Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γυμναστήρια Πάτρα

: 50 αποτελέσματα
Σμύρνης 250, Πάτρα, 26226, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Γυμναστική με σύγχρονο εξοπλισμό, pilates, reformer, tae bo, yoga, zumba, boxing, step aerobic, fat burn, yogalates, body bars, bosu pilates, personal training, trx, spinning, prenatal pilates, cross fit, circle training, diet, sauna, aerial dance, aerial yoga, massage, vibration, sauna lite. Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 23:00.
Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 5-7, Πάτρα, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Το γυμναστήριο διαθέτει και τμήμα kick boxing.
Φωτήλα Ασημάκη 33 & Παναχαϊκού, Πάτρα, 26224, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Αγίου Ανδρέου 137-139, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Ακτή Δυμαίων 35, Πάτρα, 26222, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Ομαδικά Προγράμματα, Lesmills Bodypump, Bodyattack, Cxworx, Bodycombat, Pilates, Yoga, Salsation, Step Aerobic, Small Groups, Functional Training, TRX, Indoor Cycling, Lesmills RPM, Personal Training.
Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 73, Πάτρα, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Pilates - Yoga
Παρθένη Κωνσταντίνου 1, Πάτρα, 26334, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Yoga - Pilates - Personal Trainer - TRX - Function
Ακρωτηρίου 213, Πάτρα, 26334, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών 121, Πάτρα, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Κανακάρη 184 & Γούναρη, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Κυρηνείας 16 & Λευκωσίας, Πάτρα, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Νόρμαν 53, Πάτρα, 26223, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Γυμναστήριο και κολυμβητήριο.
Αρόης 9, Πάτρα, 26331, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Ολυμπίου Γεωργάκη 102, Πάτρα - Πλατεία Βουδ, 26224, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Ερμού 23, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Αώου 76, Πάτρα, 26442, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Γυμναστική με Power Plate.
Yoga - Pilates - Crossfit - TRX
Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών 12, Πάτρα, 26441, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Pilates - Personal Trainer - Grit - TRX
Αγίου Ανδρέα 89-91, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Pilates
Θεοτοκοπούλου 90, Πάτρα, 26334, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Ακτή Δυμαίων 116, Πάτρα, 26333, ΑΧΑΪΑΣ
Γυμναστήρια
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
       
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και να κάνουμε αυτό το δώρο στο σώμα μας και στην υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η καθιστική ζωή καθιστούν απαραίτητο το να προσθέσουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας.

Στα γυμναστήρια σε Πάτρα θα βρείτε:

- «Κλασσικό» Γυμναστήριο: Γυμναστήρια που διαθέτουν όργανα, βάρη και μπορείτε να πάτε για να ακολουθήσετε ελεύθερο πρόγραμμα, ή πρόγραμμα με την καθοδήγηση γυμναστή. Ενημερώνεστε για το ποιες μέρες και ώρες παραμένει ανοιχτό το γυμναστήριο που θα επιλέξετε και συνήθως μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε βάση της συνδρομής σας.

- Γυμναστήρια με ομαδικά προγράμματα: Υπάρχουν πολλοί χώροι γυμναστικής, στους οποίους εκτελούνται προγράμματα γυμναστικής όπως cross training, functional training, συγκεκριμένα προγράμματα που στοχεύουν στους γλουτούς και στην κοιλιά κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα σας. Επίσης, συνήθως τα κλασσικά γυμναστήρια διαθέτουν και ομαδικά προγράμματα, όπου με μια μικρή επιβάρυνση (αν και πολλές φορές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

- Παθητική Γυμναστική: Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, όπως power plate, τα οποία ειδικεύονται στη διάλυση του λίπους, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους με τη χρήση ηλεκτρισμού για τη διέγερση των μυών. Η σωστή στάση του σώματος είναι απαραίτητη και γι’ αυτό πρέπει να υποδεικνύεται από τον γυμναστή.

- Ατομικά Προγράμματα Διατροφής: Σε πολλά γυμναστήρια, ανάλογα με τους στόχους του καθενός για την απώλεια βάρους, το κάψιμο λίπους ή την αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να δοθεί και κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


Δε μένει λοιπόν παρά να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια σε Πάτρα ώστε να ξεκινήσετε την άσκηση για να αποκτήσετε ένα προσεγμένο σώμα.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Γυμναστήρια Αχαΐας Γυμναστήρια