Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Λευκάδα

: 6 αποτελέσματα
Ευσταθίου Ζάκκα 42 & Δημητρίου Μακρή, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Η εμπειρία μας στον χώρο μάς καθιστά ως ένα γραφείο που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε είδους τελετή, από την πιο λιτή μέχρι την πιο πολυτελή. Η συνέπεια, η οργανωτικότητα και η αξιοπιστία είναι τα κύρια προσόντα μας. - Καταξιωμένοι πια στον ευαίσθητο αυτόν επαγγελματικό χώρο, μας διακρίνει ο σεβασμός προς τον θανόντα και την οικογένειά του, ο άψογος επαγγελματισμός και η διακριτικότητα. - Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της επικήδειας τελετής με απόλυτο σεβασμό στα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας καθώς και την οικονομική σας δυνατότητα. - Διοργανώνουμε την τέλεση μνημοσύνων συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες, παρέχοντάς σας υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. - Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού του αγαπημένου σας προσώπου οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όπως & από άλλες πόλεις προς τη Λευκάδα, άμεσα & έγκαιρα, καθώς έχουμε συνεργάτες σε μεγάλες πόλεις. - Σεβόμενοι κάθε επιθυμία & με πλήρη κατανόηση,αναλαμβάνουμε την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου, διευθετώντας κάθε απαραίτητη ενέργεια. - Είμαστε δίπλα σας, συμπαραστάτες κι αρωγοί,τις δύσκολες στιγμές που καλείστε να αντιμετωπίσετε την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου σας.
Τσεχλίμπου, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κηδείες, μνημόσυνα, μεταφορά σορού για ενταφιασμό σε όλη την Ελλάδα. εκταφές, παραγγελίες άνθινων στεφανιών.
Πανάγου Φίλιππα 15, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Καλυβιώτη Δημητρίου 5, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Τελετές μνημόσυνα πάντα με συνέπεια, σεβασμό και αξιοπιστία.
Νυδρί, Νυδρί, 31084, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Ξενοφώντος Γρηγορίου 29, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Λευκάδα. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Λευκάδα, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας