Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γιατροί ΕΟΠΥΥ Καστοριά

: 7 αποτελέσματα
Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Διάκου Αθανασίου 18, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ορθοπαιδικοί
Ιατρός Γενικής Ιατρικής - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Διάκου Αθανασίου 62, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Χειρουργός Ουρολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Γράμμου 11, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ουρολόγοι
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Λεωφόρος Κύκνων 20, 2ος Όροφος, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 9, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Καρδιολόγοι
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Ορεστιάδος 1, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ακτινολόγοι - Ραδιολόγοι
Ψηφιακός υπέρηχος, έγχρωμo duplex υπερηχογράφημα ( triplex αγγείων ), υπέρηχος νεογνών, ψηφιακή ακτινογραφία, ψηφιακή πανοραμική γνάθων, ψηφιακή μαστογραφία.
Ειδικός Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Διάκου Αθανασίου 28, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
Ποιοι γιατροί είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ); Στην ενότητα Γιατροί ΕΟΠΥΥ θα βρεις γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ σε Καστοριά ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Δες την ενημερωμένη λίστα των συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ σε Καστοριά.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα