Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φαρμακεία Νεάπολη Λακωνίας

: 5 αποτελέσματα
Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φαρμακεία
Άγιοι Απόστολοι, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φαρμακεία
Κτηνιατρικά είδη, καλλυντικά, αντιηλιακά, βρεφικά, ορθοπαιδικά, οδοντιατρικά, φυτικά καλλυντικά, δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και όλα τα είδη φαρμακείου.
Νεάπολη Λακωνίας, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φαρμακεία
Σπάρτης 12, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φαρμακεία
Ελαφόνησος, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φαρμακεία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Στην κατηγορία Φαρμακεία θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα φαρμακεία, φαρμακοποιούς, ομοιοπαθητικά φαρμακεία, αγιουρβεδικά σκευάσματα, ανθοϊάματα, καλλυντικά, βρεφικές τροφές, συμπληρώματα διατροφής, είδη φαρμακείου και φαρμακοποιοί σε Νεάπολη Λακωνίας. Κάθε ομοιοπαθητικό και κλασικό φαρμακείο (εφημερεύον ή διανυκτερεύον) και φαρμακοποιός σε Νεάπολη Λακωνίας είναι εδώ!
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών…Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος αρχίζει και…καίει. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you μας συμβουλεύει με ποια κριτήρια να επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό για εμάς και την οικογένεια μας. Οδηγός επιλογής αντηλιακού Το καλοκαίρι πλησιάζει και η λαχτάρα μας για εξορμήσεις σε παραλίες και καλοκαιρινούς προορισμούς όλο και μεγαλώνει. Παρόλη όμως την αγάπη μας για τον καλοκαιρινό ήλιο, η υπερβολική έκθεση χωρίς την κατάλληλη προστασία, ενέχει κινδύνους. Οι βασικοί κανόνες προστασίας περιλαμβάνουν εκτός της  χρήσης αντηλιακών προϊόντων με υψηλό δείκτη προστασίας, την αποφυγή της παρατεταμένης έκθεσης τις ώρες με τις μεσημεριανές ώρες και την αυξημένη κατανάλωση υγρών. Υπάρχουν αντιηλιακά που είναι ειδικά διαμορφωμένα για συγκεκριμένες ανάγκες ή για χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Παρακάτω παρατίθενται κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να πληροί ένα καλό αντηλιακό: Υπεριώδεις ακτινοβολίες και κατάλληλη προστασία Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες τ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Φαρμακεία Λακωνίας Φαρμακεία