Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γραφεία Τελετών Τρίπολη

: 10 αποτελέσματα
Ερυθρού Σταυρού 23, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Αναλαμβάνουμε τελετές, μνημόσυνα, επαναπατρισμούς και αποτεφρώσεις σορών σε όλη την Ελλάδα, με ειλικρινή σεβασμό και μεγάλη ευαισθησία απέναντι στην απώλειά σας, που αποτελεί ένα από τα γεγονότα που σίγουρα στιγματίζει τη ζωή σας.
Φιλελλήνων 9, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
  • Τελετές -
  • Μνημόσυνο -
  • Στολισμός -
  • Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων -
  • Μεταφορά σορού Ελλάδα και εξωτερικό
Λαμπράκη Γρηγορίου 14, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Λαμπράκη Γρηγορίου 14, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Ραγκαβή 33, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κύπρου 28, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Βενιζέλου Ελευθερίου 9-11, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Μεταμορφώσεως 10, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Κοινωνικές υπηρεσίες με σεβασμό και διακριτικότητα.
Νεομάρτυρος Δημητρίου 15, Τρίπολη, 22132, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Πλατεία Αγίου Βασιλείου 25, Τρίπολη, 22100, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Γραφεία Τελετών
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Επειδή όλα είναι μέσα στη … ζωή, στην κατηγορία Γραφεία Τελετών θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα γραφεία τελετών, κηδειών, μνημοσύνων και αποτεφρώσεων σε Τρίπολη. Για εταιρείες, γραφεία και οίκους τελετών που τελούν κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύσης νεκρών, μεταφορά σορού, επικήδειες τελετές και για φέρετρα σε Τρίπολη, εδώ θα βρεις τα πάντα!
Απαντά ο Κώστας Ρωμέλιος τ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος και υπεύθυνος του Οίκου Τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος. Η κηδεία ή όπως προτιμάμε να λέμε ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας εφιάλτης. Δυστυχώς όμως αργά ή γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την απώλεια ενός κοντινού τους προσώπου. Επίσης δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτός από την ψυχική οδύνη που αντιμετωπίζουν εξαιτίας αυτής τους της απώλειας, αντιμετωπίζουν άσχημες συμπεριφορές  αλλά και μεγάλη γραφειοκρατία. Για τα γραφεία τελετών πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα λέγονται από στόμα σε στόμα και είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφηγηθούν μια κακή εμπειρία από έναν κακό ή μη επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό πριν επιλέξει κανείς τον άνθρωπο που θα φροντίσει το τελευταίο αντίο στον συγγενή ή φίλο του ή ακόμα και για τον εαυτό του πρέπει να κάνει μια έρευνα. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον προσεκτικό σχεδιασμό μιας