Φίλτρα
Σύμβαση με
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φυσικοθεραπεία Νέα Ιωνία Βόλου

: 7 αποτελέσματα
Φυσιοθεραπεία Κατ Οίκον
Μικράς Ασίας 45, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
Φυσιοθεραπεία κατ' οίκον.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Φιλαδελφείας 101, 4ος Όροφος, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
Φυσιοθεραπεία σε ενήλικες και παιδιά. Οροπεδικές παθήσεις. Κακώσεις νευρολογικές παθήσεις. Κακώσεις αναπτυξιολογικές παθήσεις.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Αδραμυττίου 28, Ισόγειο, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
Φυσικοθεραπεία μυοσκελετικών, νευρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων, κακώσεων. Πιστοποιήσεις PNF, Bobath, Mulligan, IASTM, κακώσεων σπονδυλικής στήλης, κακώσεων, παθήσεων ώμου, φυσικοθεραπεία με βεντούζες. 7ετή προϋπηρεσία σε κέντρο αποκατάστασης. Πολυετή εμπειρία σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Πρότυπο Κέντρο Φυσιοθεραπείας
Λεωφόρος Καζανάκι 58, Νέα Ιωνία Βόλου, 38446, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Εθνικών Αγώνων 7, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
Φυσικοθεραπεία. Κινησιοθεραπεία. Βελονισμός. Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Αποκατάσταση ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παρασκευοπούλου 5Β, Νέα Ιωνία Βόλου, 38446, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Δημοκρατίας 93, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Φυσιοθεραπεία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις φυσικοθεραπευτή; Για οποιαδήποτε κινητική δυσλειτουργία, ορθοπαιδικές ή νευρολογικές παθήσεις, μπορείς να επιλέξεις τον κατάλληλο φυσικοθεραπευτή σε Νέα Ιωνία Βόλου. Στην ενότητα Φυσιοθεραπεία θα βρεις κέντρα φυσικοθεραπείας που καλύπτουν μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως κινησιοθεραπεία αθλητικών κακώσεων, ανάλυση βάδισης με πελματογράφο, μαλάξεις, ηλεκτροθεραπεία, με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού.
Στον άνθρωπο ο κινητικός έλεγχος καθορίζεται από τρία κύρια αισθητηριακά συστήματα: το αιθουσαίο, το ιδιοδεκτικό και το οπτικό. Η δυναμική στάση και η βάδιση  επαναπροσαρμόζονται κάθε φορά και σε κάθε νέα συνθήκη ισορροπίας μέσω της κινητικής εκπαίδευσης. Η επιτυχής μετακίνηση προς την επιθυμητή κατεύθυνση, πρέπει να πληρεί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις ικανότητας μετακίνησης στο χώρο, αλλά και αποτελεσματικής προσαρμογής στις εκάστοτε αλλαγές του χώρου και των συνθηκών του περιβάλλοντος. Η προσαρμογή στο χώρο είναι μία αργή διαδικασία και αφορά τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα στο αισθητηριακό σύστημα. Η αυτοεξυπηρέτηση επίσης προϋποθέτει, εκτός της επιτυχούς μετακίνησης κυρίως στην όρθια θέση, τη σύνδεση διαφόρων λειτουργικών θέσεων μεταξύ τους. Η σημαντικότητα της οπτικής αντίληψης στην ανάπτυξη του κινητικού ελέγχου έχει επισημανθεί με πληθώρα ερευνών. Η φτωχή οπτική αντίληψη έχει αρνητική επιρροή στην κινητική ανάπτυξη, την κινητική συμπεριφορά και το στασικό έλεγχο αφού το ο
Ημιπληγία, ημιπάρεση ή ημιπληγική συνδρομή στην νεογνική ή παιδική ηλικία χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην οποία, μία βλάβη στο ένα ημιμόριο του εγκεφάλου έχει σαν αποτέλεσμα πάρεση του αντίθετου ημιμορίου του σώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η αντίθετη πλευρά του σώματος απο αυτή της βλάβης του εγκεφάλου να λειτουργεί με ελλειπή ή και καθόλου κινητικότητα ενάντια στη βαρύτητα. Η βλάβη μπορεί να δημιουργηθεί είτε κατά τη διάρκεια της κύησης και εξαιτίας διαφόρων προβληματων αυτής, είτε κατά τη διάρκεια του τοκετού (περιγεννητική ασφυξία, αργή πρόσληψη οξυγόνου κ.ά.) αλλά και μετέπειτα, στη διάρκεια της νεογνικής, βρεφικής ή παιδικής ηλικίας (μετά από έμφρακτο, ισχαιμικό αιμορραγικό επεισόδιο κ.ά.). Η χρήση της άκρας χείρας, σε ημιπληγική συνδρομή, είναι συνήθως φτωχή και πολλές φορές το παιδί, δείχνει να ‘αγνοεί’ την ημιπληγική πλευρά του, σαν να μην υπάρχει. Υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές στρατηγικές και μέθοδοι για την επανεκπαίδευση της λειτουργικότητας του προσβεβλημμένου άνω άκρο