Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Σπάρτη

: 5 αποτελέσματα
Ορθίας Αρτέμιδος 75, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κηδείες, μνημόσυνα, στολισμοί. Αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση σας από και προς το εξωτερικό.
Γυθείου 3, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Δίπλα στην οικογένεια με σεβασμό, διακριτικότητα και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε κηδείες, μνημόσυνα, στολισμούς, εκταφές, καύση νεκρών, μεταφορά, από και σε όλη την Ελλάδα.
Οδός των 118 59, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Υπηρεσίες ταφής.
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 33, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Γκορτσολόγου 36, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Σπάρτη. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Σπάρτη, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας