Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Ροδόπης

: 4 αποτελέσματα
Ζωΐδου Νικολάου 20-22, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Γραφεία Τελετών
Το Γραφείο Τελετών Παπαδόπουλος στην Κομοτηνή οργανώνει κηδείες σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και όλων των κατηγοριών δίχως καμία ενέργεια δικιά σας. - Το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρη οργάνωση του μνημόσυνου, με σκοπό τη διευκόλυνσή σας από όλες τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. - Μεταφορές σορών στο εξωτερικό και σε ολόκληρη την Ελλάδα. - Κατασκευάζουμε ανθοσυνθέσεις, στεφάνι κυκλικό, σταυρό και καρδιά με φρέσκα λουλούδια της επιλογής σας. - Εκταφή οστών. - Καύση σορού - Αποτέφρωση, στο Sofia Crematorium Ltd στην Βουλγαρία. - Παροχή γενετικής ταυτότητας DNA.
Καβείρων 3, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Γραφεία Τελετών
  • Κηδείες -
  • Μνημόσυνα -
  • Μεταφορές σορών -
  • Στεφάνια -
  • Στολισμοί -
  • Επαναπατρισμός -
  • Ανακομιδή οστών
Αϊδινίου & Ιώνων, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Γραφεία Τελετών
Ίασμος, Ίασμος, 69200, ΡΟΔΟΠΗΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Ροδόπης. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Ροδόπης, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας