Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών Ελλάδα

: 54 αποτελέσματα
Πειραιώς 4, 3ος όροφος, Γραφείο 4, Αθήνα, 10431, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ο μοναδικός σκοπός του γραφείου μας είναι η συμβολή του σε μία πετυχημένη γνωριμία, γάμο ή συμβίωση για εσάς, το παιδί σας ή για ένα φίλο σας. Η επιλογή συντρόφου στην εποχή μας είναι ίσως η πλέον σημαντική υπόθεση για τον άνθρωπο και γι' αυτό προσπαθούμε να δώσουμε μέσα από την τεράστια εμπειρία μας και την πληθώρα των μελών την ευκαιρία στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι άμεσα και εγγυημένα.
Πλατεία Δημοκρατίας 1, Θεσσαλονίκη, 54629, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Αφού κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω σας, θα κινηθούμε άμεσα, υπεύθυνα και με διακριτικότητα για να σας φέρουμε σε επαφή με τον σύντροφο που σας ταιριάζει. - Η ανθρώπινη προσέγγιση, η απόλυτη εχεμύθεια και το φιλικό κλίμα συνεργασίας είναι θεμελιώδεις αρχές του γραφείου μας. - Τα μέλη του γραφείου είναι κάθε κοινωνικοοικονομικού επιπέδου και ηλικίας και ο αριθμός τους τεράστιος από Ελλάδα - Εξωτερικό. - Εσείς ως μέλη έχετε τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών. - Σας περιμένουμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

  • Γνωριμίες γάμου -
  • Απόλυτη εχεμύθεια -
  • Υπευθυνότητα - σοβαρότητα -
  • Πολυετής εμπειρία -
  • Συνεχής υποστήριξη -
  • Ανταγωνιστικές τιμές
Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαθέσιμους τύπους υπηρεσιών

  • Συμβουλευτικό πρόγραμμα γνωριμιών (Personal Consulting Matchmaking) -
  • Πρόγραμμα διαδικτυακών γνωριμιών (Armonia Online) ή, φυσικά, τον συνδυασμό και των δύο.

- Στο Personal Consulting Matchmaking, εξειδικευμένοι σύμβουλοι σχέσεων σας γνωρίζουν προσωπικά, διαμορφώνουν το προφίλ σας, επιλέγουν τα κατάλληλα άτομα για εσάς και σας φέρνουν σε επαφή μαζί τους, παραμένοντας πιστοί σύμβουλοι σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας. - Στο Armonia Online, κάνοντας την εγγραφή σας, γίνεστε μέλος της ασφαλέστερης διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών στην Ελλάδα. Αποκτάτε το δικαίωμα να συνδέεστε στο πρόγραμμα, να έχετε πρόσβαση στα προφίλ των υπολοίπων μελών, τα οποία είναι απολύτως ταυτοποιημένα και επαληθευμένα, διατηρώντας παρ’ αυτά όλα τα προσωπικά δεδομένα απόρρητα, και να έρχεστε σε επαφή με άτομα της επιλογής σας.

Σόλωνος 60, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Εφόσον πραγματοποιήσουμε μια επαφή μαζί σας και κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, κινούμαστε άμεσα και υπεύθυνα πραγματοποιώντας για εσάς, μέσα από έναν τεράστιο αριθμό μελών μας, την πλέον πετυχημένη αναζήτηση συντρόφου. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι Σχέσεων και Γάμου του γραφείου μας εξασφαλίζουν άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα δίνοντάς σας τη δυνατότητα απεριορίστων επιλογών έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα κοντά και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σχεδόν 30 χρόνια!
Σόλωνος 60, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Έχοντας λάβει υπόψιν μας τις προσδοκίες και τα δεδομένα σας, με υπευθυνότητα, διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια, επιλέγουμε μέσα από τον τεράστιο αριθμό των μελών μας τον ιδανικό για εσάς σύντροφο και σας φέρνουμε άμεσα σε επαφή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα απεριόριστων επιλογών μέχρι να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Αγίου Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ποιοτικές γνωριμίες γάμου Diamantin ..κύρος. παράδοση 33 χρόνια στο χώρο των συνοικεσίων. Αξιόλογοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, μηχανολόγοι, λογιστές, οικονομολόγοι, νησιώτες μεγαλοξενοδόχοι, άνδρες, γυναίκες κάθε ηλικίας, στελέχη δημοσίου, ΔΕΚΟ, αξιωματικοί στρατού ξηράς, πολ.Ναυτικού, Αεροπορίας, αστυνομικοί, Πλοίαρχοι Ε.Ναυτικού, συνταξιούχοι, Κύπριοι/ες επιστημονικού επιπέδου, 33-50 ετών, ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι, ομογενείς από ΗΠΑ , Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, επιθυμούν γνωριμία γάμου. Ελληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ευπαρουσίαστοι, μορφωμένοι, ευκατάστατοι άνδρες, 27-75 ετών ελεύθεροι, διαζ/νοι, χήροι, επιθυμούν γνωριμία γάμου, με καλού χαρακτήρα δεσποινίδες, Κυρίες, που να ενδιαφέρονται για όμορφη, αγαπημένη συντροφική ζωή. Οικονομικό αδιάφορο. Η καλύτερη επένδυση ζωής είναι να έχεις οικογένεια, Αγάπη και υγεία. Αγίου Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/4120916, 6974370281. Αυθημερόν εξυπηρέτηση! Επισκεφθείτε μας. www.diamantin. com
Διεθνές Γραφείο Συνοικεσίων
Καραΐσκου 117, Πειραιάς, 18535, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Από το 1950 με ρεκόρ γκίνες τα γραφεία Λούης εξυπηρετούν Ελλάδα και εξωτερικό.
Μπότσαρη Μάρκου 6, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Γνωριμίες, σχέση, δεσμός, γάμος, οικογένεια.
Τσιμισκή 11, 4ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Απόλυτη διακριτικότητα - εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας. Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες - άσκοπες συναντήσεις. Καμία "ώθηση" για κάποια συγκεκριμένη γνωριμία. Δεν πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα να γνωριστείτε με κάποιο άτομο. Απλά δίνουμε πληροφορίες, κάνουμε προτάσεις - εσείς αποφασίζετε! Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο. Ποικιλία μελών.
Ιακωβάκη 3, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Εκδρομές - Εκδηλώσεις Γνωριμιών
Λασκαρίδου 34, Καλλιθέα, 17676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Μονοήμερες εκδρομές σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας που προσφέρουν στους συμμετέχοντες μετάβαση,επιστροφή ρόφημα της αρέσκειας τους σε καφετέρια της περιοχής καθώς και πλήρες γεύμα σε καθορισμένο εστιατόριο ( all inclusive ). Επίσης διοργάνωση εκδηλώσεων σε χώρους διασκέδασης στην Αθήνα με φαγητό ή ποτό.
Αθήνα, Αθήνα, 11142, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Online γνωριμίες, γνωριμίες γάμου, γνωριμίες σχέσης, συμβουλευτική σχέσεων.
Ερμού 18, Αθήνα - Σύνταγμα, 10563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Στοχευμένα προσωπικά ραντεβού, συνοικέσια και γνωριμίες στο σωστά οργανωμένο δυναμικό VIP DATING CLUB. Συνοικέσια Παμπουλίδης. Οι καλύτερες, σοβαρές γνωριμίες με επιλεγμένο κόσμο όλων των ηλικιών. Αξιόλογα μέλη από όλη την Ελλάδα περιμένουν να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις. Όλες οι αγγελίες των μελών μας είναι πραγματικές. Εμπιστοσύνη, ασφάλεια, εχεμύθεια. Τρόποι αντιμετώπισης για οτιδήποτε σας προβληματίζει. Έχουμε την λύση. Πραγματικά μέλη. Αληθινοί άνθρωποι που ψάχνουν άνθρωπο.
Γάτου Ι. 18, Άμφισσα, 33100, ΦΩΚΙΔΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Γνωριμίες με αξιόλογους κυρίους, κυρίες σε όλες τις ηλικίες. Το μοναδικό γραφείο με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην δική σας περιοχή άμεσα και υπεύθυνα. Όταν δεΊτε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο με τους γνωστούς τρόπους γνωριμιών, επικοινωνήστε μαζί μας.
Εθνικών Αγώνων 68, Νέα Ιωνία Βόλου, 38445, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Λάρισα, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Εξυπηρετεί τις περιοχές Αγιά, Τύρναβο, Ελασσόνα, Φάρσαλα.
Πλατεία Πάργης 20Α, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Ξεκινήσαμε σ' αυτό τον χώρο με την ελπίδα να προσφέρουμε βοήθεια στο συνάνθρωπό μας σε μια εποχή που σχεδόν όλα και κυρίως οι ανθρώπινες σχέσεις, φαίνονται να περνούν κρίση. Οι γρήγοροι καθημερινοί ρυθμοί, η έλλειψη εμπιστοσύνης στο συνάνθρωπο, ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος έχουν κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή μας. Πότε θα προλάβω να συναντήσω τους φίλους μου; Πως θα βρούμε έναν σύντροφο; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας γεμίζουν άγχος. Όχι πια. Τώρα είμαστε εμείς εδώ για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή σας. Ανοίξτε την πρώτη πόρτα εμπιστοσύνης και σας υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοί της.
Αμερικής 9, Αθήνα - Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Αξιόλογες επιτυχημένες γνωριμίες γάμου με απόλυτη εχεμύθεια, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κενταύρων 29, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Αρχιλόχου 17 & Πίσσα Ευστρατίου 1-3, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745, ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφεία Συνοικεσίων - Γνωριμιών
Επισκέψεις κατόπιν ραντεβού.
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Αναζητάς τρόπους για να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία με καλές προοπτικές; Η κ. Αθανασία  Κανταρτζή, μας  εξηγεί με ποιο τρόπο μπορεί ένα γραφείο συνοικεσίων να σε βοηθήσει …. Οι ανθρώπινες σχέσεις, έχουν πλέον γίνει μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και η μοναξιά είναι  ένα καθημερινό φαινόμενο στους ανθρώπους. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι απαιτητικοί ρυθμοί στην καριέρα και ο μειωμένος ελεύθερος χρόνος, δεν αφήνουν τα περιθώρια στους ανθρώπους να δικτυωθούν, να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και να κάνουν ουσιαστικές γνωριμίες. Τόσο πριν, όσο και τώρα κατά την περίοδο της  κρίσης, οι συνθήκες δεν είναι πλέον ευνοϊκές για συντροφικότητα είτε πρόκειται για άγαμους, είτε για διαζευγμένους ή χήρους, είτε για νέους, είτε για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, είτε για αστούς, είτε για ανθρώπους της επαρχίας. Οι γνωριμίες από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον τις περισσότερες φορές δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, ενώ οι διαδικτυακές γνωριμίες ελλοχεύουν κινδύνους και δεν αποτελούν τ
Πες αντίο στη μοναξιά καλωσορίζοντας στη ζωή σου τη μεγάλη αγάπη που αξίζεις! Ακολούθησε τις χρήσιμες προτάσεις που μας έδωσε η κ. Ευρυπία Λαμπάκη, υπεύθυνη γραφείου συνοικεσιών .... Η εποχή που διανύουμε δεν είναι εύκολη,  τα προβλήματα, οι προκλήσεις και τα εμπόδια της καθημερινότητας , έχουν κάνει κυρίαρχη τη μοναξιά και την εσωστρέφεια! Στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει η  καχυποψία, ο φόβος  και η έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτά τα συναισθήματα είναι αρκετά για να κάνουν το άτομο να κλείνεται στον εαυτό του! Ο προσωπικός ελεύθερος χρόνος, ο κοινωνικός κύκλος  αλλά και οι ευκαιρίες για κοινωνικές γνωριμίες περιορίζονται και για αυτό το λόγο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, η αναζήτηση και η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου! Κάθε άνθρωπος όμως,  έχει ανάγκη από την συντροφικότητα, τον έρωτα,  την αγάπη και την ευτυχία στο πλευρό ενός συντρόφου που θα του «ξυπνήσει» τα πιο όμορφα συναισθήματα και θα φέρει στη ζωή του την πλήρη ολοκλήρωση! Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, να μας έχει απομακρύνε