Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών Ελλάδα

: 42 αποτελέσματα
Σόλωνος 60, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Έχοντας λάβει υπόψιν μας τις προσδοκίες και τα δεδομένα σας, με υπευθυνότητα, διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια, επιλέγουμε μέσα από τον τεράστιο αριθμό των μελών μας τον ιδανικό για εσάς σύντροφο και σας φέρνουμε άμεσα σε επαφή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών μέχρι να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Αγίου Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ποιοτικές γνωριμίες γάμου Diamantin ..κύρος. παράδοση 32 χρόνια στο χώρο των συνοικεσίων. Αξιόλογοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανολόγοι, λογιστές, οικονομολόγοι, νησιώτες μεγαλοξενοδόχοι, άνδρες, γυναίκες κάθε ηλικίας, στελέχη δημοσίου, ΔΕΚΟ, αξιωματικοί στρατού ξηράς, πολ.Ναυτικού, Αεροπορίας, αστυνομικοί, Πλοίαρχοι Ε.Ναυτικού, συνταξιούχοι, Κύπριοι/ες επιστημονικού επιπέδου, 33-50 ετών, ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι, ομογενείς από ΗΠΑ , Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, επιθυμούν γνωριμία γάμου. Ελληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ευπαρουσίαστοι, μορφωμένοι, ευκατάστατοι άνδρες, 27-75 ετών ελεύθεροι, διαζ/νοι, χήροι, επιθυμούν γνωριμία γάμου, με καλού χαρακτήρα δεσποινίδες, Κυρίες, που να ενδιαφέρονται για όμορφη, αγαπημένη συντροφική ζωή. Οικονομικό αδιάφορο. Η καλύτερη επένδυση ζωής είναι να έχεις οικογένεια, Αγάπη και υγεία. Αγίου Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/4120916, 6974370281. Αυθημερόν εξυπηρέτηση! Επισκεφθείτε μας. www.diamantin. com
Σόλωνος 60, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Εφόσον πραγματοποιήσουμε μια επαφή μαζί σας και κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, κινούμαστε άμεσα και υπεύθυνα πραγματοποιώντας για εσάς, μέσα από έναν τεράστιο αριθμό μελών μας, την πλέον πετυχημένη αναζήτηση συντρόφου. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι Σχέσεων και Γάμου του γραφείου μας εξασφαλίζουν άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα δίνοντάς σας τη δυνατότητα απεριορίστων επιλογών έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα κοντά και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σχεδόν 30 χρόνια!
Πειραιώς 4, 3ος όροφος, Γραφείο 4, Αθήνα, 10431, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ο μοναδικός σκοπός του γραφείου μας είναι η συμβολή του σε μία πετυχημένη γνωριμία, γάμο ή συμβίωση για εσάς, το παιδί σας ή για ένα φίλο σας. Η επιλογή συντρόφου στην εποχή μας είναι ίσως η πλέον σημαντική υπόθεση για τον άνθρωπο και γι' αυτό προσπαθούμε να δώσουμε μέσα από την τεράστια εμπειρία μας και την πληθώρα των μελών την ευκαιρία στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι άμεσα και εγγυημένα.
Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαθέσιμους τύπους υπηρεσιών

  • Συμβουλευτικό πρόγραμμα γνωριμιών (Personal Consulting Matchmaking) -
  • Πρόγραμμα διαδικτυακών γνωριμιών (Armonia Online) ή, φυσικά, τον συνδυασμό και των δύο.

- Στο Personal Consulting Matchmaking, εξειδικευμένοι σύμβουλοι σχέσεων σας γνωρίζουν προσωπικά, διαμορφώνουν το προφίλ σας, επιλέγουν τα κατάλληλα άτομα για εσάς και σας φέρνουν σε επαφή μαζί τους, παραμένοντας πιστοί σύμβουλοι σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας. - Στο Armonia Online, κάνοντας την εγγραφή σας, γίνεστε μέλος της ασφαλέστερης διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών στην Ελλάδα. Αποκτάτε το δικαίωμα να συνδέεστε στο πρόγραμμα, να έχετε πρόσβαση στα προφίλ των υπολοίπων μελών, τα οποία είναι απολύτως ταυτοποιημένα και επαληθευμένα, διατηρώντας παρ’ αυτά όλα τα προσωπικά δεδομένα απόρρητα, και να έρχεστε σε επαφή με άτομα της επιλογής σας.

Αριστοτέλους 24, Θεσσαλονίκη - Κέντρο, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Πρωταρχικός μας στόχος ως γραφείο Έλξις είναι η γνωριμία της ζωής σας με σκοπό τον γάμο ή τη συμβίωση μέσα από μία σοβαρή σχέση. Έχετε στενό κοινωνικό κύκλο; Είστε νεοεισερχόμενος στον τόπο κατοικίας σας; Έχετε απογοητευθεί από προηγούμενες σχέσεις - γάμο; Επιδιώκετε στη ζωή σας μια καινούργια αρχή; Γάμος - συμβίωση - σοβαρή σχέση είναι κάποιοι από τους στόχους του γραφείου Έλξις αλλά και των μελών του, όσον αφορά το ταίρι τους. Θα χαρούμε να συμβάλουμε στην επιλογή για το ιδανικό σας ταίρι. Η προσωπική - φιλική σχέση που υπάρχει με κάθε μέλος μας υπερνικά κάθε δισταγμό! Καλέστε μας για μια προσωπική συνάντηση! Θα χαρούμε να γνωριστούμε... όπως σας εξυπηρετεί!
Πλατεία Δημοκρατίας 1, Θεσσαλονίκη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Αφού κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω σας, θα κινηθούμε άμεσα, υπεύθυνα και με διακριτικότητα για να σας φέρουμε σε επαφή με τον σύντροφο που σας ταιριάζει. - Η ανθρώπινη προσέγγιση, η απόλυτη εχεμύθεια και το φιλικό κλίμα συνεργασίας είναι θεμελιώδεις αρχές του γραφείου μας. - Τα μέλη του γραφείου είναι κάθε κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και ηλικίας και ο αριθμός τους τεράστιος από Ελλάδα - Εξωτερικό. - Εσείς ως μέλη έχετε τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών. - Σας περιμένουμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

  • Γνωριμίες γάμου -
  • Απόλυτη εχεμύθεια -
  • Υπευθυνότητα - σοβαρότητα -
  • Πολυετής εμπειρία -
  • Συνεχής υποστήριξη -
  • Ανταγωνιστικές τιμές
Μαργαρίτι, Μαργαρίτι, 46030, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Συνοικεσίων - Γνωριμίας, Οικιακοί Βοηθοί, Γηροκόμοι, Καμαριέρες, Σερβιτόροι.
Διεθνές Γραφείο Συνοικεσίων
Καραΐσκου 117, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Από το 1950 με ρεκόρ γκίνες τα γραφεία Λούης εξυπηρετούν Ελλάδα και εξωτερικό.
Όθωνος 10Δ, 2ος Όροφος - 4ο Γραφείο, Αθήνα - Σύνταγμα, 10557, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Το γραφείο μας συνεργάζεται με κοπέλες κυρίως από Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία κλπ, από ηλικίες 29 χρονών και πάνω. Καθώς και με έλληνες πελάτες από Αθήνα και γύρω περιοχές, νησιά, επαρχία και με έλληνες από εξωτερικό ηλικίες 29 χρονών και πάνω. Υποστηρίζουμε πως με την καλή συνεργασία μας μπορούμε να πετύχουμε, να βρούμε το άλλο σας μισό και να σας κάνουμε ευτυχισμένους. Για να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας, θα πρέπει να περάσετε από το γραφείο μας κατόπιν ραντεβού καθημερινά 12:00-20:00 και Σαββατοκύριακο και να γίνετε μέλος μας για την καλύτερη και άμεση αποτελεσματικότητα. Στο ραντεβού μας θα μας ενημερώσετε για τα θέλω σας και της προτιμήσεις σας και τα υπόλοιπα τα αφήνετε σε εμάς.
Γούναρη Δημητρίου 39-41, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ρίμινι 12, Εντός Villa Mylos, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ιωσήφ Ρογών 11, 4ος Όροφος, Αθήνα, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ερμού 18, Αθήνα - Σύνταγμα, 10563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Τσιμισκή 11, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Απόλυτη διακριτικότητα - εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας. Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες - άσκοπες συναντήσεις. Καμία "ώθηση" για κάποια συγκεκριμένη γνωριμία. Δεν πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα να γνωριστείτε με κάποιο άτομο. Απλά δίνουμε πληροφορίες, κάνουμε προτάσεις - εσείς αποφασίζετε! Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο. Ποικιλία μελών.
Εκδρομές - Εκδηλώσεις Γνωριμιών
Λασκαρίδου 34, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Μονοήμερες εκδρομές σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας που προσφέρουν στους συμμετέχοντες μετάβαση,επιστροφή ρόφημα της αρέσκειας τους σε καφετέρια της περιοχής καθώς και πλήρες γεύμα σε καθορισμένο εστιατόριο ( all inclusive ). Επίσης διοργάνωση εκδηλώσεων σε χώρους διασκέδασης στην Αθήνα με φαγητό ή ποτό.
Χαροκόπου 87, 1ος Όροφος, Καλλιθέα, 17671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Μπότσαρη Μάρκου 6, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Γνωριμίες, σχέση, δεσμός, γάμος, οικογένεια.
Πλατεία Δημοκρατίας 2 & Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκη, 54630, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Απόλυτη διακριτικότητα - εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας. Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες - άσκοπες συναντήσεις. Δεν σας πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα (με "ωραία λόγια") να βγείτε με κάποιο άτομο. Εμείς απλά σας δίνουμε πληροφορίες και σας κάνουμε προτάσεις - εσείς αποφασίζετε!Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο - το ταίρι της επιλογής σας. Ποικιλία μελών.
Ομήρου 38, 3ος Όροφος, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Γραφεία συνοικεσιών απο το 1939, εκλεκτές γνωριμίες γάμου απο την ελίτ της αθηναϊκής κοινωνίας. Γνωρίζουμε ότι περνάμε δύσκολες καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Απογοητευόμαστε καθημερινά από τους ανθρώπους και από τις καταστάσεις. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο! Όμως μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας βάζοντας στόχους δυναμικά όπως μπορεί ο καθένας. Ένας από αυτούς είναι να μη βιώνουμε όλα τα δυσάρεστα μόνοι μας! Η συντροφικότητα, η αγάπη, ο σεβασμός, η ολοκλήρωση που νιώθεις με το ταίρι σου, η οικογένεια είναι αξίες που δεν μπορεί να τις καταργήσει κανείς!
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Αναζητάς τρόπους για να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία με καλές προοπτικές; Η κ. Αθανασία  Κανταρτζή, μας  εξηγεί με ποιο τρόπο μπορεί ένα γραφείο συνοικεσίων να σε βοηθήσει …. Οι ανθρώπινες σχέσεις, έχουν πλέον γίνει μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και η μοναξιά είναι  ένα καθημερινό φαινόμενο στους ανθρώπους. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι απαιτητικοί ρυθμοί στην καριέρα και ο μειωμένος ελεύθερος χρόνος, δεν αφήνουν τα περιθώρια στους ανθρώπους να δικτυωθούν, να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και να κάνουν ουσιαστικές γνωριμίες. Τόσο πριν, όσο και τώρα κατά την περίοδο της  κρίσης, οι συνθήκες δεν είναι πλέον ευνοϊκές για συντροφικότητα είτε πρόκειται για άγαμους, είτε για διαζευγμένους ή χήρους, είτε για νέους, είτε για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, είτε για αστούς, είτε για ανθρώπους της επαρχίας. Οι γνωριμίες από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον τις περισσότερες φορές δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, ενώ οι διαδικτυακές γνωριμίες ελλοχεύουν κινδύνους και δεν αποτελούν τ
Πες αντίο στη μοναξιά καλωσορίζοντας στη ζωή σου τη μεγάλη αγάπη που αξίζεις! Ακολούθησε τις χρήσιμες προτάσεις που μας έδωσε η κ. Ευρυπία Λαμπάκη, υπεύθυνη γραφείου συνοικεσιών .... Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη,  τα προβλήματα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια της καθημερινότητας , έχουν κάνει κυρίαρχη τη μοναξιά και την εσωστρέφεια! Στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει η  καχυποψία, ο φόβος  και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτά τα συναισθήματα είναι αρκετά για να κάνουν το άτομο να κλείνεται στον εαυτό του! Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος, ο κοινωνικός κύκλος  αλλά και οι ευκαιρίες για κοινωνικές γνωριμίες περιορίζονται και για αυτό το λόγο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, η αναζήτηση και η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου! Κάθε άνθρωπος όμως,  έχει ανάγκη από την συντροφικότητα, τον έρωτα,  την αγάπη και την ευτυχία στο πλευρό ενός συντρόφου που θα του «ξυπνήσει» τα πιο όμορφα συναισθήματα και θα φέρει στη ζωή του την πλήρη ολοκλήρωση! Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, να μας έχει απομακρύνε