Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Βόλος

: 24 αποτελέσματα
Αργοναυτών 16, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Μηνιαίες μετρήσεις - Κάθε μήνα θα συζητάμε και θα αξιολογούμε την πρόοδο σας. Ενημερώνουμε το λογισμικό μας με τις μηνιαίες σας μετρήσεις για να διαθέτουμε τις στατιστικές που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. - - Δραστηριότητες - Στον πίνακα ανακοινώσεων μας θα βρείτε το μηνιαίο ημερολόγιο δραστηριοτήτων μας. Τα Curves διεξάγουν διάφορες δραστηριότητες τόσο για διασκέδαση όσο και για τη δική σας ενημέρωση σε διάφορα θέματα όπως είναι η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενημέρωση σε θέματα διατροφής και άλλα πολλά. - - Curves Διατροφή - Προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις δικές σου γευστικές συνήθειες, το πρόγραμμα Διατροφής των Curves σε προτρέπει να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, πλούσιο σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά, και φυτικές ίνες. Σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των Curves, θα πετύχεις αυξημένες μεταβολικές καύσεις και μείωση του σωματικού σου λίπους. Επίλεξε λοιπόν τις γεύσεις που επιθυμείς για κάθε ένα από τα γεύματα της ημέρας. ακολουθώντας τη Διατροφή Curves. Έτσι θα φτάσεις ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο στόχο σου.
Yoga - Πιλάτες - Personal Trainer - TRX
Κύπρου 36, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Προγράμματα : Aerobic, body pump, zumba, Σουηδική γυμναστική, kick boxing, fit ball, functional training. Ξεχωριστές υπηρεσίες μεταξύ πολλών άλλων : solarium, trx, pilates. Αναλυτική ανάλυση σώματος για να ξέρετε που βαδίζετε. Συνεδρίες με τη μέθοδο αδυνατίσματος slim belly για να δείτε τους πόντους να εξατμίζονται.
Αργοναυτών 1, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Σπυρίδη Σπύρου 30, 4ος Όροφος, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Crossfit - TRX - Personal Trainer
Ναυπλίου 66, Βόλος, 38334, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Φιλίππου Ιωάννη 74, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Ιωλκού & Αχιλλοπούλου, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Ρήγα Φεραίου & Γλάδστωνος, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Κέντρο Ευεξίας
Σπυρίδη 38, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Κέντρο Ευαξίας
Φιλελλήνων 1, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Αιολίδος 2Ε, Βόλος, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Bodybuilding, pilates, αυτοάμυνα, kickboxing, personal training, power plate, TRX suspension and TRX rip training, functional training, sauna.
Κέντρο Yoga
Διάκου Αθανασίου 21, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Γιαννιτσών & Λαχανά, Εντός Πολυχώρου Τσαλαπάτα - Στοά Τέχνης, Βόλος, 38334, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Σχολή χορού.
Personal Trainer - Πιλάτες - TRX
Δημάρχου Γεωργιάδη Νικολάου 106, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Μαυροκορδάτου 96 & Αναλήψεως, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Νικηταρά 4, Βόλος, 38334, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Κασσαβέτη 160, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Τοπάλη Κωνσταντίνου 42, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Γαλλίας 87 & Καρτάλη Ιωάννη, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Σταδίου 1, Βόλος - Νέα Δημητριάδα, 38222, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γυμναστήρια
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Βόλος θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Βόλος ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Γυμναστήρια Μαγνησίας Γυμναστήρια