Φίλτρα
Εξειδίκευση
Παροχές
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Κρήτη

: 106 αποτελέσματα
Αρτέμιδος 9, Ηράκλειο, 71410, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
  • Crossfit -
  • Ολυμπιακή Άρσης Βαρών -
  • Trx -
  • Aerial yoga -
  • Ving Tsun
Τρικούπη Χαριλάου 7, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Personal Training - Cross Training - Functional Training - Pilates - Yoga
Personal training and small group classes. Cross training, functional training, pilates, yoga.
Crosstraining - Pilates - Yoga
Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 182, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
Functional, pilates, yoga, crosstraining, box.
Studio Yoga
Βάμβουκα 3, Χανιά, 73133, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
Personal Training
Ασκούτση 70, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γυμναστήρια
Πιλάτες - TRX - Fanctional Training
Παπανδρέου Ανδρέα 36, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου - Σχισμα, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Γυμναστήρια
Κέντρο Yoga
Αριάδνης 4, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Γυμναστήρια
Πιστοποιημένη δασκάλα της γιόγκα στην Ινδία, Αθήνα και Κύπρο, διδάσκει Multi style of yoga καθώς η γιόγκα μας βοηθά να απελευθερώσουμε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό και να έχουμε καλύτερες σχέσεις μ’ εμάς και με τους γύρω μας. Παράλληλα σμιλεύει το σώμα χαρίζοντας υγεία και δύναμη. Πάντοτε να χαμογελάτε εκ καρδιάς!
Crossfit
Πλαστήρα Νικολάου 20, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
Studio Yoga
Χώρα Σφακίων, Χώρα Σφακίων, 73011, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
Σεμινάρια Iyengar γιόγκα και Χάθα γιόγκα. Σεμινάρια και άλλων εναλλακτικών πρακτικών. Σεμινάρια γιόγκα για την πεζοπορία. Παροχή διαμονής σε παραδοσιακό ξενώνα. Χορτοφαγικά γεύματα. Κρανιοϊερή θεραπεία.
Yoga - Pilates - Personal Training - TRX
Μακρύς Τοίχος, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ανωγείων 76, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Personal Trainer
Καστρικάκη Νικόλαου 1Β, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γυμναστήρια
Με Μηχάνημα : Miha Bodytec.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Πηγάσου 34, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Γυμναστήρια
Μέθοδος gyrotonic, gyrokinesis.
Yoga - Pilates - Personal Trainer
Πανεπιστημίου Κρήτης & Καφάτου, Ρέθυμνο, 74133, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γυμναστήρια
Κάτω Δαράτσος, Κάτω Δαράτσος, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Γυμναστήρια
Πρισκοσορίδη Νικολάου 1, Ρέθυμνο, 74132, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γυμναστήρια
Crossfit
Μήλου 27, Εντός Thalassa Club, Γάζι - Αμμουδάρα, 71414, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Πολεμικές τέχνες, kick boxing.
Φωκά Νικηφόρου 23, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Γυμναστήρια
Καποδιστρίου 38, Ρέθυμνο, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Γυμναστήρια
Ανωγιαννάκη Νικολάου 8, Ηράκλειο - Μεσαμπελιές, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γυμναστήρια
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6
 
Μοιράσου το:
 
     
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Κρήτη θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Κρήτη ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς