Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Βοιωτίας

: 14 αποτελέσματα
Γόνη Ελευθερίου 9, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Les Mills Σε περισσότερες από 85 χώρες… Σε περισσότερα από 15000 γυμναστήρια… Περίπου 8 εκατομμύρια άνθρωποι θα αφήσουν τα πάντα για να ζήσουν την εμπειρία των ομαδικών προγραμμάτων της Les Mills International… Με τα ομαδικά προγράμματα της Les Mills International δεν θα γυμναστείτε απλά, αλλά θα νοιώσετε ότι είστε κομμάτι κάτι πολύ μεγαλύτερου… Της επανάστασης του fitness… Θα γυμναστείτε, θα ιδρώσετε, θα χαλαρώσετε, θα περάσετε καλά, άσχετα με το ποιο είναι το γούστο σας και οι προτιμήσεις σας. Υπάρχουν προγράμματα για όλους.
Αγίου Βλασίου 14, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Λειτουργική προπόνηση, προπόνηση με TRX ιμάντες, κυκλική προπόνηση με βάρη, αερόβια και δυναμικά ομαδικά προγράμματα.
Πάροδος Ιοκάστης, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Αυλίδος 62, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Δελφών 14, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Studio Εναλλακτικής Εκγύμνασης
Πλουτάρχου 71, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Yoga - Pilates - Personal Trainer
Φιλελλήνων 9 & Αγίου Ιωάννου, Ορχομενός, 32300, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Ομαδικά προγράμματα, παιδικά τμήματα Judo, ενόργανης γυμναστικής.
Λοξής Φάλαγγος 4, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Δράκου 3 & Πελοπίδα, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Τανάγρα, Τανάγρα, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
Λεωφόρος Δηλεσίου - Χαλκουτσίου, Εντός Εμπορικού Κέντρου - 1ος Όροφος - Άνωθεν Σούπερ Μάρκετ Κρητικός, Δήλεσι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Θήβα, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αριστοφάνους, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εντός Γηπέδου, Λιβαδειά, 32100, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Βοιωτίας θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Βοιωτίας ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς