Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φαρμακεία Σητεία

: 13 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΡΕΛΛΙΑ Ε. - ΤΕΡΙΑΚΗ Λ. Ο.Ε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΡΕΛΛΙΑ Ε. - ΤΕΡΙΑΚΗ Λ. Ο.Ε.

Φαρμακεία
Καταπότη Μιχαήλ 12, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Καπετάν Σήφη 6, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 55, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Κτηνιατρικό Φαρμακείο
Θερίσσου 36, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κτηνιατρικά Είδη - Εργαλεία - Φάρμακα
Κτηνιατρικά φάρμακα, εμβόλια, υγειονομικά και φαρμακευτικά προϊόντα, διαιτητικά προϊόντα, πρόληψη ασθενειών, συμβουλές διατροφής, τροφές, είδη pet, θεραπεία και περιποίηση ζώων.
Βενιζέλου Ελευθερίου 107, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Σητεία, Σητεία - Παλαίκαστρο, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Κορνάρου Βιτσέντζου 77, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Βενιζέλου Ελευθερίου 7, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Ζάκρος, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καπετάν Παπαδάκη 4, Σητεία - Ξεροκαμάρες, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Σακκαδάκη 9 & Κορνάρου, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Σκοπή, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Φαρμακεία
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Στην κατηγορία Φαρμακεία θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα φαρμακεία, φαρμακοποιούς, ομοιοπαθητικά φαρμακεία, αγιουρβεδικά σκευάσματα, ανθοϊάματα, καλλυντικά, βρεφικές τροφές, συμπληρώματα διατροφής, είδη φαρμακείου και φαρμακοποιοί σε Σητεία. Κάθε ομοιοπαθητικό και κλασικό φαρμακείο (εφημερεύον ή διανυκτερεύον) και φαρμακοποιός σε Σητεία είναι εδώ!
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών…Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος αρχίζει και…καίει. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο vita4you μας συμβουλεύει με ποια κριτήρια να επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό για εμάς και την οικογένεια μας. Οδηγός επιλογής αντηλιακού Το καλοκαίρι πλησιάζει και η λαχτάρα μας για εξορμήσεις σε παραλίες και καλοκαιρινούς προορισμούς όλο και μεγαλώνει. Παρόλη όμως την αγάπη μας για τον καλοκαιρινό ήλιο, η υπερβολική έκθεση χωρίς την κατάλληλη προστασία, ενέχει κινδύνους. Οι βασικοί κανόνες προστασίας περιλαμβάνουν εκτός της  χρήσης αντηλιακών προϊόντων με υψηλό δείκτη προστασίας, την αποφυγή της παρατεταμένης έκθεσης τις ώρες με τις μεσημεριανές ώρες και την αυξημένη κατανάλωση υγρών. Υπάρχουν αντιηλιακά που είναι ειδικά διαμορφωμένα για συγκεκριμένες ανάγκες ή για χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Παρακάτω παρατίθενται κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να πληροί ένα καλό αντηλιακό: Υπεριώδεις ακτινοβολίες και κατάλληλη προστασία Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες τ