Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Φλώρινας

: 5 αποτελέσματα
Καραμανλή Κωνσταντίνου 7, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κηδεία, μνημόσυνα, κεριά, στεφάνια.
Δραγούμη Στεφάνου 10, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφεία Τελετών
Τελετές και μνημόσυνα, μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού, πολυτελείς νεκροφόρες, πλήρη στολισμό του χώρου σας, στολισμός εκκλησίας, αίθουσα καφέ, αλλά και ό,τι έχει σχέση με την τελετή και τις ανάγκες της. Αναλαμβάνουμε και τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια και την έκδοση άδειας ταφής. Επίσης το γραφείο μας αναλαμβάνει τελετές και στην Θεσσαλονίκη. Μεταφορές από και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Δραγούμη Στεφάνου 23, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφεία Τελετών
Μεγάλου Αλεξάνδρου 13, Αμύνταιο, 53200, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφεία Τελετών
Δραγούμη Στεφάνου 30, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Φλώρινας. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Φλώρινας, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας