Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φιλοξενία Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων Ελλάδα

: 47 αποτελέσματα
Ελ. Βενιζέλου 269, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Pet Shop , Καλλωπισμός - Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων , Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Κούρεμα - Μπάνιο - Καλλωπισμός - Ρουχαλάκια - Αξεσουάρ - Τροφές σκύλων - γάτας: NATURAL, MERADOG, SCHESIR, GEMON - Κλουβιά και τσάντες μεταφοράς - Σαμπουάν για σκύλους - γάτες - Άμμοι υγιεινής - Αντιπαρασιτικά - Βιταμίνες - Λουριά
Πράρι, Πλησίον 2ου νεκροταφείου, Κορωπί - Πάτημα, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων , Pet Shop
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την ταφή μικρών ζώων. Η ταφή γίνεται στον ιδιόκτητο χώρο μας με προαιρετική τη παρουσία σας. - Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να είναι επισκέψιμος όλες τις ημέρες της εβδομάδας. - Η παραμονή του ενταφιασμένου ζώου είναι στα δύο χρόνια και μετά έχουμε τη δυνατότητα εκταφής ή ακόμα και περαιτέρω παραμονής. - Είμαστε πρότυπη μονάδα ταφής ζώων με άδεια λειτουργίας όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κτηματική Περιοχή Αγίας Παρασκευής, Βασιλικά, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Οι φιλοξενούμενοι σκύλοι διαμένουν σε ευρύχωρα, ατομικά δωμάτια συνολικού εμβαδού 15τμ. Στο θερμαινόμενο εσωτερικό χώρο, ο φίλος μας θα βρει το κρεβατάκι του, το φαγητό και το νερό του, καθώς και μερικές λιχουδιές. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει και εξωτερικό, προσωπικό, στεγασμένο χώρο 9τμ. Κάθε σκύλος έχει την ευκαιρία να αθλείται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 650τμ. Κάθε φίλος μας είναι ξεχωριστός και για αυτό το λόγο φροντίζουμε να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα του κάθε φιλοξενούμενου μας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις επιθυμίες σας. - Οι γατούλες μας φιλοξενούνται σε εσωτερικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή τους. Η κάθε μια απολαμβάνει τον άνετο προσωπικό της χώρο όπου παρέχονται το κρεβάτι της, η τροφή της και η αμμολεκάνη της. Επιπλέον, ο γατώνας μας είναι εξοπλισμένος με μια ποικιλία παιχνιδιών και ονυχοδρομίων, όπου οι γάτες μπορούν να σκαρφαλώσουν, να κρυφτούν, να παίξουν και να κυνηγήσουν. - Στόχος μας είναι οι φιλοξενούμενοι μας να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τη διανομή τους μαζί μας.
Θεσσαλίας 16, Μαραθώνας, 19007, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων , Εκτροφεία , Εκπαίδευση Σκύλων
Η αρμονική συμβίωση ανθρώπου και σκύλου είναι ο πρωταρχικός σκοπός της σχολής εκπαίδευσης του MARATHON LAND. Ο καταπράσινος χώρος μεγάλης έκτασης είναι άρτια εξοπλισμένος με όλα όσα απαιτούνται για την εκπαίδευση και σε συνδυασμό με τους έμπειρους εκπαιδευτές εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασική Υπακοή, Άρνηση Τροφής, Φύλακας Χώρου, Σωματοφύλακας, Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς καθώς επίσης και Εκπαίδευση Ειδικών Καθηκόντων Προστασίας είναι μέρος της εκπαίδευσης που παρέχει το MARATHON LAND. Σπορ και σκύλος: Κάτι καινούργιο στη χώρα μας με έντονο το ενδιαφέρον του MARATHON LAND, αφού η φυλή την οποία εκτρέφει ανήκει στην ομάδα εργασίας. Η σχολή μας αναλαμβάνει την προετοιμασία σκύλου και ιδιοκτήτη για αγώνες μορφολογίας και εργασίας (IPO).
19ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη, 15351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων , Εκπαίδευση Σκύλων
Ο σκύλος και η γάτα σας θα απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με φροντισμένους κήπους. Τα δωμάτιά τους είναι ατομικά και δίχωρα (εσωτερικός χώρος και στεγασμένη βεράντα), ενώ παρέχεται θέρμανση τον χειμώνα και κλιματισμός το καλοκαίρι. Τα δωμάτια των μικρόσωμων και των μεγαλόσωμων σκύλων βρίσκονται σε διαφορετικά κτήρια. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της διατροφής τους, στην τακτική βόλτα τους και, φυσικά, στην άψογη καθαριότητα. - Η εσωτερική και θερμαινόμενη πισίνα Pallini Kennels - Athens Pet Resort είναι ειδική κατασκευή για κτηνιατρική αποκατάσταση αλλά χρησιμοποιείται και για διασκέδαση!
Λ. Αλίμου 19, Άλιμος, 17455, ΑΤΤΙΚΗΣ
Εκπαίδευση Σκύλων , Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Για την κατάλληλη επιλογή του προγράμματος πραγματοποιείται δωρεάν τεστ χαρακτήρα και αξιολόγησης συμπεριφοράς του σκύλου. - Πρόγραμμα εκπαίδευσης κουταβιών μέχρι 4 μηνών - Ομαδικά μαθήματα υπακοής και κοινωνικοποίηση - Ατομικά μαθήματα βασικής υπακοής, υγιεινή-τουαλέτα σκύλου - Εκπαίδευση για όλες τις φυλές σκύλων και τα ημίαιμα. - Αποφυγή δηλητηριασμένης τροφής - φόλα - Διόρθωση συμπεριφοράς, επιθετικότητα, φοβίες, stress αποχωρισμού κ.λπ. - Εκπαίδευση σκύλου φύλακα –σωματοφύλακα - Ενημέρωση σε υποψήφιους ιδιοκτήτες για τη σωστή επιλογή σκύλου - Σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων σε σχολεία και ενήλικες. - - Οι ιδιοκτήτες εκπαιδεύονται με τους σκύλους και υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης σκύλων κατ' οίκον ή με ημερήσια παραμονή στο πάρκο σκύλων-dog park.
Αλλατίνη 9, Τέρμα Χαριλάου, Πυλαία, 55535, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων , Pet Shop
 • Ξενοδοχείο ζώων σε ιδιόκτητο κτήμα 4 στρεμμάτων -
 • Φύλαξη σκύλων – γάτων -
 • Άνετη διαμονή μικρών ζώων σε ελεγχόμενους κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους -
 • Καλλωπισμός σκύλων και γάτων από εξειδικευμένο πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία -
 • Κούρεμα – Μπάνιο ζώων -
 • Αυτόματο πλύσιμο – Στέγνωμα για μεγαλόσωμα σκυλιά -
 • Πωλήσεις κουταβιών δικής μας εκτροφής -
 • Μεγάλη ποικιλία σκυλοτροφών -
 • Αξεσουάρ ζώων -
 • Σπιτάκια σκύλων -
 • Κλουβιά μεταφοράς ζώων
Τέρμα Βορείου Ηπείρου, Αχαρνές - Βαρυμπόμπη, 13677, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Πανσιόν Μικρών Ζώων
Ανθέων 120, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Πάροδος Ξηροποτάμου, Πάτρα - Βάλτος Σαραβαλίου, 26332, ΑΧΑΪΑΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Φύλαξη, διαμονή, εκπαίδευση, μεταφορά (από και προς το σπίτι σας). Διανομή τροφών κατ' οίκον.
Υπηρεσίες Pet Sitting
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 3, Σταυρούπολη, 56436, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Περίπατοι μικρών ζώων και pet sitting. Μεταφορές μικρών ζώων.
Ελεώνας & 69o χλμ Αθηνών - Λαμίας, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Κεντρικά Γραφεία
Αδριανουπόλεως 21, Νέα Ιωνία - Περισσός, 14232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Ομορφοχώρι & 5ο χλμ Λάρισας - Συκουρίου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Εκπαίδευση Σκύλων.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ξενοδοχείο Κατοικίδιων Ζώων
Σγουρού, Σγουρού, 85150, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Pet Sitting - Dog Walking - Υπηρεσίες Φροντίδας Κατοικίδιων Ζώων
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη - Κηφισιά, 54248, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Dog walking, pet sitting, εκπαίδευση κατοικιδίων, pet bakery, courses and seminars, e-pet shop, οικογενειακή ψυχολόγος.
Κοιμητήριο Μικρών Ζώων
Αθήνα, Αθήνα, 10162, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Νεκροταφείο κατοικιδίων.
Ελεώνας, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Επαρχιακή Οδός Παζινού - Ακρωτηρίου, Παζινός, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει το Dog Village μπορείτε να δείτε αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.dogvillage.gr .
Πλησίον 2ου Nεκροταφείου, Κορωπί - Πράρη Φούσα, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την ταφή μικρών ζώων. Η ταφή γίνεται στον ιδιόκτητο χώρο μας με προαιρετική τη παρουσία σας. Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να είναι επισκέψιμος όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Η παραμονή του ενταφιασμένου ζώου είναι στα δύο χρόνια και μετά έχουμε τη δυνατότητα εκταφής ή ακόμα και περαιτέρω παραμονής. Είμαστε πρότυπη μονάδα ταφής ζώων με άδεια λειτουργίας όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σελίδα:
1 2 3
 
Στην ενότητα Φιλοξενία Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Φιλοξενία Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Η ζεστή συντροφιά ενός κατοικίδιου, μπορεί πραγματικά να ομορφύνει τη ζωή σου! Ένα ζωάκι, το μόνο που ζητά από εσένα είναι την αγάπη, την παρέα και την φροντίδα σου και σαν αντάλλαγμα σου δίνει την απεριόριστη πίστη, αφοσίωση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό, σκέφτεσαι σοβαρά να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, ή ήδη έχεις  στο σπίτι έναν μικρό φίλο  και προβληματίζεσαι σχετικά με την μετακίνηση ή την μεταφορά του, σου έχουμε τη λύση! Το pet taxi (ταξί για κατοικίδια) είναι μία καινοτόμα υπηρεσία, που δίνει την ευκαιρία σε σένα που δεν έχεις το δικό σου μεταφορικό μέσο, να μπορείς να μεταφέρεις το ζωάκι σου, χωρίς κόπο ή ταλαιπωρία και προπάντων με ασφάλεια! Είναι βέβαιο ότι ένα κατοικίδιο, έχει και ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις και σίγουρα αν δεν έχεις το δικό σου αυτοκίνητο, θα δυσκολευτείς να μετακινηθείς με το ζωάκι σου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με την υπηρεσία pet taxi (ταξί για κατοικίδια) μπορείς λοιπόν, έχεις τα εξής πλεονεκτήματα: Μεταφέρεις