Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Άργος

: 7 αποτελέσματα
Μεσσηνίας & Αρκαδίας 6, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Αναλαμβάνουμε κηδείες και μνημόσυνα όλων των κατηγοριών, εξ ολοκλήρου χωρίς ο πελάτης να ασχοληθεί με τίποτα. - Αναλαμβάνουμε στολισμούς εκκλησιών κ.λπ.
Παπαρρηγοπούλου Κωνσταντίνου 8, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Φέρετρα, νεκροφόρα, άνθη εκκλησίας, ανθοστολισμός, αναγγελτήρια, λαμπάδες, στέφανα, σταυροί. Τελετές όλων των κατηγοριών, κηδείες, μνημόσυνα. Τελετές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Γούναρη 155, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Ναυπλίου 2, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κορίνθου 40, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κορίνθου 105, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κορίνθου 125, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Άργος. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Άργος, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας