Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Extreme Sports Υπαίθριες Δραστηριότητες Σέρρες

: 2 αποτελέσματα
Άνω Βροντού, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Extreme Sports - Υπαίθριες Δραστηριότητες
Το Εναλλακτικό Κέντρο Τουρισμού Καταφύγιο οργανώνει για εσάς και τους φίλους σας εξορμήσεις συνοδεύοντάς σας σε κάποιο από τα βουνά των Σερρών. Σας οδηγεί σε εύκολα και όμορφα μονοπάτια, διοργανώνει κυνήγι θησαυρού με χάρτη και πυξίδα, παιχνίδι με σχοινιά και ραπέλ (κατάβαση με σχοινί) καθώς επίσης προσφέρει σε παιδιά και ενήλικες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σκαρφαλώνοντας σε εύκολα πιασίματα με απόλυτη ασφάλεια. Το Κέντρο προσφέρει εξειδικευμένες μορφές αγροτουρισμού καθώς και μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών, οικοτουριστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων: ποδήλατα πεζοπορία (trekking) αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering) υπαίθρια κατασκήνωση άλογα κατάβαση ποταμού.
Άνω Βροντού, Σέρρες, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Extreme Sports - Υπαίθριες Δραστηριότητες
Το Εναλλακτικό Κέντρο Τουρισμού - Καταφύγιο οργανώνει για εσάς και τους φίλους σας εξορμήσεις συνοδεύοντάς σας σε κάποιο από τα βουνά των Σερρών. Σας οδηγεί σε εύκολα και όμορφα μονοπάτια, διοργανώνει κυνήγι θησαυρού με χάρτη και πυξίδα, παιχνίδι με σχοινιά και ραπέλ (κατάβαση με σχοινί) καθώς επίσης προσφέρει σε παιδιά και ενήλικες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σκαρφαλώνοντας σε εύκολα πιασίματα με απόλυτη ασφάλεια. Το Κέντρο προσφέρει εξειδικευμένες μορφές αγροτουρισμού καθώς και μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών, οικοτουριστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων: ποδήλατα πεζοπορία (trekking) αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering) υπαίθρια κατασκήνωση άλογα κατάβαση ποταμού
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Extreme Sports Υπαίθριες Δραστηριότητες μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Extreme Sports Υπαίθριες Δραστηριότητες σε Σέρρες. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.