Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γαλβανιστήρια Ελλάδα

: 8 αποτελέσματα
Τσόκα 20, Μάνδρα, 19600, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γαλβανιστήρια

ΘΕΡΜΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ - Η διαδικασία του θερμού γαλβανίσματος είναι η εξής:

  • Συρμάτωμα (εάν απαιτείται) -
  • Απολίπανση (εάν απαιτείται) -
  • Βούτηγμα στη δεξαμενή υδροχλωρικού οξέως, ανασήκωμα και βούτηγμα 2 έως 3 φορές -
  • Βούτηγμα στη δεξαμενή νερού -
  • Μεταφορά και βούτηγμα στη δεξαμενή FLUX για ετοιμασία των επιφανειών -
  • Στέγνωμα υλικών με θερμό ρεύμα προπανίου -
  • Εμβάπτιση στο τήγμα ψευδαργύρου -
  • Αποσυρμάτωση - καθαρισμός τεφρών και σταξιμάτων -
  • Επιθεώρηση πρόσφυσης στρώματος ψευδαργύρου σύμφωνα με την προδιαγραφή ASTM Α-153

Το θερμό γαλβάνισμα θεωρείται το καλύτερο στην κατηγορία του και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει το χαμηλότερο κόστος στην κατηγορία του κι αυτό γιατί με το θερμό γαλβάνισμα πετυχαίνουμε ένα αποτέλεσμα διάρκειας 20 - 50 χρόνων με ελάχιστη συντήρηση, σε αντίθεση με άλλα προστατευτικά σιδήρων που δεν έχουν τέτοια μακροζωία και απαιτούν συντήρηση ίση με το αρχικό τους κόστος. - ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ

Καλλιθέα Πιερίας, Καλλιθέα Πιερίας, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Γαλβανιστήρια , Ηλεκτροστατική Βαφή
Γαλβάνισμα μεταλλικών κατασκευών και ηλεκτροστατικές βαφές αλουμινίου, σιδήρου. Το γαλβανιστήριο μας, παρέχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη σωστή προεργασία των μετάλλων πριν την επιψευδαργύρωση τους, ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή επικάλυψη του ψευδάργυρου σε όλες τις επιφάνειες των αντικειμένων. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις των αντικειμένων που μπορούμε να γαλβανίσουμε είναι μήκος 7μ. και ύψος 2,50 μ. Ηλεκτροστατικές βαφές : Στη μονάδα αυτή βάφονται ηλεκτροστατικά όλα τα γαλβανισμένα αντικείμενα με πολυεστερικά χρώματα Η/Β εξωτερικού χώρου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την τέλεια προστασία των μετάλλων από την σκουριά με συνολικό πάχος επιψευδαργύρωσης και βαφής: 110 μικρά.
Ελαιώνας, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γαλβανιστήρια , Μεταλλικές Κατασκευές , Βιομηχανικά Είδη - Εργαλεία
Το ψυχρό ηλεκτρολυτικό γαλβάνισμα γίνεται σε σιδηρά αντικείμενα τα οποία απαιτούν λιγότερο πάχος στρώματος ψευδαργύρου (αυτό κανονίζεται από τον πελάτη πόσο αντοχή θέλει στο αντικείμενό του) καθώς η επιφάνειά τους είναι πιο λεία και πιο εμφανίσιμη από αυτή του θερμού γαλβανίσματος με τη διαφορά ότι ο χρόνος αντοχής είναι πιο μικρός έναντι της οξείδωσης (σκουριά) από το θερμό γαλβάνισμα. Το ηλεκτρολυτικό γαλβάνισμα το καλύτερο στον γαλβανισμό είναι ότι αυτοεπισκευάζεται γρήγορα όταν καταστραφεί και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και στη διάβρωση και το καλύτερο είναι ότι είναι οικονομικότερο από ένα καλό σύστημα βαψίματος με ηλεκτροστατική βαφή. Σε αντίθεση με τις βαφές που δεν παρέχουν προστασία από τη διάβρωση σε περίπτωση που καταστραφούν και αποκαλύψουν τμήμα γυμνού σιδήρου ενώ ο ψευδάργυρος δεν καταστρέφεται από χτύπημα ώστε να αφήσει εκτεθειμένο τον σίδηρο.
67ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γαλβανιστήρια
Γαρυττού 134 & Πλαπούτα 18, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γαλβανιστήρια
Εργοστάσιο
Οινόφυτα, Οινόφυτα - Ρουμάνια, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γαλβανιστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αλιβέρι, Αλιβέρι - Κουτρουλάρου, 34500, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γαλβανιστήρια
6ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θήβας - Ελευσίνας, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γαλβανιστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Γαλβανιστήρια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γαλβανιστήρια σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.