Φίλτρα
Τιμή
Κουζίνα
Παροχές
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Εστιατόρια Σέρρες

: 9 αποτελέσματα
Μεραρχίας 119, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Με γνώμονα τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, το εστιατόριο ΕΥ ΖΗΝ σάς καλωσορίζει και σας ξεναγεί σ' ένα ταξίδι γευστικών ανατροπών και αγαπημένων κλασικών συνταγών. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής γαστρονομικής πραγματικότητας, ο κατάλογος των πιάτων μας φιλοδοξεί να εξευγενίσει και να εξελίξει τις παραδοσιακά ελληνικές νόρμες. Η φιλοσοφία της κουζίνας στηρίζεται στη γευστική εναρμόνιση υλικών και μνημών που σηματοδοτούν την πλούσια παράδοση του παρελθόντος με τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής που επηρεάζονται από διεθνείς γευστικές τάσεις και εμπειρίες. Το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος, το οποίο απαιτεί σίγουρα προσωπικότητα, πείρα και γνώση καταλήγει ανεπιφύλακτα σε μικρά γευστικά θαύματα με πρωταγωνιστές το ελαιόλαδο, τη φέτα, την ντομάτα, τα λαχανικά και όσπρια και φυσικά τα φρέσκα βότανα και αρωματικά. Πιάτα δημιουργημένα με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής διατροφικής αξίας συναντούν την ποιότητα και τη σύγχρονη αισθητική. Ελληνική κουζίνα ωστόσο δεν νοείται αν δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο ελληνικό κρασί. Ο κατάλογος των κρασιών μας περιλαμβάνει αποκλειστικά ποιοτικά κρασιά από τον πλούσιο και πολύμορφο ελληνικό αμπελώνα.
Ελαιώνας, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Εστιατόριο ταβέρνα προσφέρουμε παραδοσιακές γεύσεις ( Ψητά σχάρας, ψάρια, σούβλας, σαλάτες,ορεκτικά, αναψυκτικά, μπύρες, τσίπουρα, κρασιά, ρετσίνες )
Ελληνική Κουζίνα
Κωνσταντινουπόλεως 29, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Μεσογειακή Κουζίνα
Πλατεία Ελευθερίας, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Πρώην Ανώτερον Γεύσεις
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μεσογειακή Κουζίνα
Μεραρχίας Χ. 20, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Πιτσαρία
Ερμού 37, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Ιταλική Κουζίνα
Ελληνική Κουζίνα
Φωκά Νικηφόρου 11, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Ελαιώνας, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βενιζέλου Ελευθερίου 9, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Εστιατόρια
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Αυτή είναι η αγαπημένη γωνιά όλων των καλοφαγάδων σε Σέρρες που αναζητούν τα καλύτερα εστιατόρια και φαγάδικα με σεφ ή ... χωρίς, με χρυσό σκούφο ή delivery για μαγειρευτά φαγητά, της σχάρας ή της ώρας. Μενού ή α λα καρτ, στα κάρβουνα ή στο γκριλ, για haute cuisine ή διεθνή κουζίνα, όπως κι αν προτιμάς το φαγητό σου, εμείς έχουμε την επιχείρηση μαζικής εστίασης που ψάχνεις σε Σέρρες.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Εστιατόρια Σερρών Εστιατόρια