Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Θεσσαλονίκη

: 22 αποτελέσματα
Αγίας Σοφίας 18, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σχολές Αισθητικής , Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ - Κατα τη διάρκεια των μαθημάτων πραγματοποιείται πρακτική εξάσκηση, σε brow book, σε πραγματικά μοντέλα, καθως ανατίθενται και εργασίες οι οποίες αξιολογούνται σε συνεργασία με τους καθηγητές. -
  • ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Μετά το πέρας τον μαθημάτων διεξάγονται εξετάσεις. - Οι εκπαιδευόμενοι που δεν θα επιτύχουν θα κληθούν να παρακολουθήσουν έναν ακόμα κύκλο σεμιναρίου χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι συμμετέχοντες θα αξιολογούνται και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προκειμένου να διασφαλίζεται η κατανόηση της ύλης. -
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ - Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εξετάσεων, θα απονέμεται το πιστοποιητικό του brower.
Εγνατίας 117, Θεσσαλονίκη - Καμάρα, 54635, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μεταφράσεις , Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών

Πανεπιστημιακά έγγραφα (πτυχία ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων, αναλυτικές βαθμολογίες, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις σπουδών, πιστοποιητικά σεμιναρίων, δεξιοτήτων, συστατικές επιστολές, Βιογραφικά σημειώματα, κτλ) - Δημοσία έγγραφα (βεβαιώσεις, ποινικά μητρώα, πιστοποιητικά γέννησης, ληξιαρχικές πράξεις, άδειες εξάσκησης, κτλ) - Ιατρικές μεταφράσεις (εξετάσεις, διαγνώσεις, κλινικές μελέτες, γνωματεύσεις, ιστορικά, πιστοποιητικά, παραπεμπτικά, βεβαιώσεις Νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων, οδηγίες χρήσης φαρμακευτικών σκευασμάτων, συσκευασίες καλλυντικών και φαρμακευτικών ειδών, κτλ) - Νομικές μεταφράσεις (συμβόλαια, ιδιωτικά συμφωνητικά, συμβάσεις, αγωγές, διαζύγια, εξώδικα, πληρεξούσια, κληρονομικά, δικόγραφα, προσφυγές, κτλ) - Οικονομικές μεταφράσεις (Εκκαθαριστικά, Τραπεζικά έγγραφα, Ισολογισμοί, Σημειώσεις, Εκθέσεις Ορκωτών Λογιστών, Οικονομοτεχνικές μελέτες, Οικονομικές καταστάσεις, Επιχειρηματικά σχεδία, Λογιστικά φύλλα, Τιμολόγια, Δελτία Αποστολής, Αποδείξεις, Χρηματοοικονομικές Εκθέσεις, Ασφαλιστικές Ενημερότητες, Εγγυητικές Επιστολές, Συμβάσεις Εργασίας & Έργου, κτλ ) - Τεχνικές μεταφράσεις κειμένων (εγχειρίδια χρήσης, εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών, οδηγίες χρήσης, έντυπα προδιαγραφών, πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας, κτλ) - Μεταφράσεις ιστοσελίδων & διαδικτυακών καταστημάτων, προωθητικού υλικού & εταιρικού προφίλ. - Εκπαίδευση: Σεμινάρια Επαγγελματικής Μετάφρασης για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου Μεταπτυχιακού τίτλου Diploma in Translation (Αγγλικών - Ελληνικών)

Σχολή Επαγγελματικού Μακιγιάζ
Μακένζυ Κινγκ 12, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Επαγγελματικό μακιγιάζ. Εργαστήρια ελευθέρων σπουδών μακιγιάζ. Mineral προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που παράγονται στο Μιλάνο και εξάγονται σε Κύπρο, Τσεχία, Σλοβακία.
Εργαστήριο Σχεδίου
Λέοντος Σοφού 26 & Εγνατίας, Θεσσαλονίκη, 54625, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήριο σχεδίου για την προετοιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή στη Σχολή Καλών Τεχνών.
Μητροπόλεως 17, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήριο Ελευθέρου Σχεδίου
Χατζητσίρου Σπυρίδωνα 10, Θεσσαλονίκη - Ξηροκρήνη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Το πρόγραμμα των σπουδών του εργαστηρίου μας περιλαμβάνει: εξατομικευμένη, μεθοδική και ταχύρυθμη διδασκαλία για την απόκτηση της ικανότητας στη σωστή σχεδίαση των θεμάτων. Ανάλυση της τεχνικής της φωτοσκίασης, τεχνική του χρώματος στη νεκρή φύση και στο ελεύθερο θέμα.
Εργαστήρι Γραμμικού - Ελεύθερου Σχεδίου
Ζεύξιδος 4, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήριο Ζωγραφικής
Κωνσταντινίδη Γ. 18, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Τσιμισκή 126, Θεσσαλονίκη, 54621, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εξειδικευμένες σπουδές ομορφιάς από το 1974.
Σχολή Αισθητικής
Κούσκουρα Ι. 10, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Αγίας Σοφίας 39, 2ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήρι Εκμάθησης Μαγειρικής
Μητροπόλεως 53, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Θεατρικό Εργαστήρι
Πτολεμαίων 26, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήριο Ζωγραφικής
Λυκούργου 3, Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα, 54625, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήρι Κρουστών - Μουσικού Παιχνιδοθεάματος
Παπαδιαμάντη 6, Θεσσαλονίκη, 54645, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Κέντρο Εκπαίδευσης Λογιστικής
Εγνατίας 69, Θεσσαλονίκη, 54631, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Τμήματα αρχίζουν κάθε 15 ημέρες και είναι μικρά έως 10 άτομα.Το ΚΕΜΕ είναι και επίσημο εξεταστικό κέντο ECDL.Ταχύρυθμα τμήματα.
Κέντρο Σπουδών Μόδας
Τάττη Στεφάνου 3, Θεσσαλονίκη - Πλατεία Αγίας Σοφίας, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Αγίας Σοφίας 2 & Λεωφόρος Νίκης, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Κύριος σκοπός μας η εξασφάλιση για το μέλλον με τη δια βίου μάθηση τα συνέδρια των ΗΠΑ. Βγες από την παραπληροφόρηση. Για να ενημερωθείς σωστά, διάβασε απ’ το site μας τα παράθυρα image, σπονδυλική στήλη και self improvement. Θα λύσεις πολλές απορίες. Θα μάθεις πολλά. Σήμερα τα πτυχία δεν αρκούν. Θεωρούνται ως δεδομένο. Μην περιμένεις να επιλεγείς για οποιαδήποτε εργασία χωρίς τη γνώση της δια βίου μάθησης. Είναι ζητούμενο από όλους. Διότι, άσχετα ποιος είσαι ή τι είσαι χρειάζεται να μάθεις πώς να προβάλεις σωστά τον εαυτό σου. Είμαστε expert σε αυτό, οι επιτυχίες μας το αποδεικνύουν. Δεν είναι τυχαίο, ειδικοί που ασχολούνται με την ανεύρεση ατόμων, το γράφουν, το ζητούν.
Θεατρικό Εργαστήρι
Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη, 54641, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Εργαστήρι Σπουδών για Άτομα με Σύνδρομο Down
Καρανιβάλου 33, Θεσσαλονίκη, 54454, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Όχι στη Σχολή που πέρασες! Στη Σχολή που διάλεξες! Και μάλιστα εκεί που θες: Θεσσαλονίκη - Μετά τις Πανελλαδικές, πας κατευθείαν σε ένα Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών! Για σπουδές στις πιο σύγχρονες ειδικότητες: Παιδαγωγικά, Λογιστική, Νέες τεχνολογίες, Πληροφορική, Οικονομία και Διοίκηση, Αισθητική, Τουριστικά, Ναυτιλιακά, ΜΜΕ και Αθλητισμός, Τεχνικά και επαγγέλματα Υγείας. Από τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών διάλεξε αυτό που θες σε Θεσσαλονίκη και καλή σταδιοδρομία!
Η κ. Μουλά, η Διευθύντρια της Ακαδημίας που επινόησε την Δια Βίου Μάθηση, μας ενημερώνει για τα οφέλη αυτής της γνώσης που μπορεί να μας βοηθήσει στην εύρεση της εργασίας και στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η γνώση της Δια Βίου Μάθησης είναι ο δρόμος προς τον πιο σίγουρο, όμορφο, δημοφιλή, επιτυχημένο και γεμάτο δυνατότητες εαυτό μας. Για  να πετύχεις, να είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου, οι γνώσεις αυτές σου είναι απαραίτητες, δικαίως λοιπόν  θεωρείται απαραίτητη και στη χώρα μας η γνώση αυτή. Η εκπαίδευση της Δια Βίου Μάθησης, είναι πλέον υποχρεωτική και τελείως απαραίτητη, να την κατέχει κανείς πριν βγει στην αγορά εργασίας. Υπάρχει η κοινά αποδεκτή άποψη: «Χωρίς τη  Δια βίου Μάθηση δεν θα μπορεί πλέον να προσληφθεί κανείς για εργασία. Τα πτυχία δεν αρκούν. Η γνώση αυτή είναι υποχρεωτική και θα παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο για την πρόσληψη».   Το επισημαίνουν κατά καιρούς οι εκάστοτε υπουργοί, το ζητούν οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι που κατέχουν τη θέση να βρίσκουν και να τοποθετού
Αναζητάς απάντηση στο βασικό ερώτημα «Τι φταίει που δεν με προσλαμβάνουν στην αγορά εργασίας, ενώ έχω τα τυπικά προσόντα»; Η κα. Μουλά , Director της Liby Powers και First Vice President του Hall of Fame N.Y., απαντά στο ερώτημά σου και σου προτείνει τον τρόπο για να έχεις επιτυχία στην αγορά εργασίας. Για να πετύχεις σήμερα, σε οποιονδήποτε τομέα, τα πτυχία δεν αρκούν. Το παρουσιαστικό σου επιβάλλεται να εμπνέει δυναμισμό, να κατακτά τους άλλους. Η επιλογή σου πλέον κρίνεται στο «δευτερόλεπτο», γιατί αυτός είναι ο απαραίτητος χρόνος για να σχηματίσει ο εργοδότης άποψη για σένα.Μέσα σ' αυτό το διάστημα , είτε το πιστεύεις, είτε όχι, η επιτροπή, ο αυριανός εργοδότης, ή ο ατζέντης σου έχουν αποφασίσει αν θέλουν να σε προσλάβουν στην εργασία τους ή όχι. Ένα πτυχίο δεν είναι ποτέ αρκετό, για να μπορέσεις να έχεις επαγγελματική επιτυχία. Το παρουσιαστικό σου παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο και αυτό επιβάλλεται να εμπνέει τον δυναμισμό, να κατακτά τους άλλους για να αποφασίσουν αν έχεις τα φόντ