Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Καλαμάτα

: 5 αποτελέσματα
Κιλκίς 10, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Αθηνών 42, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Αθηνών 68, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Νέα Είσοδος, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη παραλαβή, μεταφορά ή επαναπατρισμό, φροντίδα, στολισμό, αναγγελία, διεκπεραίωση εγγράφων και κάθε άλλη τεχνική λεπτομέρεια ως την τελετή και ταφή του εκλιπόντος αγαπημένου σας προσώπου. Διαθέτουμε ιδιόκτητα υπερπολυτελή νεκροφόρα οχήματα και μεγάλη ποικιλία από άριστης ποιότητας φέρετρα. Σας προσκαλούμε να έρθετε στον ισόγειο χώρο μας στην Καλαμάτα, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες της τελετής που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα και το δικό σας συμφέρον. Το γραφείο μας θα είναι ανοικτό για εσάς όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου.
Λακωνικής 214, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Καλαμάτα. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Καλαμάτα, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας