Τεχνικά και επαγγέλματα Υγείας. Από τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών διάλεξε αυτό που θες σε Αθήνα και καλή σταδιοδρομία!
Η κ. Μουλά, η Διευθύντρια της Ακαδημίας που επινόησε την Δια Βίου Μάθηση, μας ενημερώνει για τα οφέλη αυτής της γνώσης που μπορεί να μας βοηθήσει στην εύρεση της εργασίας και στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η γνώση της Δια Βίου Μάθησης είναι ο δρόμος προς τον πιο σίγουρο, όμορφο, δημοφιλή, επιτυχημένο και γεμάτο δυνατότητες εαυτό μας. Για  να πετύχεις, να είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου, οι γνώσεις αυτές σου είναι απαραίτητες, δικαίως λοιπόν  θεωρείται απαραίτητη και στη χώρα μας η γνώση αυτή. Η εκπαίδευση της Δια Βίου Μάθησης, είναι πλέον υποχρεωτική και τελείως απαραίτητη, να την κατέχει κανείς πριν βγει στην αγορά εργασίας. Υπάρχει η κοινά αποδεκτή άποψη: «Χωρίς τη  Δια βίου Μάθηση δεν θα μπορεί πλέον να προσληφθεί κανείς για εργασία. Τα πτυχία δεν αρκούν. Η γνώση αυτή είναι υποχρεωτική και θα παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο για την πρόσληψη».   Το επισημαίνουν κατά καιρούς οι εκάστοτε υπουργοί, το ζητούν οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι που κατέχουν τη θέση να βρίσκουν και να τοποθετού
Αναζητάς απάντηση στο βασικό ερώτημα «Τι φταίει που δεν με προσλαμβάνουν στην αγορά εργασίας, ενώ έχω τα τυπικά προσόντα»; Η κα. Μουλά , Director της Liby Powers και First Vice President του Hall of Fame N.Y., απαντά στο ερώτημά σου και σου προτείνει τον τρόπο για να έχεις επιτυχία στην αγορά εργασίας. Για να πετύχεις σήμερα, σε οποιονδήποτε τομέα, τα πτυχία δεν αρκούν. Το παρουσιαστικό σου επιβάλλεται να εμπνέει δυναμισμό, να κατακτά τους άλλους. Η επιλογή σου πλέον κρίνεται στο «δευτερόλεπτο», γιατί αυτός είναι ο απαραίτητος χρόνος για να σχηματίσει ο εργοδότης άποψη για σένα.Μέσα σ' αυτό το διάστημα , είτε το πιστεύεις, είτε όχι, η επιτροπή, ο αυριανός εργοδότης, ή ο ατζέντης σου έχουν αποφασίσει αν θέλουν να σε προσλάβουν στην εργασία τους ή όχι. Ένα πτυχίο δεν είναι ποτέ αρκετό, για να μπορέσεις να έχεις επαγγελματική επιτυχία. Το παρουσιαστικό σου παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο και αυτό επιβάλλεται να εμπνέει τον δυναμισμό, να κατακτά τους άλλους για να αποφασίσουν αν έχεις τα φόντ