Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Φυτώρια Αττικής

: 181 αποτελέσματα
Σωρού 75-77, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου , Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Ανθοπωλεία , Σπόροι - Φυτά - Βολβοί , Γεωργικά Είδη & Προϊόντα | Φυτώρια
 • Φυτώριο -
 • Κατασκευή Κήπων -
 • Συντήρηση Κήπων
Αναπαύσεως 11, Δραπετσώνα, 18648, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Σπόροι - Φυτά - Βολβοί
 • Χονδρική και λιανική πώληση φυτών και ανθέων -
 • Δέντρα -
 • Σπόροι -
 • Βολβοί -
 • Χώματα -
 • Λιπάσματα -
 • Γλάστρες -
 • Συνθέσεις -
 • Διαμόρφωση κήπου και βεράντας -
 • Αυτόματο πότισμα
Γούναρη 247 & Γληνού 1, Γλυφάδα - Άνω Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά , Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου
Δέντρα - Φυτά - Χώματα - Λίπασμα - Γλάστρες - Σπόροι - Βολβοί - Αυτόματο Πότισμα
Φυτώριο
Αγίων Σαράντα 68 & Τατοΐου, Γέφυρα Βαρυμπόμπης, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Στο φυτώριο Issaris garden centre θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οπωροφόρα και ανθοφόρα φυτά, εποχιακά άνθη, εργαλεία κήπου, υλικά για αυτόματο πότισμα, γλάστρες, κασπώ και βάζα, βολβούς ανθέων, σπόρους λαχανικών, ανθέων, βοτάνων και αρωματικών φυτών, μοσχεύματα από τριανταφυλλιές, κλήματα και φρούτα του δάσους, λιπάσματα σε μικρές αλλά και επαγγελματικές συσκευασίες.
Φυτώριο
Τοσίτσα Μιχαήλ 3, Κηφισιά - Κάτω Κηφισιά, 14561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Το φυτώριό μας, με τη συμβολή έμπειρων γεωπόνων αναλαμβάνει την κατασκευή και τη διαμόρφωση κάθε είδους κήπου, βεράντας, εσωτερικού ή επαγγελματικού χώρου. Η δική μας εμπειρία και γνώση σε συνδυασμό με τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο, είναι ικανά να σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτησή σας και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών, μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα φυτά στο χώρο σας, με τα απαραίτητα φυτοχώματα και το σωστό αυτόματο πότισμα, για την καλύτερη ανάπτυξή τους.
Φυτώριο
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 54, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Συμβουλές Γεωπόνου. Φυτοφάρμακα. Βιολογικά Φάρμακα. Ποντικοφάρμακα. Σπόροι. Λιπάσματα. Φυτά (καρποφόρα δέντρα, καλλωπιστικά φυτά, κηπευτικά φυτά). Εργαλεία Κήπου, Αυτόματο Πότισμα και Χλοοτάπητας. Αρδευτικά υλικά. Γλάστρες. Φυτοχώματα. Κοπριά. Εδώ θα βρείτε προϊόντα: Hunter (Αμερικάνικα συστήματα άρδευσης). Claber (Ιταλικά συστήματα άρδευσης). RainBird (Αμερικάνικα συστήματα άρδευσης). Hellasod (Έτοιμος χλοοτάπητας). Palaplast (Σωλήνες άρδευσης). Felco (Ελβετικά ψαλίδια υψηλής ποιότητας).
Φυτώριο
Φλέμινγκ 59, Βύρωνας, 16233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Στο Γεωπονικό Κέντρο Βύρωνα Garden Eco μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φυτά, σπόρους, γλάστρες, χώματα, λιπάσματα, εργαλεία , φυτοφάρμακα, υλικά για αυτόματο πότισμα και άλλα πολλά.
Φυτώριο
28ης Οκτωβρίου 1, Άγιοι Ανάργυροι, 13561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Στο φυτώριο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικούς θάμνους, δέντρα, αναρριχώμενα φυτά, πολυετή ανθοφόρους θάμνους, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου φυτά, καθώς και όλων των ειδών καρποφόρα και εσπεριδοειδή δέντρα. Επίσης το φυτώριο μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από φυτοχώματα για κάθε είδους φυτά ή δέντρα. Γλάστρες και ζαρντινιέρες, λιπάσματα. Αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές κήπων, βεραντών, βραχόκηπους, καθώς και εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος.
Φυτώριο
Παπανδρέου Ανδρέα 159 & Παλμύρας, Γλυφάδα - Άνω Γλυφάδα, 16561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Μελέτη, κατασκευή γκαζόν. Δενδροκομική, συντήρηση, βραχόκηπος με κάκτους, αυτόματο πότισμα, βιολογικά φυτοφάρμακα.
Φυτώριο
Λεωφόρος Δημοκρατίας 84, Αχαρνές, 13671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Το φυτώριο δραστηριοποιείται με την κατασκευή κήπων, συντήρηση κήπων, βεραντών, μπαλκονιών και χλοοτάπητα.
Φυτώριο
Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 44 & Κόδρου, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτά εξωτερικού, εσωτερικού χώρου. Χώματα, γλάστρες, εργαλεία, αυτόματο πότισμα.
Φυτώριο
Λεωφόρος Αθηνών 332, Χαϊδάρι - Δάσος, 12462, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτά σκιάς, δένδρα αρωματικά, φυτά, βότανα, υπερτροφές, αμπέλια, κλήματα, βιολογικά λαχανικά, αγρωστώδη φυτά, θάμνοι, πόες, καρποφόρα, φοινικοειδή, τροπικά φυτά, υδροχαρή, υδρόβια, κωνοφόρα, αναρριχώμενα, κάκτοι.
Φυτώριο
27ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Αφίδνες, 19014, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Η Συνιολάκης Garden Center - Πολυκαταστήματα Κήπου χρονολογείται από το 1993, όπου και εγκαινίασε ένα από τα πρώτα πολυκαταστήματα κήπου, συνδυάζοντας φυτώριο, γεωπονικό κατάστημα, αγροτικά εφόδια, είδη διακόσμησης και υπηρεσίες συντήρησης πρασίνου, μελετών τοπίου και άρδευσης. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ιταλική Giardini d`Acqua και τη Λιθουανική Durpeta.
Φυτώριο
Αργιθέας 9, Παλλήνη, 15351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτώριο
Αλεξανδρουπόλεως 12 & Αγίου Ιωάννη 19, Μελίσσια, 15127, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτώριο
Λεωφόρος Μεσογείων 345, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Εισαγωγή - Παραγωγή - Εμπόριο Ανθοκομικών Προϊόντων - Φυτώριο
Αγίων Σαράντα 47, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Hellasod : έτοιμος χλωοτάπητας garden, εργαλεία, αυτόματο πότισμα, biotter φυτόχωματα, gemma λιπάσματα ( βιολογικά ), εργαλεία κήπου, βότσαλα, κεραμικά, μηχανήματα.
Φυτώριο
Μητροπούλου Δημητρίου 4, Νέο Ηράκλειο, 14121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτώριο
26ο χλμ Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, Έξοδος Αττικής Οδού - Πλησίον Κοιμητηρίου Αναπαύσεως, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Φυτώριο
Αυλώνα, Αυλώνα, 19011, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά | Φυτώρια
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις όλους τους καλλιεργητές, προμηθευτές, εισαγωγείς φυτωρίων σε Αττικής. Για φυτώρια ελιάς, φυτώρια αμπέλου, φυτώρια καρυδιάς, αμυγδαλιάς και οπωροφόρων δένδρων αρκεί να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία σε Αττικής.
Το λίπασμα θεωρείται ως η τροφή της τροφής μας. Για να απολάβουμε υψηλές και ποιοτικές παραγωγές ελαιοκάρπου, θα πρέπει να προμηθεύσουμε τα δένδρα με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Προτού προβούμε στην αγορά και εφαρμογή κάποιου λιπάσματος, καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη διάφορες παραμέτρους: 1) τα στοιχεία της ανάλυσης χώματος ή φυλλοδιαγνωστικής 2) το ιστορικό λιπάνσεων των τελευταίων δύο ετών και 3) αν η χρονιά που αναμένουμε είναι παραγωγική ή όχι. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου λιπάσματος (όχι απαραίτητα και πιο ακριβού) για τα δένδρα μας. Η βασική λίπανση πραγματοποιείται συνήθως τον Δεκέμβριο (ξερικοί ελαιώνες) έως τον Φεβρουάριο (ποτιστικοί ελαιώνες) και η επιφανειακή λίπανση τον Μάρτιο έως τον Μάιο. Στον προγραμματισμό της λίπανσης πρέπει να έχουμε στα υπόψη πως τα ελαιόδεντρα έχουν υψηλές απαιτήσεις σε Άζωτο, Κάλιο και Βόριο. Επίσης, σε αλκαλικά εδάφη επιβάλλεται το Κάλιο να μην είναι χλωριούχο αλλά θειικό. Ενδεικτικοί
Όσο καλά και αν νομίζουμε πως γνωρίζουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρούμε εύρωστα τα φυτά εσωτερικού χώρου, πάντα ανακαλύπτουμε κάτι ακόμα. Σήμερα θα ξεδιπλώσουμε τις γνώσεις μας με σκοπό να σας βοηθήσουμε λίγο ακόμα….Ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι, σχετίζεται με τη συχνότητα ποτίσματος, μπορεί να είναι πιο εύκολο να τα ποτίζουμε όλα με μιας, στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν όλα τα φυτά ίδιες ανάγκες σε νερό. Έτσι υπάρχουν φυτά που θα είναι υπερβολικά ποτισμένα, και τα συνεχή ποτίσματα θα έχουν σαν αποτέλεσμα το σάπισμα των ριζών.Κάτι το οποίο δεν είναι ακριβώς στο χέρι μας να το ελέγχουμε έγκαιρα είναι η μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων και χλωρίου στο νερό της περιοχής μας. Για να αποφύγετε αυτή την ταλαιπωρία αν γνωρίζετε πως το νερό σας είναι πλούσιο σε χλώριο και άλατα δεν έχετε παρά να γεμίζετε ένα δοχείο με νερό από το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της νύχτας να εξατμιστούν τα βλαβερά χημικά.Το ότι τα φυτά αυτής της κατηγορίας προορίζονται για εσ