Φίλτρα
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γιατροί Κατ Οίκον Κοζάνης

: 3 αποτελέσματα
Βενιζέλου Ελ. 2, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Παθολόγοι
  • Σακχαρώδης Διαβήτης -
  • Υπέρταση -
  • Υψηλή χοληστερόλη -
  • Λοιμώξεις -
  • Διερεύνηση παθήσεων -
  • Παρακολούθηση χρόνιων νοσημάτων -
  • Συνταγογράφηση φαρμάκων -
  • Παραπεμπτικά εξετάσεων -
  • Επισκέψεις κατ’ οίκον
Ειδικός Παθολόγος
Καραμανλή Κωνσταντίνου 19, Νεάπολη Κοζάνης, 50001, ΚΟΖΑΝΗΣ
Παθολόγοι
Παρέχεται ιατρική φροντίδα για παθήσεις όλου του φάσματος της Παθολογίας ( σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, αναπνευστικές παθήσεις, μεταβολισμός, λοιμώξεις, αναιμίες, οστεοπόρωση, γηριατρικές παθήσεις κ.α ) τόσο στο χώρο του ιατρείου όσο και κατ'οίκον. Παρέχεται εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, τύπου 2 και κύησης ( διάγνωση και θεραπεία της νόσου και πρόληψη των επιπλοκών της νόσου ). Παραπεμπτικά, ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης. Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Φιλίππου Β 2, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Επισκέψεις κατ’ οίκον. Ιατρός αγώνων. Συμβεβλημένος με το τμήμα συγκοινωνιών. Συνεργασία με την κλινική Εuromedica Κοζάνης. Μείζονες ορθοπαιδικές επεμβάσεις, μικροεπεμβάσεις, αρθροσκόπηση ωμού, γόνατος, ποδοκνημικής, εγχύσεις υπερηχογραφικώς καθοδηγούμενες. Ο ορθοπαιδικός είναι πάντα στην διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Στην ενότητα Γιατροί Κατ Οίκον μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γιατροί Κατ Οίκον σε Κοζάνης. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το